- Poruka
- 187.841
Tihi kad planiraš da izlaziš?
Kad se penzionisem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tihi kad planiraš da izlaziš?
Ostaćeš bez ičegaKad se penzionisem.
To vi polazite od sebe, jerE baba baba, kakvu si zaradu propustila...
Niko ti nije kriv sem tvoje tvrde glave.
Prošle godine smo se rešili Trampizma, a uskoro će nestati i drugi nonsensi sveta (bitkoin).Da da, eno ih Mask, Sejlor, Pol Tudor Džons, Blekrok, sve sirotinja. Poješćeš se od muke.
Neće biti nastavka rana, očekuj $0 do kraja dana.Čini se da je dugoočekivana korekcija počela, treba lepo da se zacrveni mart da bi se nastavio run.
Ja sam već neko vreme vadio profit od koina u USD, ali ne žurim sa kupovinom.
Plači baba plači... Mora malo da se iskulira, da se skupi snaga za gaženje 100.000 granice.Neće biti nastavka rana, očekuj $0 do kraja dana.
Više nikada nećete videti 50k kad sad bude probušiloPlači baba plači... Mora malo da se iskulira, da se skupi snaga za gaženje 100.000 granice.
Sada se otresaju novopridošli, pohlepni, nesigurni. Najavljujem ovo od početka godine, korekcije su zdrave, ovako se podiže plafon.
Nije Igi. Promeni "tajmfrem"...To je problem sa ovim trzustem kad BTC kihne sve ode dole ..
Ma znam ne zurim ..samo kazem da je trziste peosetljivo na BTC ..Nije Igi. Promeni "tajmfrem"...
Tu ce da vidis da sve vecno raste ( al' ne u tudjim rukama ).
Stavis "tajmfrejm" na 240d i sve super.
Ma ja, to je sitni nedostatak vašeg plana da samo sedite kad ono trilijarde.To je problem sa ovim trzustem kad BTC kihne sve ode dole ..
Još uvek smo u ranoj fazi, a btc dominacija je i dalje iznad 60%. Doći će to na svoje vremenom, ali će tada mogućnost zarade biti mnogo manja.Ma znam ne zurim ..samo kazem da je trziste peosetljivo na BTC ..
Upravo, zato samo njega i pratim. Danas uplata pa cekam da sve opadne i krene rast, onda ulecem jos 4 razlicite kripto.To je problem sa ovim trzustem kad BTC kihne sve ode dole ..
Neće biti odbijanja, sada ide pravo dole kao Kamen.Danas krvari
Prava prilika za kupiti pa sutra ili veceras kad se odbije uzeti pare
Baba sad je prilika da uletis sa citavom svojom penzijom od 3 novcanice po 100 konvertibilnih maraka sa likom srpskog pjesnika sa cetnicke Manjace Petra Kocica i napravis neke pare
Ne postoje takve garancije.Skalirajte ulaz, može da potraje ovo crvenilo. Bitkoin se samo vratio na cenu koju je imao pre nedelju dana, a 21wMA je i dalje ispod 30.000$.
Mnogo je novajlija, moraju malo da ih poplaše pre nego što se run nastavi, a dan/dva crvenila nije dovoljno.
.. Sad cekanje dok se ne stabilizije Da li si te dolare povukao stvarno, ili samo u BUSD oblikuPovukao sam jučer sve u dolare odličan potez.. Sad cekanje dok se ne stabilizije
Pogledajte prilog 867741