Frederick_
Elita
- Poruka
- 18.778
čitav sistem je uređen samo čovek ga kvari. posmatraj mrave, pčele, pa i samonikle šume.
na jednog lava hiljade gazela, na šta bi ličilo da se ne love od tzv predatora.
I covek ima svoju ulogu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čitav sistem je uređen samo čovek ga kvari. posmatraj mrave, pčele, pa i samonikle šume.
na jednog lava hiljade gazela, na šta bi ličilo da se ne love od tzv predatora.
То је учење Православне цркве... Ти си у паду и даље, јер свој падне не признајеш, већ Бога оптужујеш за падpa bog sve lepo uredio, životinje jedu životinje i time se održava balans, a strvinari očiste da ne napadaju koje kakve boleštine.
šta bre lupate padom čoveka pao čitav neki bajkovit sistem.![]()
Padom čovekovim jeste narušena harmonija. Životinjski pa i biljni svet su postalipa bog sve lepo uredio, životinje jedu životinje i time se održava balans, a strvinari očiste da ne napadaju koje kakve boleštine.
šta bre lupate padom čoveka pao čitav neki bajkovit sistem.![]()
Koju?I covek ima svoju ulogu.
Uzročnik i glavni nosilac šestog velikog istrebljenja u istoriji planete.
To je najbolje što možeš?Tacnije, masovnih izumiranja (nisam znao do sad kako su preveli na srpski):
https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Masovna_izumiranja
Sto mogu, sta? Ne razumem te.To je najbolje što možeš?
Каже да си фаталиста на погрешној теми, лепим речимаSto mogu, sta? Ne razumem te.
Jel možeš neku bolju ulogu da nađeš za čoveka. Ti si čovek, zar ne?Sto mogu, sta? Ne razumem te.
HahahahahaКаже да си фаталиста на погрешној теми, лепим речима
Каже да си фаталиста на погрешној теми, лепим речима
Јака ти наука... уништење и хаос у најави...Hahahahaha
Ah, da, na ovoj temi su likovi koji ne priznaju nauku, zaboravih![]()
Њему сам се обратио...
Nije tačno, ja baš sve preispitujem. By the way, ja sam otvorio temu, na ove prethodne 3 stranice sam se u više navrata složio sa tobomHahahahaha
Ah, da, na ovoj temi su likovi koji ne priznaju nauku, zaboravih![]()
Jel možeš neku bolju ulogu da nađeš za čoveka. Ti si čovek, zar ne?
Lepo kreneš od sebe, pa vidiš ima li neke bolje uloge.
Znam. Ali si rekao da sam mu ja kazala.Њему сам се обратио...
Nije tačno, ja baš sve preispitujem. By the way, ja sam otvorio temu, na ove prethodne 3 stranice sam se u više navrata složio sa tobom![]()
Јака ти наука... уништење и хаос у најави...
Будала би дала бољи наук од те леприкантске мантрице коју зовеш ''науком''
Ах, ти твоји грудобрански постови... шта би ми без њих...Znam. Ali si rekao da sam mu ja kazala.Kakva si to muškarčina, kad
si se iza mene sakrio.
Справе су људске... ђаволске су само злоупотребе...Pa nemoj da koristis blagodete nauke, idi u pećinu, založi vatru i uzivaj
Drzi propovedi tamo, baci taj kompjuter - tu djavolsku spravu![]()
Proizilazi iz ovoga da je čovekova uloga da uživa, a ne da uništava.Ne mogu, na globalnoj skali, da posmatram sebe izolovano od ostatka covecanstva.
I sâm sam saucesnik, jer uzivam u svim blagodetima dostignuca ljudske civilizacije, cime doprinosim onoj negativnoj posledici tog dostignuca - doprinosu masovnog izumiranja mnogih vrsta.
Ovde pricamo o ulozi coveka kao cele ljudske vrste na nivou cele planete i interakcije sa svim ostalim na planeti.
Ne na mene kao pojedinca.
Sad ste opet množina.Ах, ти твоји грудобрански постови... шта би ми без њих...
Да се избегне директно вређање индиректном одбраном... мање срамоте да те буде ...Sad ste opet množina.
Dobro. Ne pašite se. Neću vam ništa.![]()
Proizilazi iz ovoga da je čovekova uloga da uživa, a ne da uništava.
Sve što je potrebno je naći način da se uživa bez štete po okolinu.
Ja dan jedan ne bih mogla da preživim sa idejom da mi je osnovna
uloga da unitavam. Samo bih se upucala.
Al ako treba da se uživa..![]()