Kriptovalute

Ja ne izlazim iz BTC dok ne ode bar 500 000
Nacitao sam se i naslusao prica ljudi koji su izasli prerano ,prodali 100 BTC po 1500 i mislili da su super prosli i slicne price

Gledam na youtubu onog holandjanina Didi Taihutua sto je pre 5-6 god prodao svu imovinu u Holandiji i zamjeno je u BTC i kupiio autokamp i sa familijom krstario Evropom
Ovo zimu proveli u Lagosu ,Portugal svaki dan se kupuja se u moru, setaju u sorcevima i kratkim majicama citavu zimu,prijatna je klima tamo,izgleda da je kupio neku vilu na plazi

Cuo sam da je porez na kripto u Portugalu 0%
Lik je vjerovao u BTC isplatilo mu se

Screen_Shot_2019_06_19_at_4.40.20_PM.png
Mene je jedan danas uverio da bi to trebao uraditi .. kupi ne diraj jedno 5g .. ali se razmisljam da to bude BCH umesto BTC
... ako idemo logikom sredstvo placanja i sredstvo stednje .. Covek je uzeo 130k € za par meseci i ne pada mu na pamet da prodaje..
E sad ima li neka mudra glava ovde pa da mi moze objasniti sve mane i prednost BHC ?

Mene je jedan danas uverio da bi to trebao uraditi .. kupi ne diraj jedno 5g .. ali se razmisljam da to bude BCH umesto BTC
... ako idemo logikom sredstvo placanja i sredstvo stednje .. Covek je uzeo 130k € za par meseci i ne pada mu na pamet da prodaje..
E sad ima li neka mudra glava ovde pa da mi moze objasniti sve mane i prednost BHC ?
Da, jednom rečju: NEMOJ

To je neuspela kopija koja se uopšte ne koristi, zombi mreža. Ko danas priča o bch-u sem kockara tj spekulativnih daytradera?
Hmm .. Nema veze sta trenutno pricaju mene interesuje vizija oko BTC tj cela ta zamisao ... jer je on ovde toliko dominantan da je sve ostalo smesno ... vecina ce tu nestati u propalim projektima , ETH nece i on sigirno ostaje ..Ono sto se moze desiti je da BTC postane globalno prihvaćen i tu onda dolazimo do ozbiljnih brojki .. sta se desava ako kojim slucajem BTC postane sredstvo stednje ?
ali evo za BCH
Where can I use Bitcoin Cash?
You can use Bitcoin Cash for payments with BitPay's consumer products, and you can use Bitcoin Cash to pay for things with most BitPay merchants
Znaci da ima funkciju kao sredstvo placanja

Sve je to smesno osim BTC I ETH i sve ja to posmatram kao trgovinu ..

Google Pay and Samsung Pay are two of the dominant payment options in the Android smartphone space, allowing you to make transactions using a stored credit card, debit card, and more.

Now, cryptocurrency payment service BitPay has announced that it’s bringing its BitPay Card to Google and Samsung’s mobile payment apps. This will essentially allow Google Pay and Samsung Pay users in the US to pay for transactions using Bitcoin and other cryptocurrencies (albeit after converting it into fiat currency.)
TU STOJE TE DRUGE KRIPTO ali ima I ovo u zagradi .. Ovo su vec velike stvari za BTC

TU STOJE TE DRUGE KRIPTO ali ima I ovo u zagradi .. Ovo su vec velike stvari za BTC

Nije bas sve smesno. Ima tu i fine robe medju tim malim zetonima, sta fali recimo STMX-u koji pruza nekim tetkama u Amarice "buyback" kad kupe nesto u lokalnom Wallmart-u. Ta prica ima neki svoj smisao zato sto nije plasirana kao novcic koji samo sluzi za razmenu nego ima prakticnu primenu.

Ili recimo, meni omiljeni VET koji svakodnevno zakljucuje neke smart ugovore. Kod njih vidim enormnu mogucnost za dalji razvoj:

Na kraju, sto je najvaznije, trenutno je jevtin i ima jos kuda da raste.

Dokle ce to tako, mora jedna crvena da se zavrti posle 3dana neprekidnog rasta i to kakvog rasta .. ovaj BAND mi se vec dugo muči na 16-18$ a razmisljam da prebacim u CAKE a onda će se verovatno stvari okrenuti :) ... Necu dirati čekam da CAKE padne da se ukrcam ali to tesko sa cd biti ispod 15$

Kupis BTC za 5000k nije to neka velika para to je oko 0,1 BTC prebacis u neki hardverski novcanik i zaboravis za njega
Ako BTC uspije i cijena opali na 1 ili vise miliona imas lepu lovu a ako ne uvek ces moci prodati taj BTC
Ako ne uspije ne vjerujem da ce Bitcoin nestati uvek ce se trgovati samo je pitanje po kojoj cijeni ,sanse sa uspeh su dosta velike a rizik je prihvatljiv
BTC su kupiili u miiljardama dolara jedan Elon Muslk i Tesla ,Majkl Sejlor Microstrategy i druge velike kompanije
oni su kupili BTC i smtraju ga za store of vale koji ce im ocuvati i uvecati kapital sto nebi i ostali mali ljudi njih sledili
Pogledaj naprimer medije svi oni pricaju i izvjestvaju o Bitcoinu ,americki mediji cnn,cnbc itd a niko ne prica o nekim shitcoinima ,nema sanse da Bitcoin bude skinut sa trona i da ga zameni neki altcoin

Evo sad juce na CNBCu BIl Gejts koji je pre davao negativne izjave o Bitcoinu sad kaze da nema nista protiv Bitcoina i da ne moze da predpostavi gde ce sve otici

