"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зато што су нама испирали мозак од обданишта па на даље.
Pa po tome su i drugima, mene su isto u osnovnoj ucili da je SFRJ super.
Kako vrijeme odmice, sve vise vjerujem da je tako i bilo.
Snimali su se filmovi poput Varljivog leta, jednostavno je tada bilo sve normalnije nego danas, ne samo Balkan, vec svijet generalno.

Pa po tome su i drugima, mene su isto u osnovnoj ucili da je SFRJ super.
Kako vrijeme odmice, sve vise vjerujem da je tako i bilo.
Snimali su se filmovi poput Varljivog leta, jednostavno je tada bilo sve normalnije nego danas, ne samo Balkan, vec svijet generalno.
Па по следу догађаја изгледа да није тако. Ми Срби смо било вољни да се одрекнемо своје славне историјеи традиција зарад заједничког живота, ни у сну нисмо помислили да нас мрзите.

..... и сама тема неразумна!
Спомињати некакву будућност краљевине Србије је чиста глупост. Краљевину смо одбацили (иако се сама изопштила) а Републику прихватили. Повратак краљевине је апсолутна глупост.
Kad su Srbi imali referendum o kraljevini i uredjenju ?

Kad su Srbi imali referendum o kraljevini i uredjenju ?
Није било референдума ни за монархију па нико није постављао питање. Али јасноће ради, следеће:
Монархија се разболела 15.априла.1941г.
Монархија је умрла 29. новембра 1943г.

Монархија је сахрањена 31. јануара 1946г., када је усвојен је Устав ФНРЈ и њиме су озакоњене тековине НОР-а, Истога дана Уставотворна скупштина је претворена у народну скупштину.
На тај начин збачена је монархија и успостављена Република.

Савим јасно и довољно!

Није било референдума ни за монархију па нико није постављао питање. Али јасноће ради, следеће:
Монархија се разболела 15.априла.1941г.
Монархија је умрла 29. новембра 1943г.

Монархија је сахрањена 31. јануара 1946г., када је усвојен је Устав ФНРЈ и њиме су озакоњене тековине НОР-а, Истога дана Уставотворна скупштина је претворена у народну скупштину.
На тај начин збачена је монархија и успостављена Република.

Савим јасно и довољно!
Kolega, moram da te obavestim da je Jugoslavija umrla, a Srbija je kraljevina uvek bila. Ovde je prica o parlamentarnoj monarhiji, sa vladom i premijerom kojeg bira narod.

Nove generacije se radjaju u Srbiji i boli ih K za Jugoslavijom od koje su svi ostali prvi pobegli.

Nemamo mi te svesti za kraljevinu.Mozda kasnije generacije prihvate to.Jos ima ********* i medju narodom i u vlasti.
Bas to. Nasi politicari su k*rve, a nekako nas narod samo takve i ceni. Tu nazalost nema mogucnosti za racionalno rasudjivanje
Drugarski, nasa drzava je prestala da postoji 1918, od tada smo manje vise hrvatska kolinija zarobljena u samodestruktivnom 4-om kongresu komunisticke partije. Nemamo vise kapacitet sagledavanja i objektivno zakljucivanja. Same moralne nakaze danas vladaju medjima a opet po zahtevu zapadnog okupatora

Kolega, moram da te obavestim da je Jugoslavija umrla, a Srbija je kraljevina uvek bila. Ovde je prica o parlamentarnoj monarhiji, sa vladom i premijerom kojeg bira narod.

Nove generacije se radjaju u Srbiji i boli ih K za Jugoslavijom od koje su svi ostali prvi pobegli.
Колега да и ја тебе обавестим: Југославије нема а жива је Србија са државним уређењем које се зове РЕПУБЛИКА. Ништа се од 31.јаануара 1946г. није променило што се уређења тиче нити ће се икад променити.
А што се краљевине тиче, њу су затрли монархистички безвезњаци. Клацкали се на неколико столица и на крају ћорак за сва времена.

Da me netko pita kojem je ex-YU narodu bilo najvise stalo do opstanka SFRJ, automatski bi ispalio da su to bili Srbi.
И аутоматски би погрешио.
Србији је СФРЈ најмање одговарала, а највише ју је коштала, што се касније и испоставило као чињеница, јер су и прошли најгоре у распаду те државе.

Да ти знаш шта ја знам- ишао би на гроб деди и рекао му да је ипак био- будала...
Divan covek domacin, Imao je pre onog rata hotel Zeleni venac u Kraljevu. Doduse i mene je pitao jednom da li radim ,radim Oco ,naziv za dedu a Maja za baku u tom delu. A onda me je pitao jel imas neku vajdu od toga,nemoj da radis dzabe. E tu sam zacutao.

Мож' ли бит' Краљевина Српска ... а Краљ Западно Дринац .. Тако рећи потомак Југословенскога Надбана

Иђе л'са шугаве кобиле на шунтаву магарицу .....

Бар да је Караждеровић отичо у Западно Дринске области Црватско Злобенске Добро Бошњанске .. па добио неки двор и струју

Него дошао код глупих Источних Дринаца по 'дедовину '.. и да му плате струју

То је као када би Германска Краљица на трину Англа и Саса била протерана у Шкотску ....па јој тамо дали дворацпоред Лока Неса
Znamo mi nazalost i previse o vasem demokratskom banditluku u zadnjih 100 godina i vise. Svak vas je osjetio na sopstvenoj kozi.

Ма какав демократски .. то што си осетио то су исто неки Острвски Скотови као и ти но боље уједају и заврћу уши .. од тебе

Sad da te cuje moj pokojni deda ,vadio bi kuburu. Tako je jednom pitao mog oca ,jel si se opametio?

Тако су вадили и брат и отац на Петра Караџорџа али је био бржи Пера ....

Мећутим од кумовске сикире није био бржи .. била ноћ без месечину

Да, како да не; једну будалаштину да заменим другом, за длаку мањом...

То ј есуштина .... у питању није ИЗБОР РАЗЛИЧИТИХ ПРОГАРАМА

већ само бирање или наттурање различитих ликуша и ликова .... а програм је исти

Као 1001 Пинк .. 1001 фарма .. 1001 парови ... 1001 Н1 ....

Као различито а све је 1001% економски исто

Izvinite gospodine Dragaš, nisam odma prepoznao vasu Kripto Drzavu Srbiju. :D

На све стране ничу ројалистичко монархоидне крипто партије...

ПОКС је заразио популацију вирусом караџорџевизма ...

Сви кмече да их уселе у Бели Двор и плате им струју кме кме

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back