Kriptovalute

Kupio sam token na binance koji je etherium based, i kada sam hteo da ga prebacim na wallet morao sam da izaberem erc20 i samim tim transefer fee je ogroman, dobio bih samo 30% od ukupnih tokena. Da li postoji neki drugi nacin prebacivanja na wallet a da se izbegne toliki transfer fee za takve tokene?

Onda nastavi da se baviš prevarom, ali predviđam da ćete tražiti da vas Vučić obešteti iz budžeta kad izgubite sve pare.
Rec "prevara" moze da izgovori samo onaj koji se ne razume u rudarenje, kriptovalute, kriptosvet...
A za mene ne brigaj. Moze ladno hocas sve da pukne kao da nikad nije bilo i nije mi zao. Za sve ove godine sam toliko zaradio i jos zaradjujem. Otplatio sam svaki rig bar 15-20 puta i zao mi je sto se ne razumes u rudarenje pa ovako pises.
A voleo bih da je sve prevara ali sto veca prevara. Pare redovno lezu na racun pa jos i legalno :per:

Onda nastavi da se baviš prevarom, ali predviđam da ćete tražiti da vas Vučić obešteti iz budžeta kad izgubite sve pare.
Druže, oladi malo sa ukopavanjem u rovove i pokušaj da racionalno pristupiš temi, barem kada si dovoljno zainteresovan da pišeš o tome.

Otvoreni sistem koji ne diskriminira učesnike ne može da bude prevara, može da uspe ili da ne uspe. To što je sistem otvoren znači da nema "čuvara ulaza", što nosi i neizbežno učestvovanje prevaranata, ali su pozitivne strane mnogo veće od negativnih. Da, učesnici moraju da preuzmu odgovornost za svoje postupke jer nema "glavnog i odgovornog" koga će pozvati da im reši problem.

Ali kripto već ulazi u tinejdžerske godine i uspešno se vratio nakon 4 velika kraha, što mnogo govori - prevare se ugase nakon prvog kraha. Broj vrhunskih stručnjaka koji rade u kriptu nezaustavljivo raste, a u poslednje dve godine smo bili svedoci ulaska vrlo ozbiljnih igrača iz finansijskog sveta u kripto ekosistem.

Radi šta želiš, ali čiča koji sedi u ćošku i dere se da su svi lopovi nikad neće zaraditi novac. Za nas ne brini, svako ko je u kriptu duže od dve godine je davno izvukao i ulog i lep profit, ali budi siguran da niko nije iskeširao sve što ima, sa dobrim razlogom.

Rec "prevara" moze da izgovori samo onaj koji se ne razume u rudarenje, kriptovalute, kriptosvet...
A za mene ne brigaj. Moze ladno hocas sve da pukne kao da nikad nije bilo i nije mi zao. Za sve ove godine sam toliko zaradio i jos zaradjujem. Otplatio sam svaki rig bar 15-20 puta i zao mi je sto se ne razumes u rudarenje pa ovako pises.
A voleo bih da je sve prevara ali sto veca prevara. Pare redovno lezu na racun pa jos i legalno :per:
Da ali nisi ti žrtva prevare nego oni kojima Tapkarošiš te e-žetone

svako ko je u kriptu duže od dve godine je davno izvukao i ulog i lep profit, ali budi siguran da niko nije iskeširao sve što ima, sa dobrim razlogom.
Kad vam taj ostatak padne na 0, onda kad stavite sve na papir i vidite da ste u minusu

verovatno će neki od vas pokušati da se obrate onoj Advokatici za CHF kredite, da im vrati pare od poreskog obveznika.

Tu već treba reći "Ne. Hteli ste decentralizovano, evo vam decentralizovano."

Kad vam taj ostatak padne na 0, onda kad stavite sve na papir i vidite da ste u minusu

verovatno će neki od vas pokušati da se obrate onoj Advokatici za CHF kredite, da im vrati pare od poreskog obveznika.

Tu već treba reći "Ne. Hteli ste decentralizovano, evo vam decentralizovano."
Ako mi ovog trenutka ostatak padne na nulu ja ću imati samo 400% profita.

Ne znam koja je poenta tvog fantaziranja i izigravanja Baba Vange. Ne znamo ni ti ni mi šta će se dogoditi, ali je kripto i dalje "asimetrična opklada" tj potencijalni profit uveliko nadmašuje rizik koji nosi. Pametan čovek će to iskoristiti i barem će pažljivo pratiti šta se događa u toj oblasti.

Ja svakako ne očekujem da mi neko nadoknadi gubitke, ja sam u tom ekosistemu upravo zbog tih koji "se brinu" o mom novcu umesto mene, ne verujem im, kao ni 90% stanovništva planete, s dobrim razlogom.

Back