Biznis Info

Bh. kriptovaluta izlistana na svjetskoj berzi
0
BY BIZNISINFO ON 19/02/2021BERZE
Bosanskohercegovačka kriptovluta RuXCrypto (RXC) izlistana je na berzi licenciranoj od strane EU regulatora – Whitebit i njom se od jučer tamo trguje.
Riječ je o kriptovaluti koja se “rudari” od 25. septembra prošle godine, a izlazak na ovu evropsku berzu veliki je uspjeh i poduhvat.
Sve to zahvaljujući entuzijastima predvođenim Nedžadom Smajićem i portalu specijalizovanom za blockchain tehnologije Crypto.ba.
rxc1.jpg

– Dugo se bavim kriptovalutama, nekih 10 godina. Dugo vremena proveo sam na svjetskim berzama i forumima gdje sam mogao puno učiti o tehnologiji o kojoj ne možete svugdje učiti. Na Bitcointalk forumu, jednom od najpoznatijih foruma, bio sam vrlo aktivan i imao vrlo kvalitetan račun jer sam puno doprinio toj zajednici – rekao je ranije za BiznisInfo Nedžad Smajić Rux, osnivač zajednice Crypto.ba.

https://www.biznisinfo.ba/bh-kriptovluta-izlistana-na-svjetskoj-berzi/

Novi hit

Kupis BTC za 5000k nije to neka velika para to je oko 0,1 BTC prebacis u neki hardverski novcanik i zaboravis za njega
Ako BTC uspije i cijena opali na 1 ili vise miliona imas lepu lovu a ako ne uvek ces moci prodati taj BTC
Ako ne uspije ne vjerujem da ce Bitcoin nestati uvek ce se trgovati samo je pitanje po kojoj cijeni ,sanse sa uspeh su dosta velike a rizik je prihvatljiv
BTC su kupiili u miiljardama dolara jedan Elon Muslk i Tesla ,Majkl Sejlor Microstrategy i druge velike kompanije
oni su kupili BTC i smtraju ga za store of vale koji ce im ocuvati i uvecati kapital sto nebi i ostali mali ljudi njih sledili
Pogledaj naprimer medije svi oni pricaju i izvjestvaju o Bitcoinu ,americki mediji cnn,cnbc itd a niko ne prica o nekim shitcoinima ,nema sanse da Bitcoin bude skinut sa trona i da ga zameni neki altcoin

Evo sad juce na CNBCu BIl Gejts koji je pre davao negativne izjave o Bitcoinu sad kaze da nema nista protiv Bitcoina i da ne moze da predpostavi gde ce sve otici
Jasno je meni da je tu BTC tata i da je samo pitanje vremena kad ce se probiti a tad vrednost moze da ide u nebesa .. Ostali su sica sem ETH koji ce da prati .. 5k je prihvatljiv rizik i to cu verovatno uraditi ..:ok:

Znaci za cenu od 1mil $ po BTC nam je potrebno trziste od 30trilijona $ sa ovim procentom od 60% trzisnog kolaca .. Sto nije nerealno globalno gledajuci ..
Postoji jedan intereasantan narativ jednog mladog i velikog poznavalaca politickih procesa u Kini. Kolja Vavilov zivi i radi u Kini, pa je u ovom video-klipu prikazao veoma znacajne mehanizme koji uticu na rast/pad BTC u globalnom smislu:

Ko vlada ruskim jezikom, moze doci do veoma interesantnih zakljucaka ovde.

Postoji jedan intereasantan narativ jednog mladog i velikog poznavalaca politickih procesa u Kini. Kolja Vavilov zivi i radi u Kini, pa je u ovom video-klipu prikazao veoma znacajne mehanizme koji uticu na rast/pad BTC u globalnom smislu:

Ko vlada ruskim jezikom, moze doci do veoma interesantnih zakljucaka ovde.
Ne vladam ima li na Eng ?.. o cemu prica

Biznis Info

Bh. kriptovaluta izlistana na svjetskoj berzi
0
BY BIZNISINFO ON 19/02/2021BERZE
Bosanskohercegovačka kriptovluta RuXCrypto (RXC) izlistana je na berzi licenciranoj od strane EU regulatora – Whitebit i njom se od jučer tamo trguje.
Riječ je o kriptovaluti koja se “rudari” od 25. septembra prošle godine, a izlazak na ovu evropsku berzu veliki je uspjeh i poduhvat.
Sve to zahvaljujući entuzijastima predvođenim Nedžadom Smajićem i portalu specijalizovanom za blockchain tehnologije Crypto.ba.
rxc1.jpg

– Dugo se bavim kriptovalutama, nekih 10 godina. Dugo vremena proveo sam na svjetskim berzama i forumima gdje sam mogao puno učiti o tehnologiji o kojoj ne možete svugdje učiti. Na Bitcointalk forumu, jednom od najpoznatijih foruma, bio sam vrlo aktivan i imao vrlo kvalitetan račun jer sam puno doprinio toj zajednici – rekao je ranije za BiznisInfo Nedžad Smajić Rux, osnivač zajednice Crypto.ba.

https://www.biznisinfo.ba/bh-kriptovluta-izlistana-na-svjetskoj-berzi/

Novi hit

U Banjaluci počela sa radom prva mjenjačnica kriptovaluta
N1
Vrijedan je kao zlato, nije opipljiv, a danas samo jedan košta oko 5.200 dolara. Naravno riječ je o najjačoj svjetskoj kriptovaluti - bitcoinu. Do sada to niste znali, ali kriptovalutama trguje se i u Bosni i Hercegovini. U Banjaluci je otpočela sa radom prva mjenjačnica za ovu vrstu novca. Ekskluzivno vam donosimo sve detalje.
https://ba.n1info.com/biznis/a337308-u-banjaluci-pocela-sa-radom-prva-mjenjacnica-kriptovaluta/

Back