Reka
Primećen član
- Poruka
- 896
Sako na + 40?! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Девојка је очигледно анорексична и није смешно.Mislis, bolje da ljulja, nego da zulja?
- - - - - - - - - -
U pravu si.
Девојка је очигледно анорексична и није смешно.
Ниси ваљда несрећан због тога?
Није ли узбудљивије кад се испостави да је жена која има манире даме и културу понашања и облачења, интимно, врло страствена и еротизмом набијена?![]()
...Na zahtev:...Street style - da i ne opcije...
![]()
![]()
http://1.***************/-MHOoO2Z1vnw/TdYY-emPndI/AAAAAAAAEks/SvmnxjqsI-U/s640/5737326940_8a37dedc3e_b.jpeg![]()

?
To se dešava samo u filmovima
Šta je ovo na poslednjoj fotki Sunce ti poljubim?
Devojka na trećoj slici odlična, i ona i odevna kombinacija
Prvi devojčurak mi se ne dopada iz razloga što iako je moderno obučena, njoj to ne stoji, da ne kažem neprimetna u svakom pogledu ( moje mišljenje )

Одећа је другоразредна, реч је о болести.Ti si mi smesan, nije rec o devojci, nego o odeci.
Одећа је другоразредна, реч је о болести.
Ко кад би неко у терминалном стадијуму рака гуштера био предмет расправе о естетици лептир, или стандардне машне.
Kombinovati i jedno i drugo je stvar neukusa, a neukus je stvar ko zna cega, vjerovatno psihicke bolijesti ili zla.Из вашег угла гледано, шта жени фали у глави па да се тако преслободно облачи?
Или је то ок?
Назовите ме како хоћете али за мене је врхунац неукуса кад је жена претерано скинута (не рачунамо, је л'те плажу, где је логично бити у купаћем костиму).
Донекле могу да схватим клинке (до 18 година) које се облаче тако јер је то узраст кад се не поседује довољно зрелости, тешко допире до мозга да сексипил није само ствар набуџених сиса и прекратке сукње, него не разумем оне старије које имају потребу да привлаче пажњу разголићивањем.
У ком грму лежи зека?
1. комплекси
2. друштвене слободе, куш тамо клерофашисткињо
3. неукус
4. недостатак васпитања
5. додај по сопственом нахођењу
Смејала си се девојчици, бре.Nisam se devojci smejala nego tebi!
Смејала си се девојчици, бре.
Нити сам ја на слици, нити је тема о облачењу мушкараца.
Није лепо с твоје стране.
To sam i ja pomoslila
Naravno da biramo bretele, sto krace, i sto laganije materijale. (Ipak ni sama ne volim prekratku suknju/sorc i dubok dekolte)
E sada, sljasteci kaisevi, obuca br. manja i sl., ni ja to ne volim, ali ko voli- nek izvoli.
Imam drugaricu koja je u fazonu plastika- fantastika, ima i lakiranih izleta
, kombinuje sve i svasta... Ne znam kome ja to na oko lepo. Skrenem joj paznju, jer smo bliske, da je kao cirkus, ali se ona samo nasmeje i odmahne rukom. A dobra, vredna, uspesna u svom poslu, posvecena detetu,... I sta sada? Treba da me bude sramota da prodjem sa njom kroz grad? Nije. Njenu licnost ne mogu nadomestiti nikakve modno rihvatljive kombinacije ni "ukusi"
![]()
suština je u tome-ne smemo olako osuđivati. može nam nečija odevna kombinacija biti ogavna, ali izvlačiti zaključak da je ta osoba samo zbog toga laka, fejk napucana u potrazi za svojim sofronijem, pa i nekulturna je dokaz lične gluposti i zenutih kompleksa koji imaju konstantnu potrebu za etiketiranjem drugih ljudi. razumem ocenu o nekulturi kad dođeš u neku državnu instituciju polu gola/go, u papučama i ostalo, ali na ulici...
BGHighlander, a шта ти гледаш?
Одећу или батаке?![]()

To se dešava samo u filmovima![]()

suština je u tome-ne smemo olako osuđivati. može nam nečija odevna kombinacija biti ogavna, ali izvlačiti zaključak da je ta osoba samo zbog toga laka, fejk napucana u potrazi za svojim sofronijem, pa i nekulturna je dokaz lične gluposti i zenutih kompleksa koji imaju konstantnu potrebu za etiketiranjem drugih ljudi. razumem ocenu o nekulturi kad dođeš u neku državnu instituciju polu gola/go, u papučama i ostalo, ali na ulici...
Ima i u boljim filmovima ali ima i u RL.
Ređe, ali ima
Ova ženska bi bila dobar primer:
Dovoljno kratko a opet i elegantno, deluje damski a delovala bi i sexy ...da nije premšava i "razvučena" kao oklagijom.![]()
I meni je ova kombinacija predivna. Uz tu majicu i obucu ni u jako kratkom sorcu ili kracoj, uzoj suknji ne bi delovala jeftino.
Ali suknja sa slike samo i stoji bas tankiim devojkama. Svaka malo "jaca" (da ne kazem normalna) bi u njoj izgledala kao torta.
ne govorim ja o opravdavanju, već o poveznicama da izbor garderobe govori o intelektu, nekakvim moralnim standardima itd. možda u nekom slučaju i govori, ali ne uvek i po svaku cenu, što naše etiketiranje kad posmatramo sa strane čini notornom glupošćuNe radi se o tome da li nesto moze da se opravda nego treba li da se opravda.
ne govorim ja o opravdavanju, već o poveznicama da izbor garderobe govori o intelektu, nekakvim moralnim standardima itd. možda u nekom slučaju i govori, ali ne uvek i po svaku cenu, što naše etiketiranje kad posmatramo sa strane čini notornom glupošću
ne govorim ja o opravdavanju, već o poveznicama da izbor garderobe govori o intelektu, nekakvim moralnim standardima itd. možda u nekom slučaju i govori, ali ne uvek i po svaku cenu, što naše etiketiranje kad posmatramo sa strane čini notornom glupošću
ja bih se zaklela da je ova sa slike candice swanepoel, sto bi objasnilo mrsavost, a ako nije ona onda je neki njen klonDovoljno kratko a opet i elegantno, deluje damski a delovala bi i sexy ...da nije premšava i "razvučena" kao oklagijom.![]()