Пошто овде неки показују особине ракуна - хајде да пробамо овако:
Zar si počeo da prekopavaš po kantama za đubre?
1. Да ли је СПЦ на оптуженичкој клупи па еволуционисти треба од ње да изнуде неко ПРИЗНАЊЕ ? СПЦ је изгледа нешто КРИВА ???
Jedino za šta je SPC kriva je što dopušta raznoraznim probisvetima, lažovima i prevarantima da se neometano služe njenim legitimitetom i cilju širenja kreacionističke propagande. Ovaj problem se lako rešava davanjem izjave, objave, priznanja, nazovi to kako god želiš, u kojoj će SPC navest da smatra da je teorija evolucije tačna.
Ostatak ovog pasusa ćemo pripisati tvojoj galopirajućoj paranoji.
2. КОМЕ СПЦ треба да призна тачност Т.Е.
Dvema grupacijama.
Prva su njeni vernici, a druga su svi oni čiji se naučni i obrazovni rad, neopravdano napada i ometa, kroz delovanje kreacionista.
3. Да ли ће и еволуционисти ПРИЗНАТИ БОЖИЈЕ ПОСТОЈАЊЕ ?
(не признајем као одговор доскочицу да се Т.Е. не бави Божијим постојањем,
јер адекватно томе ни Црква се не бави Т.Е.)
Prvo, teorija evolucije se ne bavi religijom, to nije doskočica, nego činjenica.
Drugo, neki od zastupnika teorije evolucije prihvataju božansko postojanje... Višnua, Peruna, Intija, avramskog boga, Amaterasu i mnogih drugih božanstava, u skladu sa svojim verskim opredeljenjem.
Treće, evolucija je dokazana činjenica. To znači da za njeno postojanje imamo neoborive dokaze. Sa druge strane, božansko postojanje je u domenu vere i nije dokazano.
4. КО и КАКВЕ КОРИСТИ директно треба да има од таквог
евентуалног "ПРИЗНАВАЊА" СПЦ ???
Dve grupacije.
Prva su njeni vernici, a druga su svi oni čiji se naučni i obrazovni rad, neopravdano napada i ometa, kroz delovanje kreacionista.
Молим те да ти одговори буду кратки и разумни без доскочица или ћу те у противном замолити да ми се више не обраћаш ?
I mene odusevi cinjenica , da kada nestanu pravi argumenti , uvek se citira sveto pismo
Samo ti ukazujem na licemerje koje demonstrirate.
siguran si da ne pise?
Ja jesam siguran da ne piše.
A zasto da ukine kreacionisticku literaturu kad je to u osnovi Biblije?
P.S. Naravno, ne mislim na neku sektasku literaturu, vec na onu izvornu, crkvenu.
Možda ne bi bilo loše da naučiš šta je kreacionizam,
pre nego što počneš da daješ izjave u vezi istog.
Šta ti misliš?

Pa da, nisam ni ja naisao, ali cim se pominje? onda je i stvorio, jer nista ne postade bez njega.
Izgleda ništa osim vode.
Zanimljivo, zar ne?
Pa nema...vera se ne moze "dokazati" i to svakom treba da bude jasno...
*khm* kreacionistima nije.