- Poruka
- 85.204
Ukratko si opisao ameriku.Krvoprolica izazivaju totalitarni rezimi.
Oni su osnovni razlog krvoprolica i ratova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukratko si opisao ameriku.Krvoprolica izazivaju totalitarni rezimi.
Moguce, nisam je do detalja, pratila, ali mi se cinila prilicno posteno.Prvo je izjavila da Nemackoj strani radnici nikada nisu bili potrebni.
Zatim je pokrenuta afera prisluskivanja.
Sledi njena izjava da cemo sa migrantima "dobiti" nuklearne fizicare i neurohirurge.
Epilog je poznat.
Aha, shvatio sam demokratsk rezimii poput USA izazivaju humanitarne vojne inervencije, koje ni slucajno nisu ratovi, kao u navedenom slucaju, najverovatnije da bi uspostavili demokratiju i vladavinu ljudskih prava kao na Kosovu, ili mozda Siriji sa novim vodom al Golani, ovaj izvinjavam se al Sara koji je izveo "briljantnu godinama pazljivo planiranu akciju" bez ljudskih zrtava pogotovu pogubljenja u vidu odsecanja glave, dokaz tome je njegovo uvazavanje i prijem u svetskim centrima od Njujorka nadalje.Krvoprolica izazivaju totalitarni rezimi.
"Zla vremena ne dolaze sama od sebe donose ih zli ljudi", rekao je neko davno.Moguce, nisam je do detalja, pratila, ali mi se cinila prilicno posteno.
Naravno, i dalje smatram da su migranti njena najveca greska.
Da, postoje totalitarni koljacki rezimi poput Gadafija, Sadama, Putina i Hamasa, i ljudi ne mogu da trpe te rezime.Aha, shvatio sam demokratsk rezimii poput USA izazivaju humanitarne vojne inervencije, koje ni slucajno nisu ratovi, kao u navedenom slucaju, najverovatnije da bi uspostavili demokratiju i vladavinu ljudskih prava kao na Kosovu, ili mozda Siriji sa novim vodom al Golani, ovaj izvinjavam se al Sara koji je izveo "briljantnu godinama pazljivo planiranu akciju" bez ljudskih zrtava pogotovu pogubljenja u vidu odsecanja glave, dokaz tome je njegovo uvazavanje i prijem u svetskim centrima od Njujorka nadalje.
Bastion demokratije Izrael ne smemo ne slucajno zaboraviti, kao i ostale uvazene zalivske zemlje koje se nesebicno trude da nam pomognu odricuci se svog stanovnistva koje nam ustupaju.
Moram priznati da si mi zajedno sa svojim istomisljenicima otvorio oci, zamisli molim te da do takvih situacija koje nisu ratovi nije doslo sta bi se desilo, posebno sa odredenim resursima koji bi ostali neiskoristeni, ili ne daj boze da ih koriste neki nedemokratski rezimi troseci prihod rasipajuci ga na obican plebs kao recimo Libija pod diktatorom Gadafijem, ma ne smem ni misliti o tome.
Zamisli da nije bilo Libije i Gadafije najverovatnije ne bi bilo ni ove teme na kojoj se iznose razne mudrosti u cilju prosvecivanja zaostalog sveta.
Polako Kamicak, ne mogu ja to sve po'vatati na brzinu, znas vec kongnitivne sposobnosti i ostalo sto ih prati.Da, postoje totalitarni koljacki rezimi poput Gadafija, Sadama, Putina i Hamasa, i ljudi ne mogu da trpe te rezime.
Jednostavno je nemoguce, tehnicki, ljudski, prirodno, i posledice su sukobi.
Ne mozes da trpis KGB okupaciju kao Ukrajinac. Mozda je tvoj deda mogao; ali ti si otvorio neki restoran, prvog dana je dosao neki ukrajinski Radoicic da po nalogu ukrajinskog isturenog odeljenja FSB-a preti tebi i tvojoj porodici, i jednostavno, negde mora da pukne na kraju.
Da je po vasim vrednosnim karakteristikama, ustaski i nacisticki rezimi bi ziveli u miru, i oni uopste nisu izazivali rat i nisu glavni krivac za ratove, kada ih napadnu ne-ustaski i ne-nacisticki rezimi spolja.
Drzavna totalitarna vlast je bice za sebe, vrednost po sebi, pa joj mozemo davati ljudske karakteristike; i ko ih napadne spolja, on je gavni krivac za rat.
Putin samo brani slobodu i ruski narod, jeste, sve je to tacno.
Kad pogledamo realno, da nije bilo Gadafijevih para i tog “marifetluka”, Sarkozi ne bi ni prismrdio vlasti. A kad se popeo gore, iskoristio je sve što je mogao – i rat, i laži, i tuđu nesreću. To ti je lice tih “demokratijaNe znam, subjektivna sam, meni je Sarkozi negde duboko u dusi bio simpatican.
Nisam sigurna da svaki bogovetni predsednik pod kapom nebeskom nije primio neki slican novac pa mi pet godina zatvora dodje prejaka kazna spram pocinjenog marifetluka.
