Кретен vs миран и повучен

fanstebre

Poznat
Poruka
9.967
Питао сам вештачку интелигенцију какве су шансе да девојка буде са неким кога она окарактерише као кретена, а какве ако неког окарактерише као мирног и повученог момка:

Screenshot_20250829_123949_Chrome.jpg

sta da ti kazem, osim da ako tako razmisljsas ****** nes videti
Тако реално јесте, то није само мој начин размишљања. Ако девојку лажеш причајући јој лепе речи и дајући јој лепа лажна обећања, бићеш у вези, а ако реално причаш о неким проблемима нећеш бити у вези. Девојке награђују лажљиве мушкарце тиме што су биле са њима а онда им криви други мушкарци који су реални и са којима никад нису ни биле.

Питао сам вештачку интелигенцију какве су шансе да девојка буде са неким кога она окарактерише као кретена, а какве ако неког окарактерише као мирног и повученог момка:

Pogledajte prilog 1777006

Добро, имаш 30-35 % шансе.

Мало ли је?

Тако реално јесте, то није само мој начин размишљања. Ако девојку лажеш причајући јој лепе речи и дајући јој лепа лажна обећања, бићеш у вези, а ако реално причаш о неким проблемима нећеш бити у вези. Девојке награђују лажљиве мушкарце тиме што су биле са њима а онда им криви други мушкарци који су реални и са којима никад нису ни биле.
pricajte oboje svoje price ne slusajuci jedni druge i savresno cete funkcionisati...kao danas sto se desava u vise od 50 posto veza.

Znaci onaj sto kaze" vidi sto dobre trebe, jel hocete da se mrkate" ima vece sanse nego mlakonja.

Da, samo što kreteni ne smuvaju toliko devojaka zato što su kreteni nego zato što su samouvereniji i proaktivniji što bi se reklo. Tako da ta priča kako žene vole kretene nije baš tako jednodimenzionalna kao njeno tumačenje.

Back