"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
за тебе је партократија значи сасвим легитиман поредак. поредак у коме је власт изван државних институција и уставних оквира. нисам изненађен. био бих изненађен да се залажеш за нешто нормално.
Ja nisam rekao da se zalazem za to opet insinuiras da ne kazem lazes ja sam te poducio kako to funkcionise u praksi . Ko upravljavladajucom partijom upravlja drzavom . Dzabe se koprcas

Ko upravljavladajucom partijom upravlja drzavom .
да ли ти разумеш да се такав политички систем зове партократија. и тај систем није нормалан. ти си одрастао у партократију, па не можеш да разумеш да у нормалним државама то не постоји.

Ma to samo kazes da bi prikrio svoju nemoc da razumes kako svet funkcionise u 21 veku . Ja znamda ti VERUJES da engleskom recimo vlada stara majka elizabeta
не функционише тако свет, тако функционише Србија. а ти не видиш даље од Србије, па мислиш да је тако и у нормалним земљама.

да ли ти разумеш да се такав политички систем зове партократија. и тај систем није нормалан. ти си одрастао у партократију, па не можеш да разумеш да у нормалним државама то не постоји.
I tome bi stao na put jugoslovenski princ hahaha znas li sta bi se dogodilo kad bi i pokusao ? Pobednik izbora ma ko on bio dakle onaj sto kontrolise 126 poslanika bi okrenuo narod koji je i inace protiv jug. Princa protiv njega i ubrzo bismo ponovo bili republika . Sta mislis dali u engleskoj nuklearni arsenal zemlje kontrolise stara majka elizabeta ili vladajuca partija

не функционише тако свет, тако функционише Србија. а ти не видиш даље од Србије, па мислиш да је тако и у нормалним земљама.
Sta mislis da u engleskoj o ratu i miru odlucuje dementna starica ili vladajuca partija sta engleski politicari kad rese da bombarduju neku srbiju ili siriju prvo pitaju stara majku pognute glave smemo li stara mati ? Pa kako baka prelomi . Haha pre bih poverovao da baka od posluge cuje da je njena vojska nekog bombardovala pre nego da ona o tome odlucuje

Pobednik izbora ma ko on bio dakle onaj sto kontrolise 126 poslanika
ти не признајеш уставни принцип да народни посланици представљају народ који их је изабрао, и да само том народу (који им је поверио мандат) полажу рачуне. ти прихваташ идеју да неко контролише народно представништво, а не да народно представништво контролише носиоце извршне власти. ти дакле, не признајеш основни постулат демократије. браво!

Sta mislis da u engleskoj o ratu i miru odlucuje dementna starica ili vladajuca partija sta engleski politicari kad rese da bombarduju neku srbiju ili siriju prvo pitaju stara majku pognute glave smemo li stara mati ? Pa kako baka prelomi . Haha pre bih poverovao da baka od posluge cuje da je njena vojska nekog bombardovala pre nego da ona o tome odlucuje
у Британији нико не контролише посланике, посланици одговарају само својој изборној јединици, тј. грађанима који су за њих гласали. ти си формиран у једној тоталитарној матрици и не можеш да схватиш да постоје демократска друштва.

ти не признајеш уставни принцип да народни посланици представљају народ који их је изабрао, и да само том народу (који им је поверио мандат) полажу рачуне. ти прихваташ идеју да неко контролише народно представништво, а не да народно представништво контролише носиоце извршне власти. ти дакле, не признајеш основни постулат демократије. браво!
Zasto uvek kad te saterm u cosak pribegavas pricanju o titu ili laganju ? Kad sam ja to napisao da se ja zalazem za to ??? Ja ti samo govorim da to tako funkcionise u praksi a ne dase zalazem za to . Tu ima razlike !!! Teorija je jedno i ti si ovog puta u pravu sto se teorije tice. Ali praksa je drugo recimo engleska je monqrhija samo u teoriji u praksi nije . U engleskoj vlast ima onaj ko kontrolise vecinu u parlamentu

у Британији нико не контролише посланике, посланици одговарају само својој изборној јединици, тј. грађанима који су за њих гласали. ти си формиран у једној тоталитарној матрици и не можеш да схватиш да постоје демократска друштва.
Njega i mnoštvo njemu sličnih slobodno društvo plaši više od svega.

To je ona Matrix filosofija, inertni se toliko plaše promena sistema da bez obzira što ih svirepo isokrišćava i unazađuje oni su spremni i životom da ga brane.

U zabludi si u engleskoj u POTPUNOSTI drzavu kontrolisu politicari u vladajucoj partiji a ne kraljica . Ona je samo dementna baka sa sesirima u pastelnim bojama koja povremeno pred kamerama procita sto joj napisu u vladi

Zasto uvek kad te saterm u cosak pribegavas pricanju o titu ili laganju ? Kad sam ja to napisao da se ja zalazem za to ??? Ja ti samo govorim da to tako funkcionise u praksi a ne dase zalazem za to . Tu ima razlike !!! Teorija je jedno i ti si ovog puta u pravu sto se teorije tice. Ali praksa je drugo recimo engleska je monqrhija samo u teoriji u praksi nije . U engleskoj vlast ima onaj ko kontrolise vecinu u parlamentu
тако функционише противуставна партократска пракса у Републици Србији, али тако не функционише нормалан демократски свет. ко контролише америчке сенаторе? нико. ко контролише британске посланике? нико. али ти не можеш да схватиш да Република Србија није мерило нормалности.

U zabludi si u engleskoj u POTPUNOSTI drzavu kontrolisu politicari u vladajucoj partiji a ne kraljica . Ona je samo dementna baka sa sesirima u pastelnim bojama koja povremeno pred kamerama procita sto joj napisu u vladi
нисам ни рекао да Краљица контролише државу, јер сама Краљица није држава. држава је много више од Краљице. говорио сам о томе да у нормалним државама НИКО не контролише народне представнике, само онај ко их је бирао. али ти мислиш да је то привид (фарса), јер је у Републици Србији фарса, а теби је ова наша фарса образац за цео свет.

Ja lepo pitam kojeg kralja?
Njegovo kraljevsko veličanstvo Aleksandar II Karađorđević.

Kralj.png

Ни мало не симпатишем династију Карађорђевић али и њих бих подржао да опет носе круну само да се ови дебили-јајаре-продане душе што деценијама јашу народ склоне и да се скине са грбаче народа и овај робовски систем зван демократија у коме је слобода само привид...као што је свака промена власти у демоНкратском систему само привид у шта смо се уверили најмање два пута за 20 година

Без краља не ваља, без монархије нема слободе...и то је то....најебасмо и од комунизма и од демоНкратизма.....

Ни мало не симпатишем династију Карађорђевић али и њих бих подржао да опет носе круну само да се ови дебили-јајаре-продане душе што деценијама јашу народ склоне и да се скине са грбаче народа и овај робовски систем зван демократија у коме је слобода само привид

Без краља не ваља, без монархије нема слободе...и то је то....најебасмо и од комунизма и од демоНкратизма.....
Da to bi sve sredio starac koji nije sposoban da nauci jedan jezik za 80 god a vi verujete da bi bio sposoban da upravlja drzavom hahaha

Da to bi sve sredio starac koji nije sposoban da nauci jedan jezik za 80 god a vi verujete da bi bio sposoban da upravlja drzavom hahaha
Он је ту небитан, битно је да се промени систем, да опет буде монархија јер само промена система може да доведе до промене свести народа, а овај народ је тренутно дубоко у несвести од свих комунистичких и демонкратских удараца по темену. У демократији нам НИКАД неће бити добро макар се власт мењала сваке године.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back