Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
...A gde to mogu da se pogledaju fotografije svih forumasica i forumasa?...
:...
da vas vidim danas
imas sve od spajza do locomotive
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...A gde to mogu da se pogledaju fotografije svih forumasica i forumasa?...
:...
da vas vidim danas
imas sve od spajza do locomotive
ma sve skrndelji sto bi ti reko
mozda se strip covek jos par godina dok im cere ne stasaju al I to slaba vajda ako su na mame![]()
sto se mene tice, neka on stavi i rogove na glavu ako hoce.
ali ne rade to ljudi ovde, svesni su da ako ne dobiju posao mogu da krepaju od gladi pa se trude da nauce sto vise i da stave sve moguce sanse sa svoje strane.
bez obzira na to kako vama mozda zvuci, komunikacija je ozbiljan predmet koji se predaje u jako velikom broju skola - mozda zato i nemamo polugole devojke po ulicama. mi ucimo ljude da se obuku, posebno obrazovane i nikome ne bi palo na pamet da ismeva program zbog toga. desi se i ovde greska u oblacenju pa student moze da dobije manji broj poena na ispitu ali ce zato sutra kada bude trazio posao znati sta je dobro za njega a sta ne i iskreno recenu, ja ne vidim negativnu stranu takvog pristupa.
...Znam za tu temu, ali na njoj tesko da se mogu pronaci fotografije svih korisnica/ka - naprotiv...

ma I ove sto nisu su jos gore
pisi propalo od minica![]()

sto se mene tice, neka on stavi i rogove na glavu ako hoce.
ali ne rade to ljudi ovde, svesni su da ako ne dobiju posao mogu da krepaju od gladi pa se trude da nauce sto vise i da stave sve moguce sanse sa svoje strane.
bez obzira na to kako vama mozda zvuci, komunikacija je ozbiljan predmet koji se predaje u jako velikom broju skola - mozda zato i nemamo polugole devojke po ulicama. mi ucimo ljude da se obuku, posebno obrazovane i nikome ne bi palo na pamet da ismeva program zbog toga. desi se i ovde greska u oblacenju pa student moze da dobije manji broj poena na ispitu ali ce zato sutra kada bude trazio posao znati sta je dobro za njega a sta ne i iskreno recenu, ja ne vidim negativnu stranu takvog pristupa.
Nekako je taj pojam ili okolish - demokratija, kod nas shvacena kao ja-mogu-da-radim-sta-mi-se-hoce, sto je naravno sasvim moguce, ali to vuce posledice, za koje bi ini voleli da ih ne bude, po njihovom shvatanju.
Demokraticnost podrazumeva drustvenu uredjenost i postovanje usvojenih pravila. Kod nas ljudi sami postavljaju pravila i sami ih se ne pridrzavaju.
Мојре, где ти живиш, хоћу и ја ту да се доселим?sto se mene tice, neka on stavi i rogove na glavu ako hoce.

ma I ove sto nisu su jos gore
pisi propalo od minica![]()

...Nisam videla fotografije ni priblizno svih forumasica i forumasa, ali medju onima koje jesam videla ima mnogo simpaticnih, lepih, negovanih zena koje vode racuna o sebi u svakom smislu, tako da se ne bih slozila...![]()
pa nem pojma batice đereru, fejsbuk je recimo pun kvalitetne pichetine pa nešto nisam primetio da si tamo ikako aktivan, sa ona cela tri frenda kolko ih imaš
šta bi ti batice? znaš li bar ti keve ti?
...Nisam videla fotografije ni priblizno svih forumasica i forumasa, ali medju onima koje jesam videla ima mnogo simpaticnih, lepih, negovanih zena koje vode racuna o sebi u svakom smislu, tako da se ne bih slozila...![]()
jeste bakjuta, sve žene su lepe ko slike a od muškaraca u obzir dolazi samo sulejman

ne znam kakve veze ima fejs
ja samo kazem da ovo ovde nije za minic tu se valjda I ti slazes
- - - - - - - - - -
Hmmm...ne?

Nekako je taj pojam ili okolish - demokratija, kod nas shvacena kao ja-mogu-da-radim-sta-mi-se-hoce, sto je naravno sasvim moguce, ali to vuce posledice, za koje bi ini voleli da ih ne bude, po njihovom shvatanju.
Demokraticnost podrazumeva drustvenu uredjenost i postovanje usvojenih pravila. Kod nas ljudi sami postavljaju pravila i sami ih se ne pridrzavaju.
...
...Ne slazes se?...![]()
Пропагирање хаоса на планетарном нивоу.
Једноставно, свуда се међ' светином форсира та прича како индивидуа има право на све (што каже Ками83, једино се још поштује кривични законик), не дај боже да јој приговориш аутоматски си фашиста (нисам случано ставила у анкету и ту опцију!) , а дозвољено јој је да те управо таквим, крајње нетолерантним методама, етикетира па и сатре ако треба. Јер критика је недозвољена. А етикетирање, које је било основно оруђе баш фашиста, је пожељно.
Апсурдно али је тако.
У развијеним и великим земљама ипак се неки кодекс и даље поштује. Али овим развојем слобода и права на све неће још дуго.

Ne slazem se.
"ima mnogo simpaticnih, lepih, negovanih zena koje vode racuna o sebi " je tako shishodljivo za bacanje pegle daleko od istine
"lepota GSP-a koja prevozi seljake iz ovche do pijace" je pasus kojim bi ja zamenio tu tvoju politichki korektnu bljuvotinu
...To je moje misljenje, na osnovu onoga sto sam videla za desetak godina koliko pisem na ovom mestu...Ima i zaista zgodnih i prelepih zena, kao i muskaraca, ali nigde, pa ni ovde, ne cine vecinu...Kakvo zadovoljstvo tebe zadrzava na ovom pdf-u?....
...Dobro......To je moje misljenje, na osnovu onoga sto sam videla za desetak godina koliko pisem na ovom mestu...Ima i zaista zgodnih i prelepih zena, kao i muskaraca, ali nigde, pa ni ovde, ne cine vecinu...Kakvo zadovoljstvo tebe zadrzava na ovom pdf-u?....
![]()
lepo rece tenzisa ako su one super onda mora da si I ti al sve to je nevazno...
I da @tenzisha ja ocekujem I od zena da budu manji licemeri
moj motiv je ako postuje neko s kim sam ok ili tako nesto pa kazem sta vidim I mislim na zadatu temu
inace je ovo jedan od najdosadnijih I uchmalih podforuma sa najvecim stepenom debilizma od tema koje idu u nedogled
...Zasto je bitno kako izgledam ja, ili bilo koja od ucesnica na ovom pdf-u, ukoliko si ovde zbog navoda u bold-u?...I sta mislis, koliko je komican stav zasnovan na frustriranim pretpostavkama?...
...Zasto je bitno kako izgledam ja, ili bilo koja od ucesnica na ovom pdf-u, ukoliko si ovde zbog navoda u bold-u?...I sta mislis, koliko je komican stav zasnovan na frustriranim pretpostavkama?...
![]()

...pa bitan je konkretno za temu minica oko toga je sve ovo krenulo sto si se ti osetila prozvanom
niste bre za minic vi forumasice..onako....vise ste ta kako kazes "negovana" lepota![]()
...I dalje cekam odgovor na drugo pitanje......
......I dalje cekam odgovor na drugo pitanje...