- Poruka
- 1.991
Pa ja cu tacno , na kraju da provalim koji si ti ... keve mi .
pa sta???

sto puta reko ko sam i gde zivim.........i ti ces sada da provalis ko sam....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja cu tacno , na kraju da provalim koji si ti ... keve mi .
hteo ne hteo, ko zivi na vozdovcu , a nije mamina maza , i ebeni streber je morao da upozna sve ove ljude.....nit je plus, nit je minus, ali je tako.......
Ово бих могао комотно да потпишем ...
kada dodjes u bgd, sescemo, ukljuci diktafon, pa cu da ti pricam ......moci ces da knjigu objavis u kornvolu......![]()
pa sta???
sto puta reko ko sam i gde zivim.........i ti ces sada da provalis ko sam....![]()
Мани се,
зваће те Вања у Бисере ...
![]()
Pa niste , hebo te . cak me i zabole.
Sad neznam koja si generacija , i dal se secas Nane i Cepelina , .. no nije vazno ..
Pa dobro bre , kako od beogradsko sanera , da postanes hrvatski nacionalista .
Tuzno mi je to nekako .
ja da li se secam nane i cepelina???
akvarijus , nana, tas klub 202.......pakleni trougao.......kod pokojnog radeta mirkovica sto je drzao tas sam radio.......mircheta iz nane poznavao odlicno .....a u akvarijusu bio inventar jos dok je cupko bio dj.......a gane i lale robija sedeli na vratima.........
i kako sam ja to, postao hrvatski nacionalista, po tebi??......a shabani , kao postali srpski domoljubi???![]()
si video??......ispostavice se da smo sedeli i pili zajedno, i da sam ga slao kao klinca po pljuge.......![]()
akvarijus , nana, tas klub 202.......pakleni trougao.......kod pokojnog radeta mirkovica sto je drzao tas sam radio.......mircheta iz nane poznavao odlicno .....a u akvarijusu bio inventar jos dok je cupko bio dj.......a gane i lale robija sedeli na vratima.........
i kako sam ja to, postao hrvatski nacionalista, po tebi??......a shabani , kao postali srpski domoljubi???![]()
Nista . Samo kazem , tuzno mi to . hebi ga . ... bas .
Sta si radio kod Radeta .
El ziv ?
ti nekog slaopa ti si bio fckn konobar
I Ljuba Zemunac je bio srpski domoljub.
kako , bre, crno ziv???
poginuo u Madjarskoj pre 25 godina..............radio sa Ristom na vratima, i pomagao Ivanu celavom za muziku......sve pomalo.....
Е, још ми реци да си ишао на "Машинац" и чекао НГ у КСТ-у ...
Zamisli,Hrvat sa kokardom?!