evergreenb
Početnik
- Poruka
- 1
zovem se nemanja tarabic ... i selo mi je kremna ,mnogo lepo,a o prorocanstvu =_-
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne verujem u proroke, jer sledim princip slobodne volje. Ali sam i pored toga čitao neka proročanstva, između ostalog i Kremansko proročanstvo. Pre nekoliko godina u Gradskoj biblioteci našao sam izdanje iz 1940. i izdanje iz 1992. godine. Uzeo sam oba, uporedio ih i smejao se do suza. Naime, u izdanju iz 1940. se govori o tome kako su Tarabići sve što su „prorekli“ i pogodili, pa se navode detalji iz istorije itd. Ali se nigde ništa ne govori o budućnosti, recimo nijedna rečenica o Hitleru koji je tada već uveliko orgijao po Evropi. U izdanju iz 1992. piše kako su Tarabići predvideli i Hitlera i Tita i televiziju i silazak ljudi na Mesec i Hladni rat i šta sve ne... Ali o budućnosti ni reči. A onda sam pročitao knjigu Kremansko neproročanstvo od Voje Antonića i učvrstio se u svom ubeđenju da ljudi (odabrana grupa ljudi) piše a zatim ispunjava proročanstva. Knjigu možete downloadovati ovde:
Ja mislim da je tako sa većinom proročanstava, ili ih prave, ili dopunjuju, ili bar tumače kako kome trenutno odgovara.
Ne verujem u proroke, jer sledim princip slobodne volje. Ali sam i pored toga čitao neka proročanstva, između ostalog i Kremansko proročanstvo. Pre nekoliko godina u Gradskoj biblioteci našao sam izdanje iz 1940. i izdanje iz 1992. godine. Uzeo sam oba, uporedio ih i smejao se do suza. Naime, u izdanju iz 1940. se govori o tome kako su Tarabići sve što su „prorekli“ i pogodili, pa se navode detalji iz istorije itd. Ali se nigde ništa ne govori o budućnosti, recimo nijedna rečenica o Hitleru koji je tada već uveliko orgijao po Evropi. U izdanju iz 1992. piše kako su Tarabići predvideli i Hitlera i Tita i televiziju i silazak ljudi na Mesec i Hladni rat i šta sve ne... Ali o budućnosti ni reči. A onda sam pročitao knjigu Kremansko neproročanstvo od Voje Antonića i učvrstio se u svom ubeđenju da ljudi (odabrana grupa ljudi) piše a zatim ispunjava proročanstva. Knjigu možete downloadovati ovde:
http://www.paralax.co.yu/kp.htm
. U izdanju iz 1992. piše kako su Tarabići predvideli i Hitlera i Tita i televiziju i silazak ljudi na Mesec i Hladni rat i šta sve ne... Ali o budućnosti ni reči. A onda sam pročitao knjigu Kremansko neproročanstvo od Voje Antonića i učvrstio se u svom ubeđenju da ljudi (odabrana grupa ljudi) piše a zatim ispunjava proročanstva. Knjigu možete downloadovati ovde:
Но нема везе, волим и шљиву и јабуковачу.И то је погодио, а то је ово време. Заиста сада има (православних) Срба да стане под једну шљиву. СПЦ је екуменска (јеретичка) а Тарабић је ово говорио проти Захарићу. Обојица су били православни, и кад су говорили о Србима, мислили су на православне а не на екуменисте.Зар ниси прочитао, да ће у будућности сви Срби стати под једну шљиву. Или оно беше јабукуНо нема везе, волим и шљиву и јабуковачу.
И то је погодио, а то је ово време. Заиста сада има (православних) Срба да стане под једну шљиву. СПЦ је екуменска (јеретичка) а Тарабић је ово говорио проти Захарићу. Обојица су били православни, и кад су говорили о Србима, мислили су на православне а не на екуменисте.
Dobro si obavešten. Ja i dalje tvrdim da su "proroci" oni ljudi kojima su poznati potezi vladara sveta i imaju dozvolu da ih najavljuju, a slepe narodne mase misle da ih ispunjava neka nadljudska sila.
СПЦ је већ деценијама у тешкој јереси екуменизма, а и босанске владике и Никанор су у истој заједници са екуменистима што и њих чини јеретицима.Ништа не брини. Док је босанских владика па и Никанора СПЦ никада неће бити екуменска![]()
Nije ti palo na pamet da postoji odabrana grupa ljudi koja odlučuje šta će se i kad obelodaniti narodu? 1940.g. nisu znali kako će Hitlerove aktivnosti uticati na nas, zato nisu ni pustili u štampu deo o Hitleru i Titu.

Upravo sam procitala knjigu istog autora pod nazivom " Da li postoje stvari koje ne postoje" i mogu reci da me je odusevila. Iako sam ranije bila pomalo sujeverna ovaj izuzetni autor je srusio mnoge moje zablude. Svakako cu procitati i ovu knjigu, ali bi takodje procitala i Kremansko prorocanstvo pa da mogu da uporedim...Ne verujem u proroke, jer sledim princip slobodne volje. Ali sam i pored toga čitao neka proročanstva, između ostalog i Kremansko proročanstvo. Pre nekoliko godina u Gradskoj biblioteci našao sam izdanje iz 1940. i izdanje iz 1992. godine. Uzeo sam oba, uporedio ih i smejao se do suza. Naime, u izdanju iz 1940. se govori o tome kako su Tarabići sve što su „prorekli“ i pogodili, pa se navode detalji iz istorije itd. Ali se nigde ništa ne govori o budućnosti, recimo nijedna rečenica o Hitleru koji je tada već uveliko orgijao po Evropi. U izdanju iz 1992. piše kako su Tarabići predvideli i Hitlera i Tita i televiziju i silazak ljudi na Mesec i Hladni rat i šta sve ne... Ali o budućnosti ni reči. A onda sam pročitao knjigu Kremansko neproročanstvo od Voje Antonića i učvrstio se u svom ubeđenju da ljudi (odabrana grupa ljudi) piše a zatim ispunjava proročanstva. Knjigu možete downloadovati ovde:
Ne može da kaže zato što niko ne zna šta će se desiti u budućnosti, jer budućnost nije određena i zacrtana, već zavisi od slobodne volje svih nas. Masonski red B Nai B Rith piše proročanstva, naručuje ih, zatim ih ispunjava, a slepe narodne mase misle da ih ispunjava neka nadljudska sila...