AleX
Ističe se
- Poruka
- 2.502
U školstvo će se uneti uskoro pravilo po kome će ocena iz veronauke ulaziti u prosek.
Moja prof veronauke je nacista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U školstvo će se uneti uskoro pravilo po kome će ocena iz veronauke ulaziti u prosek.

U medicinskoj školi većina ide na veronauku. Od 32 učenika, 7 ide na građansko.
Nije moja prof pravi nacista, ali na sve što nije srpsko, ona koluta očima.
To sam saznao kad sam je pitao za mišljenje o meditaciji.
.......зезаш, а ???U medicinskoj školi većina ide na veronauku. Od 32 učenika, 7 ide na građansko.
Nije moja prof pravi nacista, ali na sve što nije srpsko, ona koluta očima.
To sam saznao kad sam je pitao za mišljenje o meditaciji.
Пандо, углавном се слажем са оним твојим претходним постом па ти зато нисам ни реплицирао... а за ово овде ниси у праву јер немам никакав сукоб са науком или са ТЕ - али имам велики сукоб СА ТУМАЧИМА и ДАРВИНА и ТЕОРИЈЕ ЕВОЛУЦИЈЕ, имам проблем са еволуционистима.
То о Сумерцима сам веома видно цитирао пост једног римокатолика који је згранут изјавом Папе и ставом Ватикана... а ти сада од мене тражиш да растумачим "до у ситна цревца" туђе мишљење ...![]()
Kritika koriscenja teorije evolucie, bez poznavanje iste ili nabacivanjem sporadicih komentara, ovaj je rekao ovo ili ono, ne vodi nigde izuzev u nerazumevanje, pogotovo navodjenje onako besmislenih i ostrih izjava, ali svako bira svoje nacin izrazavanja.
Prenosis nesto cime zelis da potvrdis svoj stav, a ne znas da li je tacno![]()
Profesor veronauke kod moje sestre u skoli je imao obicaj da verbalno ponizava ucenice,govorio im je da ne zapitkuju previse,da njih i ne bi trebalo da zanima skola a ni religija,da je njihova "uloga" da se udaju,slusaju muza i radjaju decu.
Inace,prica se odigrava u 21-om veku,u Beogradu,jednoj od elitnijih skola.
Doticni je na kraju dobio otkaz jer je imao aferu sa jednom od ucenica. Radi se o coveku koji je ozenjen i ima decu.

Видиш, неколико овдашњих еволуциониста тј. хајде да уопштим: претендујете да будете "Свети Оци Свете Теорије Еволуције", да будете "Апостоли ТЕ" - то
никако не иде, па зато можда и моји оштрији коментари да не би могао било ко
да их тумачи двосмислено.
Ne moze se samo na osnovu jednog coveka procenjivati citav predmet!
Pa sta ako je u 21. veku?
Neka ucenja ostaju ista zauvek, ali to neki plitki umovi ne mogu da shvate, jer misle da je "IN" da se sve menja!![]()
Konacno si shvatila sta zastupas na forumu. 
Pa sta ako je u 21. veku?
Neka ucenja ostaju ista zauvek, ali to neki plitki umovi ne mogu da shvate, jer misle da je "IN" da se sve menja!![]()

Profesor veronauke kod moje sestre u skoli je imao obicaj da verbalno ponizava ucenice,govorio im je da ne zapitkuju previse,da njih i ne bi trebalo da zanima skola a ni religija,da je njihova "uloga" da se udaju,slusaju muza i radjaju decu.
Doticni je na kraju dobio otkaz jer je imao aferu sa jednom od ucenica. Radi se o coveku koji je ozenjen i ima decu.
један професор грађанског васпитања је пушио марихуану пред ученицима, а није хтео да подели са оним ђацима који конзумирају исту. убрзо је добио отказ, али не због пушења већ због цицијаштва.
један професор грађанског васпитања је пушио марихуану пред ученицима, а није хтео да подели са оним ђацима који конзумирају исту. убрзо је добио отказ, али не због пушења већ због цицијаштва.

Evo i Mite, mirođije....![]()

Niko nije rekao da se čovek ocenjuje po zanimanju, trebalo bi nešto drugo da se uzme u obzir...ipak, oba su profesori, samo Saletu bode oči svako pominjanje religije u negativnom kontextu...možda niko ne bi primetio o kom profesoru se radi, da ti to nisi podvukao.
Ima nas raznih....
Да, покушавам да на мојој теми зауставим спам и троловање, а ти? како ' те ?![]()

не, мени смета када неко безочно лаже и просерава се.
то је иста прича само из другог угла гледана, а видим тебе баш погађа ова друга.