Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.530
Malo je 400 %Ako mi ovog trenutka ostatak padne na nulu ja ću imati samo 400% profita.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo je 400 %Ako mi ovog trenutka ostatak padne na nulu ja ću imati samo 400% profita.
pa izvukao sam manji deo, samo koliko mi je trebaloMalo je 400 %
Pripazi od koga dobijaš podatke. Ponavljam, svako ko je u kriptu duže od 2 godine i nije ludovao na margini leži na lepom profitu.Ne znam, bile su neke statistike da je 68% pristaša bitkoina u minusu
Sad možda ste vas dvojica buck-ovali trend, ali postoji tu i jak psihološki momenat: "Ako mi OVA finta za brzo bogaćenje propadne, pa ja sam pečen."
Zato pristaše kripta sebe ubeđuju u laži, basnama.
Bila je priča ovih nedelja da je Bitkoin sad niže nego februara 2022.Ponavljam, svako ko je u kriptu duže od 2 godine i nije ludovao na margini leži na lepom profitu.
Mozda.....ali novcanik i sef su puni paraZato pristaše kripta sebe ubeđuju u laži, basnama.
Bila je priča ovih nedelja da je Bitkoin sad niže nego februara 2022.
To bi bilo porazno, znači da je bolje da je neko uložio u 0% obveznice.
Čak i kad biste nešto ostali dobri, opet morate da prijavite porezu Gordani ČomićMozda.....ali novcanik i sef su puni para![]()
Mogao si lepo da staviš koja je bila cena 14.02.2021.
Kakve to veze ima? Ja ti pokazujem dugoročni chart, kao što sam ti ranije napisao poenta investiranja je da gledaš long term, zato treba da naučiš šta znače MA linije.Mogao si lepo da staviš koja je bila cena 14.02.2021.
Šta si saznao za nepunih pet godina?Danas se o ovoj valuti najvise prica u politicko-ekonomskim sferama...
Ljudi na veliko nesto muvaju, kupuju, preprodaju, zaradjuju...
Ova virtualna valuta se pretvorila u svetsko cudo.
Ne verujem da ce u Srbiji zaziveti...Ne moze da se drzi u slamarici....
Jos mi nije bas sve jasno oko te valute, a vama?
![]()
E pa nije bas tako.Čak i kad biste nešto ostali dobri, opet morate da prijavite porezu Gordani Čomić
Kazne za veće iznose su i decenije robije s teškim radom
To je samo metafora za "vladu." Gordana Čomić, Gordon Brown etc.E pa nije bas tako.
Mi trgujemo medjusobno i niko na svetu nema uvid u nase transakcije, kakva crna Gordana Comic.....pa ona ne zna gde je suplja
Ko te je slagao za robije ?
Tvoje pisanje postaje smesno![]()
Blajbi je nažalost preminuo, džaba mu postavljaš pitanje.Šta si saznao za nepunih pet godina?
Ja sve....
Jel za tebe poreska utaja ako dodjes kod mene kuci i ja ti prodam polovan frizider a ne prijavim to nikome ?To je samo metafora za "vladu." Gordana Čomić, Gordon Brown etc.
Što je veći iznos poreske utaje, to duža robija.
Zato ne treba da se hvalite kako ste stekli nekakve milione kriptom etc.
Jel ti to ozbiljno, kada, kako......nemam pojmaBlajbi je nažalost preminuo, džaba mu postavljaš pitanje.
Mene isto niko nije pitao da li se slažem sa Zakonima, ali tako to ide.Sta koga briga sta i kako mi trgujemo u cetiri zida ako to nije droga ?
Ponavljam, sta mi trgujemo u cetiri zida je nasa licna stvar i ne moramo da se pravdamo nikome.Mene isto niko nije pitao da li se slažem sa Zakonima, ali tako to ide.
Jednostavno je društvo odredilo da se plaća porez na kripto-zarade.
Pa kažem ti, svet tj. društvo ne funkcioniše tako.Ponavljam, sta mi trgujemo u cetiri zida je nasa licna stvar i ne moramo da se pravdamo nikome.
To sto bankare boli kripto svet - zabole me![]()
Mi "milioneri" to ne planiramoPa kažem ti, svet tj. društvo ne funkcioniše tako.
Oni planiraju da stave u Kulu Monte Kristo one koji ne plate 25% vladi
Lol...Mi "milioneri" to ne planiramo![]()
Jedino ne znate ko smo to "mi"Lol...
Jedino plan za vas je vas iscedimo, na osnovu potrošnje....trilioni su u pogrešnim rupama.
Šta si saznao za nepunih pet godina?
Ja sve...Umro je i ostao u neznanju.Nek počiva u miru čovek.