Питао сам вештачку интелигенцију какве су шансе да девојка буде са неким кога она окарактерише као кретена, а какве ако неког окарактерише као мирног и повученог момка:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Треба да буде кретен тип и још битније - да буде манипулатор и лицемер, то је најбитније за везу.daleko ces da doteras ako pitas ai kako da smuvas ribu![]()
sta da ti kazem, osim da ako tako razmisljsas ****** nes videtiТреба да буде кретен тип и још битније - да буде манипулатор и лицемер, то је најбитније за везу.
Тако реално јесте, то није само мој начин размишљања. Ако девојку лажеш причајући јој лепе речи и дајући јој лепа лажна обећања, бићеш у вези, а ако реално причаш о неким проблемима нећеш бити у вези. Девојке награђују лажљиве мушкарце тиме што су биле са њима а онда им криви други мушкарци који су реални и са којима никад нису ни биле.sta da ti kazem, osim da ako tako razmisljsas ****** nes videti
daleko ces da doteras ako pitas ai kako da smuvas ribu![]()
Питао сам вештачку интелигенцију какве су шансе да девојка буде са неким кога она окарактерише као кретена, а какве ако неког окарактерише као мирног и повученог момка:
Pogledajte prilog 1777006
pricajte oboje svoje price ne slusajuci jedni druge i savresno cete funkcionisati...kao danas sto se desava u vise od 50 posto veza.Тако реално јесте, то није само мој начин размишљања. Ако девојку лажеш причајући јој лепе речи и дајући јој лепа лажна обећања, бићеш у вези, а ако реално причаш о неким проблемима нећеш бити у вези. Девојке награђују лажљиве мушкарце тиме што су биле са њима а онда им криви други мушкарци који су реални и са којима никад нису ни биле.
АИ је заборавила на битан фактор лицемерје, ако је мушкарац тих и повучен али све реално каже и не игра игрице - шансе су < 1%Добро, имаш 30-35 % шансе.
Мало ли је?
muskarac bez tajne je ko tiganj bez drske.АИ је заборавила на битан фактор лицемерје, ако је мушкарац тих и повучен али све реално каже и не игра игрице - шансе су < 1%
Znaci onaj sto kaze" vidi sto dobre trebe, jel hocete da se mrkate" ima vece sanse nego mlakonja.Питао сам вештачку интелигенцију какве су шансе да девојка буде са неким кога она окарактерише као кретена, а какве ако неког окарактерише као мирног и повученог момка:
taj uvijeni sleng nigde ne pali vise u srbijiZnaci onaj sto kaze" vidi sto dobre trebe, jel hocete da se mrkate" ima vece sanse nego mlakonja.
Dobro, ja sam to malo po bosanskomtaj uvijeni sleng nigde ne pali vise u srbiji
pre ces dobiti ako otvoreno kazes os das ******?
ili da budes zanimljiv...bi li da se potrndzamo?
Dobro, ja sam to malo po bosanskompoznajem lika koji bukvalno tako radi.
Da, samo što kreteni ne smuvaju toliko devojaka zato što su kreteni nego zato što su samouvereniji i proaktivniji što bi se reklo. Tako da ta priča kako žene vole kretene nije baš tako jednodimenzionalna kao njeno tumačenje.Питао сам вештачку интелигенцију какве су шансе да девојка буде са неким кога она окарактерише као кретена, а какве ако неког окарактерише као мирног и повученог момка:
Ja sam prvi cuo taj izraz u filmu Poslednji krug u Monci, kad ona Slovenka pita Urketa "hocemo li se mrkat".Ја сам мислио да је наш гуру Мирољуб Петровић смислио израз "мркати".