Kriptovalute

Zato treba da koristite farming opciju, ja sam ušao oprezno, sa negde oko 1000$ čistog profita iz predhodnih trgovina, za nedelju dana mi je isfarmovao preko 7 Cake-a tj 150$ a i dalje imam koine sa kojima farmujem (koji su takođe skočili u ceni). Nula rizika.

20210219_164547.jpg

Zato treba da koristite farming opciju, ja sam ušao oprezno, sa negde oko 1000$ čistog profita iz predhodnih trgovina, za nedelju dana mi je isfarmovao preko 7 Cake-a tj 150$ a i dalje imam koine sa kojima farmujem (koji su takođe skočili u ceni). Nula rizika.

Poenta je bila u BNB koji se duplirao za dan i sad je treći na listi iza BTC i ETH

Pokazuje se da je ono čime trguješ uvek vredno jer ga mnogo ljudi ima u novčaniku, tako da Tether i ostale crypto vezane za US$ nisu uvek jedino rešenje.
Mnogo se trguje baš u BNB a to nameća Binance kao dominantna berza.

Posledica je da BNB ima tržišnu kapitalizaciju od 50 milijardi dolara, zapanjujuće za novčić sajta za trgovinu.

Kako koliki su tu troškovi? O toj fazi nisam razmisljao

Evo ga Cake za 17,200 ukrcali smo se u voz sad gas :)
Ko ceka, taj i doceka....:D

Ja sam tako cekao jednu jedinu akciju preko 2 godine: RBW
1613754365173.png

Shortujem @ 18.70 - 02. Jula 2018 da bi 03. Juna 2019 izisao @ 3,50
Istog dana udarim "long" @ 3,50 da bi danas se popela na 20,15...
Sad necu da prodajem, mozda me Bog pogleda pa Kina zabrani izvoz Neodymium-a ( Nd ) pa uzleti na stoju...

БТЦ иде ускоро на 100 000$. Easy!

Ovo ovde ti je Bratskaya HE u Sibiru:

1613755133953.png

Tu su pre neki dan braca Kinezi dovukli 20.000 Antimainera, ono za pocetak posla.
Daje 22 mrd kWh/g, a akumulaciono im je malo manje od Jadranskog Mora.
Da li ce to da se odrazi, i kako na cenu BTC?

Drug Staljin je izgradio povece kolikcine ovakvih HE sanjajuci da ce u Sibiru jednog dana zivi preko 100 mil. Rusa, a danas Moskva ima vise stanovnika nego ceo Sibir...jbg. losa procena...

Back