Kritika

Da ga voli, ako mu je to prva prevara (za koju je ona saznala ili uopšte prva pevara), ona bi mu oprostila, a ne znači još uvek da neće. U svakom slučaju, imaćemo priliku da pročitamo epilog te love story................................

Tako je. ali meni se cini da je i ona njega varala, zato i je toliko popizdila. Znas kako to ide, dobar decko, ona vara i veruje u njega, ali ona i dalje vara i veruje u njega a on njoj na kraju tako napravi. Pa to je sok za ego samo takav.

Tako je. ali meni se cini da je i ona njega varala, zato i je toliko popizdila. Znas kako to ide, dobar decko, ona vara i veruje u njega, ali ona i dalje vara i veruje u njega a on njoj na kraju tako napravi. Pa to je sok za ego samo takav.

Pa ne znam baš da li da uzmemo to u razmatranje, sam kažeš da ti se ,,čini" dakle, nagađaš, to nije validna informacija, te neću uzeti u obzir za razmatranje.

Ali mastu mozes uvek ukljuciti. Ono sto se sinketu cini uvek mu se dobro prividi.

Ma ok, ako ti je 6. čulo toliko razvijeno...To bi menjali mnogo toga u odnosu na njihovu priču. No, ako mu ne oprosti-ne voli ga i tačka-tačkica.
A, imaš li ti neku temu ikada napisanu, nešto u fazonu ,,Ona je bila dobra, on je bio phizda"? Ili je to domen naučne fantastike.

Ma ok, ako ti je 6. čulo toliko razvijeno...To bi menjali mnogo toga u odnosu na njihovu priču. No, ako mu ne oprosti-ne voli ga i tačka-tačkica.
A, imaš li ti neku temu ikada napisanu, nešto u fazonu ,,Ona je bila dobra, on je bio phizda"? Ili je to domen naučne fantastike.

Odlicno pitanje, ali ne mogu pisati o svemu. Vise sam fokusiran na problem koji je ucestaliji, nego na nesto sto se vrlo retko dogadja.

Zene dali ste vi jednako kriticne prema normalnom decku i onom koji je malo nestasan.

Pitam jer se desilo nesto cudno, moj jedan poznanik koji voli jako svoju curu je istu prevario ne zato sto ga je vuklo da je prevari, nego zato da bi mu bilo interesantno (znate ono kad neko napravi glupost, pa posle ni sam ne zna zasto je to uradio) i cura je to naravno vrlo brzo provalila i on njoj sve prizna. Ona ga je ostavila i sad je njemu zao.

Sta mislite jel on to zasluzio ili ne? Ja mislim da nije.

i ja mislim da nije, mada nije opasno pomiriće se oni.
ja ne bih imala živaca doduše bilo koga da dresiram

ali neka ga je ostavila malo, da se tasovi na vagi izjednače

Zene dali ste vi jednako kriticne prema normalnom decku i onom koji je malo nestasan.

Pitam jer se desilo nesto cudno, moj jedan poznanik koji voli jako svoju curu je istu prevario ne zato sto ga je vuklo da je prevari, nego zato da bi mu bilo interesantno (znate ono kad neko napravi glupost, pa posle ni sam ne zna zasto je to uradio) i cura je to naravno vrlo brzo provalila i on njoj sve prizna. Ona ga je ostavila i sad je njemu zao.

pa šta je očekivao, da ga ne ostavi? :lol:

ја мислим да је он пајсер.
а да л' је заслужио то ме баш заболе
<3

Naravno da nije zasluzio.
To je njena krivica što je uopće morao utjehu tražiti u tudjem zagrljaju.

Back