Ако ти направиш план или не знам како ви то стручно зовете - да би добио средства за испитивање ти мораш да наведеш ЦИЉ, је л' тако и да осмислиш цео пројекат, је л' тако? Е сада ако је теби у старту ЦИЉ како да експериментом докажеш оно на чему инсистирам а то је нешто позитивно што има ПОТВРДНИ резултат, рецимо: ДА, ДУША ПОСТОЈИ онда ћеш имати једне резултате а ако ти у старту имаш ЦИЉ: НЕ НЕМАТРИЈАЛНА ДУША НЕ ПОСТОЈИ - онда добијеш резултате и закључке какви су овде презентирани.
eremita, cilj istraživanja je bilo bolje upoznavanja delovanja mozga, svesti i mehanizama odlučivanja.
Implikacije o kojima
endonuclease piše su posledice dobijenih rezultata, bez ikakve namere ispitivača da eksperiment dokazuje da duša, materijalna ili nematerijalna, postoji ili ne postoji.
Уосталом и сви ови резултати које сте навели говоре у прилог томе да је испитиван само начин функционисања појединих делова мозга у смислу одговора који си и сам навео тј. КАКО - а не ЗАШТО. И ја ту уопште не видим неки смислен одговор на питање ЗАШТО је мозак тако реаговао. Те тајне и непознанице за науку су још увек ван сазнајног домета, треба да се роди неки Тесла а њега помињем стога што је описано да је он све оно што је људима покушавао да покаже путем експеримента ПРЕТХОДНО ВИДЕО У СВОМ УМУ, НЕМАТЕРИЈАЛНО, У СВОЈОЈ
ВИЗИЈИ - па је тек онда накнадно материјализовао.
eremita i ti kada pišeš tekst, "vidiš" u svom umu šta ćeš napisati neposredno pre nego što to napišeš.
Koliko puta treba da ti se objasni da prirodne nauke ne zanima ni
Ko? ni
Zašto?, nego
Kako?
Знам, када сам био мали силно сам желео да се за добробит човечанства бавим медицином све док ме нису одвукли у лабораторију на Анатомски институт после чега сам повраћао 3 дана.
Baš me interesuje koji je taj poremećeni um smislio da dete vodi na autopsiju?

Uzgred, ova epizoda jako lepo objašnjava mnoge tvoje, krajnje iracionalne, strahove vezane za nauku.
No, nisi odgovorio na postavljeno pitanje.
На мене је од свих побројаних експеримената најјачи утисак оставио онај, заборавио сам име научника који је путем кацига које се стављају на главу
и у коме је учествовао онај Р.Давкинс - а разултати тог експеримента су били
да се приликом размишљања о Богу њему (као убеђеном атеисти) један део
мозга једноставно не активира а у 80% случајева се активира - што доказује
да постоје РАЗЛИЧИТЕ ВРСТЕ МОЗГОВА код људи и да су неки центри код
неких развијени а неки не. Следствено томе - само неки болестан ум би
могао да се бави тиме КАКО ДА ЉУДИМА УМРТВИ ИЛИ ИЗБАЦИ ИЗ
УПОТРЕБЕ ДЕО МОЗГА КОЈИ ЈЕ АКТИВАН ПРИЛИКОМ РЕЛИГИОЗНИХ
РАЗМИШЉАЊА И ОСЕЋАЊА. А и сами смо сведоци да је један такав
експеримент обављен са дарвинизмом у 50 генерација у нашој земљи - а
резултат је поразан - јер су људи и даље ВЕРНИЦИ.
Namerno pogrešno razumeš ono što je
endonuclease pisao, baš kao što smo i pretpostavili da hoćeš.
Niko namerno ne umrtvljuje delove mozga, to je samo tvoja kreacionistička propaganda.
Koji eksperiment sa darvinizmom u našoj zemlji?

Prvi put čujem za tako nešto.
Имам безброј примедби, али нећу да замарам, али све се своди на то да експериментом који се одиграва када око региструје неку ситуацију човек реагује својим умом и сви резултати се своде на описивање КАКО долази
до такве реакције или одлуке а не ЗАШТО, тј. та објашњења ЗАШТО су више
него неубедљива.
Prirodne nauke ne zanima ono
Zašto? koje interesuje teologiju.
Koliko puta treba da ti se to objasni da bi shvatio?
Мислим да се исто то догађа и са
људима који се баве науком.
Pogrešno misliš zato što se ne baviš naukom, zapravo nemaš ni najosnovnija saznanja o njoj.
Ево погледај шта ти пишеш - значи ја бих наредио ДА СЕ ПРВО ИСПИТА ТВОЈ МОЗАК и да се установи који центри у мозгу теби раде а који не. И сходно томе
бих ти забранио да се бавиш неким областима.
Да се уопште бавиш било каквим озбиљним послом и да си уопште озбиљан човек ти би се бавио размишљањем ЗАШТО ОВАКВИМ ЗАХТЕВИМА И ПРЕДЛОЗИМА
ИЗАЗИВАШ БУРНЕ РЕАКЦИЈА ВЕРНИКА. И које центре у мозгу таквим
предлозима ти покрећеш код верника. И шта тебе покреће на тако нешто.
Ono što me pokreće je ljubav prema mom narodu i mojoj svetoj zemlji.
Upravo ono što je kod tebe do te mere izvitopereno da truješ ovaj narod svojim tekstovima i pokušavaš da ga toliko zaglupiš da bi ti neko pravio društvo na tvom nivou rezonovanja koje vodi pravo u mračni Srednji vek.
У Цркви СТАНУЈЕ БОГ, црква је ХРАМ БОЖИЈИ а не лабораторија. У том случају Црква би могла ДА СТАВИ КАТАНАЦ НА СВОЈА ВРАТА. Да ли ти је то циљ,
с обзиром да непрекидно богохулиш???
Kakve ovo veze ima sa pasusom koji citiraš?
Jedino što uočavam je tvoje neznanje, tvoje laži i tvoja gordost kojom se umišljeno uznosiš iznad SPC, Sabora i pravoslavlja uopšte.
Odgovori na ono što sam te pitao, ukoliko umeš.
Ендо је лепо српским језиком навео да је пресецање мозга код човека учињено због тешког облика епилепсије као последњи покушај да се том човеку помогне.
Lečenje epilepsije u najtežim oblicima je standardni ateistički metod za dokazivanje da duša ne postoji, opisan od strane Satane lično.

To je opšte poznato među zatucanima.
Strašno čega se neće sve ti lekari dosetiti, da potpuno zdravom čoveku, teško obolelom od epilepsije, kome ništa ne fali, osim stalnih napada epilepsije koji mu ugrožavaju život, presecaju veze između hemisfera mozga u cilju da ga izleče, iako mu to ne treba, jer će ga epilepsija ubiti, a to sve samo zato da mu dokažu da njegova besmrtna duša ne postoji.
Nego, ... biće da su ga oni i zarazili epilepsijom preko vaksine protiv meksičkog gripa.