limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.067
Ja sam mislila da se sa tobom moze normalno razgovarati.То је јадно и лицемерно што причаш, да народ С.Кореје воли диктатуру. Срам те било. Ово ни најгори ћаци ликови криминалци нису говорили, бар ја нисам чуо. Чак ни Вулину то није пало на памет. Можда јесте, ја не гледам информер, пинк и остало, можда вам Вучић тамо испира мозак. Али то је страшно какве монструме је направио од вас.
Da li ti mozes pricati o necemu bez spominjanja Vucica,Vulina ili bilo kog politicara?
Ti ne gledas informer i pink.Ne gledam ga ni ja.I sta ces sad?
Da nije tebi mozda ispran mozak time da svi moraju gledati neku tv i pratiti njena uputstva?
Da li ja mogu tebi reci da si monstrum?
Onako,doslo mi?
Ne znam,nisam politikolog.Sigurno da ima vise sistema i da ne moze jedan isti sistem odgovarati svim narodima.А која је алтернатива демократији ? Дај предлог, који систем би ти увела да можеш ? А да није нека диктаторска тиранија ?
Demokratija nije demokratija ako se nekom namece,a on sam je ne zeli.
Plemena u Africi su sasvim srecna u svom sistemu.I Iracani,Libijci i ostali su bili srecni dok im nato nije "uveo demokratiju".
Tako da tvoja mjera ne znaci da i drugim odgovara.
Onda se oni trebaju boriti za to pravo,a ne ti u njihovo ime.Да ли ти знаш да народ С.Кореје нема право на избор, да бира у ком систему би желели да живе ?
Ti si za mene posle ovog posta i nizi od tog nivoa.Ne znas pristojno i normalno komunicirati.Не могу да верујем да морам да се спуштам на овај ћаци ниво. Ево признајем.
Ne znas saslusati.I ne znas razumjeti napisano.