Kreiran da ubija- ili takozvani predatori- čiji su?

Antihejter

Iskusan
Poruka
6.861
Ako je Bog stvorio 100% svega što jeste i što postoji, znači da je stvorio i predatore.

Jeste li se ikada zapitali? Neko (i životinja je "neko") je stvoren da živi tako što će ubijati i ubijati i ubijati...koliko puta da ponovim ubijati jer mi nikako ne ide u glavu.

A još manje mi je razumljivo zašto, mogli bi svi biti biljojedi za početak, kada bih ja pravio sve iz početka.

Ako je Bog stvorio 100% svega što jeste i što postoji, znači da je stvorio i predatore.

Jeste li se ikada zapitali? Neko (i životinja je "neko") je stvoren da živi tako što će ubijati i ubijati i ubijati...koliko puta da ponovim ubijati jer mi nikako ne ide u glavu.

A još manje mi je razumljivo zašto, mogli bi svi biti biljojedi za početak, kada bih ja pravio sve iz početka.
A okle znas da i kad jagodu uzberes i smazes da je ne boli.

Degradacija boga uporedo s covjekom

Degradacija boga uporedo s covjekom
Degradacija svega. U današnje vreme primećujem sve više da se kao forsira religija a u stvari najgori ljudi se kriju iza toga.
Vernici koji to nisu. Žao mi pravih.
Bar nisam jedini koji je ovo primetio:
FB_IMG_16934034646940730.jpg

Ona tema o Uroboru je mogla da odgovori na to pitanje, da se nije pretvorila
u temu o kundalini jogi.. :think:

Dobro. U Raju su sve životinje bile dobre, nenasilne i biljojedi.
Kada su Adam i Eva prokleti , šta bi sa životinjama? Zašto one? I zašto lav jede zebru zakonom rođenja, da zebra makar može da isto tako pojede lava ali ne može?

Skakao sam jednom od sreće kad sam slučajno prebacio na Animal Planet i video scenu kako je zebra ritnula lavicu u glavu i još jednom, majke mi bilo mi drago ali eto jednom se spasla, to je usamljen slučaj, generalno još nešto što nije fer.

Misliš li da rođene ubice nije ili jeste stvorio Bog?
Naravno da nije, inace ne bi sotona izabrao da se infiltrira u zmiju nego u kravu...
Dobro. U Raju su sve životinje bile dobre, nenasilne i biljojedi.
Kako moze krokodil biti biljojed nije tako koncipiran jednostavno
Pa to i pitam, zar je "Ljubav" to stvorio?!
Covek ima emocije a veliki broj zivotinja uopste ne, to su dve dimenzije

Poslednja izmena:
Kako moze krokodil biti biljojed nije tako koncipiran jednostavno
Mnogo pitanja ima a odgovora malo ili nejasno. Lepo piše da su živeli svi u miru.
Covek ima emocije a veliki broj zivotinja nema nikakve, to su dve dimenzije
Životinje imaju emocije. Nisam siguran za reptile, osim instikta i refleksa ne znam da li krokodil ima emocije.

I bili su svi biljojedi dok čovjek nije zgriješio i sa sobom povukao svu tvorevinu u palo stanje.

I bili su svi biljojedi dok čovjek nije zgriješio i sa sobom povukao svu tvorevinu u palo stanje.
Pa nije svu, u Edenu je i dan danas sve na najvisem nivou...
Ili da uopšte ne zavisimo od hrane. Da se hranimo suncem i vazduhom. Ili na bilo koji drugi način koji ne stvara patnju.
Samo voce i povrce, uz izuzetke - vec cupanje sargarepe je destruktivno. Ne verujem da su majmuni u rajskom vrtu cupali nesto

Poslednja izmena:

Back