gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
neki mirniji dezen od onog gore prikazanog, moze biti na pruge na primer, ili kocke, ili krugove, uglavnom da je crno beli mozda sa dodatkom sive.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neki mirniji dezen od onog gore prikazanog, moze biti na pruge na primer, ili kocke, ili krugove, uglavnom da je crno beli mozda sa dodatkom sive.
te fotografije okaci na zutu podlogu, na tapete nikako sem ako nisu crno bele fotke
obeca li ti meni slike kad zavrsis?![]()
mozda, ali amonijak ima trenutno zelenu boju na zidumada nikad se ne zna
![]()
Sto se decije sobe tice, tamo boju menjam na par meseci, moja decica umetnici te stalno saraju, kopaju po zidui tako raznorazne detinjarije, ljubi ih majka, te ima kada sam jedan zid iscrtala proplankom na kome su se nalazile razne zivotinje i ispao je stvarno lepo.Medjutim morala sam ga prekreciti jer se nije posle nista razpoznavalo
od mojih umetnika te je sada trenutno jer opet trebam kreciti
. zuta i zelena boja ali ne tako jake ,vec pastelne.
Vala da ih ne zaustavismo i toga bi biloDa ne prokopaju do komsije.
Pripremam se za prvo ozbiljno krečenje, pa me zanima kakva su vaša iskustva na tu temu. Ako ste sami krečili volela bih da čujem čijim bojama, paletama i cenama ste bili zadovoljni. Da li je osnovni premaz obavezan, u koliko slojeva i sl.? I da, pošto bi jedan malecki zid trebalo izgletovati interesuje me da li kao početnik uz par saveta smem da se upustim u takvu avanturu.![]()