КРЕАЦИОНИЗАМ

ДА ЛИ СТЕ ЗА ТО ДА СЕ У ШКОЛСКО ОБРАЗОВАЊЕ УКЉУЧИ:

• ЕВОЛУЦИОНИЗАМ И ХРИШЋАНСКА ВЕРОНАУКА

• ЕВОЛУЦИОНИЗАМ И КРЕАЦИОНИЗАМ

• САМО ХРИШЋАНСКА ВЕРОНАУКА

• САМО ЕВОЛУЦИОНИЗАМ

• САМО КРЕАЦИОНИЗАМ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е баш паметно - а када буду у стању да сами уче о религијама онда када оду у Православну цркву да им поп прича о Т.Е. - само да ми је знати где се
"рађају" овакве идеје, у ком болесном уму, ко вас то инфицира ???

Понављам јер се стално и намерно заборавља: ДИКТАТУРА тзв.ПРОЛЕТАРИЈАТА И ЗЛОЧИНАЧКИ РЕЖИМ ЈЕ У ОВОЈ ЗЕМЉИ РАДИО ТО ШТО ВИ ХОЋЕТЕ СА РАВНО 50 ШКОЛСКИХ ГЕНЕРАЦИЈА - и то се време ВИШЕ НИКАДА НЕЋЕ ВРАТИТИ - налазите се на ђубришту историје! Тачка!

Ако деци не причаш НИ О ЈЕДНОЈ РЕЛИГИЈИ - онда ће они бити програмирани НА ШТА ???

Nikad mi nece biti jasna tvoja opsednutost komunizmom ni potreba da danasnje ljude poistovecujes sa komunistima, ali valjda tebi ima smisla.:confused:

Nove zahteve? O cemu ti pricas? Zar si ozbiljno mislio da smatram da je Zemlja 6000 godina stara? Teorija evolucije podrazumeva milione godine za razvoj vrsta.

Само сам хтео да написмено потврдиш... да еволуционизам свашта подразумева у својој теорији, ништа друго, с обзиром да си и ти мишљења да СПЦ треба да призна тачност Т.Е. - значи саветујем да отвориш сајтове било које митрополије и да видиш учење наше цркве.

И мислим да је најбоље да се са овим захтевима појавите У ВЕЋИМ ЗЕМЉАМА, РЕЦИМО У САД ИЛИ У РУСИЈИ, КИНИ, ИНДИЈИ, ИНДОНЕЗИЈИ, АРАПСКОМ СВЕТУ ... ми смо мала земља и нећете овде "шиљити" те идеје... имате у Америци Протестанте и Католике а у РУсији Православце - ПА ДА ЧУЈЕМО ШТА ОНИ КАЖУ... ми смо и онако како ви велите заостали, затуцани и необразовани, зато ћемо сачекати да видимо ШТА КАЖУ ВЕЛИКИ.

Само сам хтео да написмено потврдиш... да еволуционизам свашта подразумева у својој теорији, ништа друго, с обзиром да си и ти мишљења да СПЦ треба да призна тачност Т.Е. - значи саветујем да отвориш сајтове било које митрополије и да видиш учење наше цркве.

И мислим да је најбоље да се са овим захтевима појавите У ВЕЋИМ ЗЕМЉАМА, РЕЦИМО У САД ИЛИ У РУСИЈИ, КИНИ, ИНДИЈИ, ИНДОНЕЗИЈИ, АРАПСКОМ СВЕТУ ... ми смо мала земља и нећете овде "шиљити" те идеје... имате у Америци Протестанте и Католике а у РУсији Православце - ПА ДА ЧУЈЕМО ШТА ОНИ КАЖУ... ми смо и онако како ви велите заостали, затуцани и необразовани, зато ћемо сачекати да видимо ШТА КАЖУ ВЕЛИКИ.

A zasto lazes? :dontunderstand:
Uvek sam govorio da SPC samo treba da se izjasni i nista drugo.

Eremita, mi smo ovde, ti si ovde, zakopaj glavu koliko hoces duboko u pesak i dalje smo obijica ovde. Nauci da zivis sa tim.

off:

Jeste, Mito, bice programirani na ateizam, bezbozje, mozda cak i zlocinstvo ili nastranost, kao danas ovi, al na srecu, nece im biti sutra ono sto su naumuli...ha, ha, ha!

Један ми је лик данас написао да је МОРАЛ ЖИВОТИЊСКА НАВИКА... не могу још увек да се освестим... када сам га питао зашто рекао је зато што животиња брани своје младунце...

Ма исто ће бити премештени "на Ушће" као и педер-бал...

Један ми је лик данас написао да је МОРАЛ ЖИВОТИЊСКА НАВИКА... не могу још увек да се освестим... када сам га питао зашто рекао је зато што животиња брани своје младунце...

Ма исто ће бити премештени "на Ушће" као и педер-бал...

:hahaha::hahaha::hahaha: Mogu zajedno i da se druze pomalo...jer kako nauka napreduje...cudo da nas ne ubedi da je "zna_se_sta" normalno!:poludeo:

A koja nauka proucava mozak?

Biologija daje osnove, svakako, ali najbolje mozak izucava prvo anatonija, a zatim neurologija, koliko ja znam.:cool:

A zasto lazes? :dontunderstand:
Uvek sam govorio da SPC samo treba da se izjasni i nista drugo.

Eremita, mi smo ovde, ti si ovde, zakopaj glavu koliko hoces duboko u pesak i dalje smo obijica ovde. Nauci da zivis sa tim.

Ето, значи онај интервју побожног научника који сам постовао апсолутно НИЈЕ имао било какав позитиван одзив код тебе.

Све што имам да приметим јесте да овако како се овде тумачи Т.Е. од осведочених еволуциониста по свему што сте до сада изнели испада да је највећи доказ за тачност Т.Е. Волт Дизни и Дизниленд... зато је, вероватно, и замрзнуо
сопствено тело "чекајући Годоа", тј. ВЕЧНИ ЖИВОТ :

Ето, значи онај интервју побожног научника који сам постовао апсолутно НИЈЕ имао било какав позитиван одзив код тебе.

Све што имам да приметим јесте да овако како се овде тумачи Т.Е. од осведочених еволуциониста по свему што сте до сада изнели испада да је највећи доказ за тачност Т.Е. Волт Дизни и Дизниленд... зато је, вероватно, и замрзнуо
сопствено тело "чекајући Годоа", тј. ВЕЧНИ ЖИВОТ :

Da, a kad sam te pitao sta je on to rekao, ti nisi odgovorio. Covek nije govorio o tome da je svet stvoren za sest dana, vec da kroz prirodne proces prepoznaje uticaj Boga. Bilo bi lepo da si ga ti razumeo. :(

Da, a kad sam te pitao sta je on to rekao, ti nisi odgovorio. Covek nije govorio o tome da je svet stvoren za sest dana, vec da kroz prirodne proces prepoznaje uticaj Boga. Bilo bi lepo da si ga ti razumeo. :(

Па наравно да није говорио - није глуп као неки овде који су увртели да
теорија еволуције треба да буде усаглашена са ШЕСТОДНЕВОМ тј.ПОСТАЊЕМ - па на такву идеју, без љутње, може да дође само потпуно луд човек или човек
који има изузетно лукаве и покварене намере.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back