"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, ali taj gospodar nije ni Vucic, ni Tito, ni Pavelic, ni Staljin, ni Hitler, ni Hilari, niti bilo koji politicki bandit koji koristi oruzje za sprovodjenje politickih ciljeva. Zato ga slusamo, i sluzimo Kraljevini, jer je pravednik a ne terorista.
Vidis tu je razlika ti zelis da sluzis nekome a mi republikanci od drzave ocekujemo da sluzi nama da bude servis gradjana da postoji zbog naroda a ne narod zbog drzave

Kazes dasi za parlamentarnu monarhiju u kojoj bi kao u engleskoj vlast imao onaj ko dobije izbore neki vucic kao sto je ima i sada ada kralj se ne mesa u upravljanje drzavom kao sto je u engleskoj . Pa gde je tu sustinska promena sve bi ostalo kao sto je i sada promene bi bile samo kozmeticke prirode . Mi bi od engleza morali iskopirati sustinu onog zbog cega su oni razvijeni a to nije kralj bez vlasti to je forma sustina je smenjivost vlasti slobodno kretanje ljudi roba kapitala sloboda medija ekonomska regulativa i sl. To je sustina i ona je ista kao u nemackoj ili francuskoj

Шупље, шупље... објашњено ти је 1000 х.

Не вреди теби је тиранија природно стање, непостојећа република, без институција, где о свему тиранин одлучује.

Ти хоћеш свињац, без реда и поретка, и то је ТО !

Ти си рођен као ништак

Ali sta vise probati , imali smo monarhiju , socijalizam evo i demokratiju i nikad ne valja.

Не можеш данас имати 100% монархију, 100%републику или 100%демократију (Деспотију).

Стварност је мешовита.

То вук и алксаЈУ никада неће схватити: Мешовити облик владавине - мешовити устав.

Нпр.: Енглеска монархија има у себи скривену Републику од Кромвела

Не можеш данас имати 100% монархију, 100%републику или 100%демократију (Деспотију).

Стварност је мешовита.

То вук и алксаЈУ никада неће схватити: Мешовити облик владавине - мешовити устав.

To moze biti dobro , ali ko ?
Navedi imena , navedi neke neukaljane ?
KO?

Стварност је мешовита.

Ne nije stvarnost izmesana to se samo tebi sve izmesalo u glavi

Vidis tu je razlika ti zelis da sluzis nekome a mi republikanci od drzave ocekujemo da sluzi nama da bude servis gradjana da postoji zbog naroda a ne narod zbog drzave

Netacno. To je vasa lopovska fiks ideja da vama drzava placa. da je nekako drzava vama u sluzbi. A u stvarnosti vi ste teroristicka lopovska banda, vi sluzite teroristima, i vi ste teroristi.
A tacno, mi zelimo da sluzimo drzavi. A da bi sluzili drzavi ona mora biti pravedna a ne teroristicka.

То се Устанком догађа, записано је на 100не примера у историји - наш пример који је разумљив:

Монархистичка начела: Војводе бирају једног између себе за Кнеза/ Први међу једнакима

Републикансак начела: бирају се Устаници у веће/сенат/горњи дом

Демократска начела: бира се обичан народ у Н.Скупштину

Nema mesovitog oblika . To se samo mistiku sve izmesalo . Devojka je ili trudna ili nije ne moze da bude samo malo trudna ili pola trudna ili jeste ili nije . Tqko je i sa drzavom ili je na njenom celu predsednik koji se bira ili je tu kralj koji to postaje rodjenjem

Што лажеш.

Ти си неписмен и ништа не читаш !

Ограничен си својим глупостима.

Ne nije stvarnost izmesana to se samo tebi sve izmesalo u glavi

Ти си ограничен и искључив.

То је особина руље, само да се свађа и тупи будалаштине на штету свих.

Лажеш да Кромвел није постојао и да није направио Републику унутар Монархије, када је после убијеног Краља довео другог Краља!

То се Устанком догађа, записано је на 100не примера у историји - наш пример који је разумљив:

Монархистичка начела: Војводе бирају једног између себе за Кнеза/ Први међу једнакима

Републикансак начела: бирају се Устаници у веће/сенат/горњи дом

Демократска начела: бира се обичан народ у Н.Скупштину
Konfuzija totalna

Moze li jos blize nego Astralna projekcija kada dusa napusta telo ?!
Da li monarhisti veruju u to ?
не знам. ја не могу да схватим ни квантну физику, а ту је све објашњено и доказано. ипак, мој мозак то не може да свари. а тек живот, који је сам по себи недокучива тајна. ни наука ни теологија ту немају одговор. ја само верујем да у Христу имам вечни живот. а шта је то, како то изгледа, шта се дешава, немам појма. нити то ико може научно или логички да објасни. исто тако смрт, шта је смрт?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back