JankoTheGreat
Buduća legenda
- Poruka
- 27.324
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trenutno je najbolje da se držimo stare dobre izreke "sell in May and go away".
Sounds legit.
Nema to veze sa time da li verujem ili ne, ako sam nešto naučio za ovih 5 godina u kriptu to je da veliki alt ne može protiv negativnog trenda u kripto tržištu.Tuzno je to sto pricate. Ne verujete u FTM? Dobro je pao (90%)
Nema to veze sa time da li verujem ili ne, ako sam nešto naučio za ovih 5 godina u kriptu to je da veliki alt ne može protiv negativnog trenda u kripto tržištu.
Neki obskurni alt van prvih 100 može da bude pumpan bez realnog razloga, čistom manipulacijom. Ali dok BTC i ETH jako ne povuku tržište na gore, od altova nema leba, samo krvi.
To što je pao 90% nije nikakav signal da se kupuje, jer može da padne još 90% pa još 90%. Najsigurniji signal da se kupi bi bio trenutak kada pređe predhodni vrh tj izbije na ATH. Ovako imaš gomilu ljudi koji su duboko u crvenom i jedva čakaju neki skok da se istovare.
ApsolutnoTo što je pao 90% nije nikakav signal da se kupuje, jer može da padne još 90% pa još 90%. Najsigurniji signal da se kupi bi bio trenutak kada pređe predhodni vrh tj izbije na ATH. Ovako imaš gomilu ljudi koji su duboko u crvenom i jedva čakaju neki skok da se istovare.
Mi smo nacija kockara i kladioničara, sigurno je da ima mnogo koji su se opekli.Zbog kriptovaluta u gubitku oko 200.000 građana Srbije
https://www.b92.net/biz/vesti/svet/zbog-kriptovaluta-u-gubitku-oko-200-000-gradana-srbije-2163320
Mnogo niska cena sad al ko zna…Rudarite li helium?
Ja ubadam 10-tak tokena mesecno![]()
Kako tvoja investicija?To je sve sto imam za reci.
Ja sam natovario na 0.33$