Na zvaničnim sajtovima SPC stoji kreacionistička propaganda, a pojedini pravoslavni vernici su u velikoj svađi sa naukom i naučnicima, što se jasno vidi iz tvojih poruka na ovoj temi i poruka koje je pisao
BOKYSTAMY.
Setimo se svih laži i izmišljotina koje si izneo do sada što direktno tvojim rečima, što kroz tekstove koje si citirao.
Po meni, jedna od najgorih i najsramnijih podvala i obmana je ona sa proganjanjem vernika od strane Staljina, zbog teorije evolucije.
Taj isti Staljin je poslao na hiljade naučnika u smrt i desetine hiljada porgnao u Sibir, zato što su se slagali sa tvrdnjama teorije evolucije... i to naučnika koji su većinom bili pravoslavci.
Da li ti je palo na pamet da priznaš svoju grešku? Da se izviniš zbog pljuvanja po žrtvama istog onog terora, koji kada je usmeren protiv vernika koji nisu naučnici, iste predstavlja kao mučenike?
Nije, eremita, nastavio si po starom, da vređaš čitavu naučnu zajednicu i pri tome još besramno lažeš tvrdeći da imaš poštovanja prema nauci.

Svega toga ne bi bilo kada bi SPC objavila da smatra da je teorija evolucije tačna.
Aha, "zna se"... a ovamo meni tražiš linkove i dokaze.

Da, treba da se prizan teorija evolucije, već sam objasnio zašto.
U redu.
Avrmaski bog je stvorio vodu, iako to ne stoji u jevrejskom mitu o postanku.
Dakle, ti unosiš svoje tumačenje.
Zbog čega se onda držati bukvalnog tumačenje tog mita?
Hula je hula, a ti se na ispovesti objašnjavaj sa tvojim duhovnikom, a ne sa mnom.
Kako da osporim stvaranje vode, kada nije zapisano?
To sam i napisao, ne umem da objašnjavam onima sa specijalnom potrebom.
Iz tvojih poruka, koje su pune grešaka, kojih ne bi bilo da te je bilo više na nastavi.
Deluješ kao fizički zdrav mladi čovek, pa ne verujem da te je neka hronična bolest sprečavala da pohađaš nastavu.
Dakle, ostaje nam samo bežanje.
Potraži
Homiliae in Hexaemeron, pa pročitaj sam.
Ti bi da stalno budeš zelen, ili zato što bi da budeš moderator ili od muke što nisi.