КРЕАЦИОНИЗАМ

ДА ЛИ СТЕ ЗА ТО ДА СЕ У ШКОЛСКО ОБРАЗОВАЊЕ УКЉУЧИ:

• ЕВОЛУЦИОНИЗАМ И ХРИШЋАНСКА ВЕРОНАУКА

• ЕВОЛУЦИОНИЗАМ И КРЕАЦИОНИЗАМ

• САМО ХРИШЋАНСКА ВЕРОНАУКА

• САМО ЕВОЛУЦИОНИЗАМ

• САМО КРЕАЦИОНИЗАМ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato sto su krstena, Jakobe, i zato sto je to preovladjujuca religija u ovoj zemlji, i nemoj da se pravis!:evil:
Mnogo vi hocete...!

Ali ovo je drugacije,vera je privatna stvar.

Evo jedno prosto pitanje - sta bi mito sa slobodnom voljom ili sa onim genetskim pamcenjem koje si toliko pominjao?

Ako im das izbor onda postujes bozju volju da imaju slobodnu volju a ako imaju genetsko pamcenje koje si toliko pominjao onda ce se opet vratiti religiji svojih roditelja.

I gde je tu problem?

Pa nece biti da je bas tako...! Deca se usmeravaju od malena, na vreme, inace bi deca bila roditelje da ne postoji osnovno vaspitanje i obrazovanje!

Dakle u tom grmu lezi zecica :mrgreen:

Mladi umovi su najbolji za dogmatizaciju.

Evo i tebe pitam - sta bi sa slobodnom voljom?

Ako postoji slobodna volja onda im dajte da je koriste a ako Bog to zeli oni ce naci pravu religiju.

Medjutim kad se izbaci Bog, vi se izgubite kao burek u svemiru i vise ni sami ne znate sta mislite.

Па нормално, живот без Бога за побожног човека НЕМА НИКАКВОГ СМИСЛА. Зато то је и јесте оно на шта ударају они закрвављених очију - да човек изгуби СМИСАО.
На срећу, и слава Богу на висини, тако нешто се неће догодити.
Нити ће ова Планета бити ЖИВОТИЊСКО ЦАРСТВО,
НИТИ ПЛАНЕТА МАЈМУНА
а Бога ми НЕЋЕ БИТИ НИ ЦАРСТВО АНТИХРИСТА.

Dakle u tom grmu lezi zecica :mrgreen:

Mladi umovi su najbolji za dogmatizaciju.

Evo i tebe pitam - sta bi sa slobodnom voljom?

Ako postoji slobodna volja onda im dajte da je koriste a ako Bog to zeli oni ce naci pravu religiju.

Pa upravo sam odgovorila (sto li sam ja osudjena da vam ponavljam k'o papagaj?), znaci, nije dobro u svemu deci davati na volju, pa cak ni po tom pitanju, jer deca mora da slusaju roditelje. Ako su bas toliki fanatici i zaljubljenici u drugu veru, neka se pokrste kad odrastu!
Svasta, slobodna volja detetu oko takvih stvari..!:roll:

Па нормално, живот без Бога за побожног човека НЕМА НИКАКВОГ СМИСЛА. Зато то је и јесте оно на шта ударају они закрвављених очију - да човек изгуби СМИСАО.
НИТИ ПЛАНЕТА МАЈМУНА

Samo si za ovo zadnje pogresio, naime, ona je vec carstvo antihrista, sve dok ne dodje kraj, tj. drugi Hristov dolazak da protera antihrista.:ok:
A to ce, po mojim procenama, biti skoro, sto je mnogo, mnogo je, antihrist danas deluje bukvalno kroz sve.:(

Pa upravo sam odgovorila (sto li sam ja osudjena da vam ponavljam k'o papagaj?), znaci, nije dobro u svemu deci davati na volju, pa cak ni po tom pitanju, jer deca mora da slusaju roditelje. Ako su bas toliki fanatici i zaljubljenici u drugu veru, neka se pokrste kad odrastu!
Svasta, slobodna volja detetu oko takvih stvari..!:roll:

Ne razuumes - ako im pricas o jednoj religiji onda ce do 18. godine biti programirani tako da nemaju slobodnu volju pri izboru religije.

Ne ucis ih nijednoj dok ne budu u stanju da sami uce o svim.

