coco bill
Veoma poznat
- Poruka
- 10.012
Ne znam gde da okačim ovaj intervju sa Goranom Potkonjakom, pa ću ga okačiti na "svojoj temi" jer u mnogočemu nam se razmišljanja podudaraju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juče sam pogledala. Volim Gorana da slušam i kada se ne slažem sa njim.Ne znam gde da okačim ovaj intervju sa Goranom Potkonjakom, pa ću ga okačiti na "svojoj temi" jer u mnogočemu nam se razmišljanja podudaraju...
Ja se sva pripremila da slušam o centrima, al ništa. Voditelj je dosadan.Dejan ništa nije rekao, mada se trudio da nešto i kaže...
Dejan se, kako sam shvatio, ograničio na vreme koje će biti dovoljno da u čitaocu zadrži pažnju. Zato je svoje predavanje i ograničio na 15-16 minuta. Možda je ta vežba za one koji prvi put slušaju o ovom učenju i dobra, ali postoje i drugi načini da u slušaocu održiš pažnju, pričati zanimljivije, kao što to Goran radi, npr.Kad već prave te kratke snimke, treba da ga pusti da u svakom delu objasni
jedan deo učenja, bez da ga prekida.
To je put raznosača piceKraljevski put je kad
ne robujes pravilima
niti savetima samozvanih
gurua i učitelja.![]()
Ne, nego na svojim.Kraljevski put je uciti na tudjim greskama.
Mi smo ovde prirodno talentovani, nemoraš da nas grdiš.
Ne znam da li čita ova naša piskaranja, ali mislim da bi trebao sebi napraviti koncept predavanja kako ne bi skakao sa teme na temu, jer su pojmovi u učenju Rada dosta nepoznati široj javnosti i gubi vreme na objašnjenju tih pojmova, a ne uspeva ih u pravom svetlu objasniti. Dobro, tu mu odmaže i Slobodan svojim pitanjima.Ovo je sada bilo dosta bolje. Produžili su vreme. A i sam je shvatio da će
morati da se vrati na priču o centrima.
Ili čita šta mi ovde pišemo..![]()
Budale uce na svojim kod vas sve obrnuto.Ne, nego na svojim.
Budale ne uče, oni misle da je za sve što mu se desi kriv neko drugi.Budale uce na svojim kod vas sve obrnuto.
To je drugo ,to je problem Srba generalno.Budale ne uče, oni misle da je za sve što mu se desi kriv neko drugi.
Kada je pomenuo Mesec zabrinula sam se kako će to shvatiti ljudiNe znam da li čita ova naša piskaranja, ali mislim da bi trebao sebi napraviti koncept predavanja kako ne bi skakao sa teme na temu, jer su pojmovi u učenju Rada dosta nepoznati široj javnosti i gubi vreme na objašnjenju tih pojmova, a ne uspeva ih u pravom svetlu objasniti. Dobro, tu mu odmaže i Slobodan svojim pitanjima.
Recimo, danas je iznenada u temi o svesti počeo objašnjavati o uticaju meseca na čoveka i ostao potpuno nedovršen. Jer da bi se govorilo o uticaju meseca, moraju se ljudi upoznati o streli stvaranja, o zakonu trojke i zakonu oktave i kako se mesec uopšte našao u priči.
Mislim da mu je koncept pogrešan jer nije počeo od početka, od A, B i C uticaja, zatim idu zakoni trojke i sedmice povezan sa strelom kreacije, pa tek onda tema o centrima, rad na centrima kroz samoposmatranje i kasnije idu teme o svesti, hrani utisaka itd.
Učenje je zahtjevno i ne može se objasniti u kratkim crtama. I treba Slobodanu reći da ga ne odvlači od teme o kojoj govori pitanjima koja su nastala iz učenja drugih škola. Povezanost sa drugim školama može potražiti kad shvati osnovu ovog učenja.
Kakvih Srba? Učenje govori o čoveku, a ne o nekom narodu.To je drugo ,to je problem Srba generalno.
Ja govorim o slucaju kad ni na svojim greskama se ne uči to su dvostruke budale jer budala uči na svojim greskama a pametni na tudjim greskama sto je tebi velika sablazan.Kakvih Srba? Učenje govori o čoveku, a ne o nekom narodu.
Ti lupetaš, al' nije ti prvi put. Izgleda da se kod tebe lupetanje udomaćilo kao stalni vid konverzacije.Ja govorim o slucaju kad ni na svojim greskama se ne uči to su dvostruke budale jer budala uči na svojim greskama a pametni na tudjim greskama sto je tebi velika sablazan.