Vas diktator Gadafi je svojevremeno makar deceniju bio glavni finansijer arapskog terorizma po svetu.Kad pogledamo realno, da nije bilo Gadafijevih para i tog “marifetluka”, Sarkozi ne bi ni prismrdio vlasti. A kad se popeo gore, iskoristio je sve što je mogao – i rat, i laži, i tuđu nesreću. To ti je lice tih “demokratija
A kad je šakom i kapom davao naftu i pare zapadu, onda je bio “reformator” i svi su se slikali s njim. Isti taj Sarkozy mu je ljubio ruku, pa posle naredio bombardovanje.Vas diktator Gadafi je svojevremeno makar deceniju bio glavni finansijer arapskog terorizma po svetu.
Kako su tadasnji arpaski teroristi iskoristili pare vaseg voljenog Gadafija, koje su u rangu 100 puta vece nego pare koje je davao Sarkoziju.
posle 12 godinaKo seselja sto su pustili uz haga zbog "bolesti" a pustili ga jer je odrukao sve zive koje sada hagom ucenjuju da rovare po srbiji.
Da. I?posle 12 godina
Nije to srbija da udjes u murdelj ujutru zbog zlocina pa da izadjes popodne.nije isto
Vas diktator Gadafi je svojevremeno makar deceniju bio glavni finansijer arapskog terorizma po svetu.
Kako su tadasnji arpaski teroristi iskoristili pare vaseg voljenog Gadafija, koje su u rangu 100 puta vece nego pare koje je davao Sarkoziju.
vichttps://www.bbc.com/serbian/articles/cx2re82gj77o/lat.amp
Bivši francuski predsednik Nicolas Sarkozy osuđen je na pet godina zatvora nakon što ga je sud u Parizu proglasio krivim za kriminalno urotništvo zbog finansiranja kampanje iz Libije. Sudije su zaključile da je Sarkozy primao tajne isplate od Moamera Gadafija za svoju predsedničku kampanju 2007. godine.
Podsećanja radi, Sarkozy je bio na čelu rata protiv Libije 2011. godine, koji je doveo do ubistva Gadafija i potpune destabilizacije zemlje.
Evo primera dvostrukih aršina Zapada – onaj koji je rušio Libiju i glumio borca za demokratiju sada sedi u zatvoru zbog korupcije i mutnih poslova.
Isti ti što su Srbiji držali lekcije o pravu i moralu, zapravo su trgovali i vodili krvave ratove.
Sarkozy je simbol kako „velike demokratije“ u stvari funkcionišu – laži, mito i ratovi za tuđe resurse
Kad pogledamo realno, da nije bilo Gadafijevih para i tog “marifetluka”, Sarkozi ne bi ni prismrdio vlasti. A kad se popeo gore, iskoristio je sve što je mogao – i rat, i laži, i tuđu nesreću. To ti je lice tih “demokratija
Zanimljivo kako dok im je trebao Bin Laden da ratuje za njihove interese – bio je partner i saveznik. A kad je odradio posao, onda su ga proglasili najvećim zlom.
Ali je ipak osudjen u tim, kako kazes ne-demokratijama. Makron ugoscava naseg predsjednika u svojim privatnim vinarijama, nakon cega predsjednik, valjda jos opijen dobrim francuskim vinima, donosi odluku o kupovini 10 Rafala za samo 3 milijarde EU. Ili recimo jedan Bler, ratni zlocinac, savjetnik predsjednika Ace, biva placen sa milionima eu iz naseg budjeta i nikom nista. Kakva li smo mi samo demokratija?https://www.bbc.com/serbian/articles/cx2re82gj77o/lat.amp
Bivši francuski predsednik Nicolas Sarkozy osuđen je na pet godina zatvora nakon što ga je sud u Parizu proglasio krivim za kriminalno urotništvo zbog finansiranja kampanje iz Libije. Sudije su zaključile da je Sarkozy primao tajne isplate od Moamera Gadafija za svoju predsedničku kampanju 2007. godine.
Podsećanja radi, Sarkozy je bio na čelu rata protiv Libije 2011. godine, koji je doveo do ubistva Gadafija i potpune destabilizacije zemlje.
Evo primera dvostrukih aršina Zapada – onaj koji je rušio Libiju i glumio borca za demokratiju sada sedi u zatvoru zbog korupcije i mutnih poslova.
Isti ti što su Srbiji držali lekcije o pravu i moralu, zapravo su trgovali i vodili krvave ratove.
Sarkozy je simbol kako „velike demokratije“ u stvari funkcionišu – laži, mito i ratovi za tuđe resurse
A zasto bi? Nas vrli predsjednik obasipa te zlocince milionima dolara srpskih poreznika, za poslove savjetnika ili za izborne kampanje ( direktno mjesanje u izbore strane drzave).Bil Klinton je vidim u zatvoru, ili Toni Bler itd
Jel ti shvatas da pravde nema?
Nama su dželati sudili, ne pravednici.
Po cemu je Hag sud pravde?
huljari ga je oslobodila?Koliko god Gadafi davao stanove i delio poslove njegov narod nije bio slobodan.