НИТИ ПЛАНЕТА МАЈМУНА

Hvala na mantri. :roll:

A sad pokusaj da shvatis sta sam rekao.
Priroda je priroda, da li ce neko da kaze da je nastala sama od sebe ili ce reci da je nastala destvom Boga, svejedno je. Ona ce ispoljavati ista pravila i zakonitosti, bilo da je gleda vernik ili nevernik.

Nauka proucava tu prirodu, ateista ce reci gledam samo materijalno, vernik ce reci gledam kreaciju Boziju, ali oba moraju da daju logicno objasnjenje za sve cinjenice koje se pojavljuju i obojica govore, da je teorija evolucije tacna i da se Zemlja formirala milijardama godina.

Sad slobodno opet padni u buncanje. :roll:

Samo pravo da se deci ne ispira mozak. Mogu i da se krste i da izaberu religiju sa 25 godina.

Ахам... "лимбурга месеца кад' се шишају мајмуни"...а да до 25 године уче да причају са мајмунима, да им мењају пелене када се укаке и да уче да причају са њима, је л' тако...

A psa?

Skakavce,tarantule itd?

Coveka da li bi pojela?:per:

Ne bi jer si naucena da to nije za jelo,ali (uvek ima ali) u Kini jedu pse,na nekim mestima se praktikovao kanibalizam,u kini se takodje jedu insekti itd.

Sve je stvar programiranja u mladosti,za sve programiran obrazac u tvom mozgu

Naravno, ali u krajnjoj nuzdi sve se jede, pa i covek.:cool:
A sto je tebi toliko stalo do toga da ne bude, pa da ne bude hriscanska veronauka u skoli? A?:cool:

Hvala na mantri. :roll:

A sad pokusaj da shvatis sta sam rekao.
Priroda je priroda, da li ce neko da kaze da je nastala sama od sebe ili ce reci da je nastala destvom Boga, svejedno je. Ona ce ispoljavati ista pravila i zakonitosti, bilo da je gleda vernik ili nevernik.

Nauka proucava tu prirodu, ateista ce reci gledam samo materijalno, vernik ce reci gledam kreaciju Boziju, ali oba moraju da daju logicno objasnjenje za sve cinjenice koje se pojavljuju i obojica govore, da je teorija evolucije tacna i da se Zemlja formirala milijardama godina.

Sad slobodno opet padni u buncanje. :roll:

О-па-лац... сада ти више није довољна само Т.Е. као што си до сада причао
него и "милијарде година" ... имаш нове захтеве, а...:lol:
Што се старости Земље тиче колико год ми је тешка бесмислица прича о милиЈУнима година исто ми је бесмислена прича и о 6 000 година...

О-па-лац... сада ти више није довољна само Т.Е. као што си до сада причао
него и "милијарде година" ... имаш нове захтеве, а...:lol:
Што се старости Земље тиче колико год ми је тешка бесмислица прича о милиЈУнима година исто ми је бесмислена прича и о 6 000 година...

Nove zahteve? O cemu ti pricas? Zar si ozbiljno mislio da smatram da je Zemlja 6000 godina stara? Teorija evolucije podrazumeva milione godine za razvoj vrsta.

Poslednja izmena:
Ne razuumes - ako im pricas o jednoj religiji onda ce do 18. godine biti programirani tako da nemaju slobodnu volju pri izboru religije.

Ne ucis ih nijednoj dok ne budu u stanju da sami uce o svim.

Е баш паметно - а када буду у стању да сами уче о религијама онда када оду у Православну цркву да им поп прича о Т.Е. - само да ми је знати где се
"рађају" овакве идеје, у ком болесном уму, ко вас то инфицира ???

Понављам јер се стално и намерно заборавља: ДИКТАТУРА тзв.ПРОЛЕТАРИЈАТА И ЗЛОЧИНАЧКИ РЕЖИМ ЈЕ У ОВОЈ ЗЕМЉИ РАДИО ТО ШТО ВИ ХОЋЕТЕ СА РАВНО 50 ШКОЛСКИХ ГЕНЕРАЦИЈА - и то се време ВИШЕ НИКАДА НЕЋЕ ВРАТИТИ - налазите се на ђубришту историје! Тачка!

Ако деци не причаш НИ О ЈЕДНОЈ РЕЛИГИЈИ - онда ће они бити програмирани НА ШТА ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back