AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 38.999
Нетачно.
Твоје "опће" знање је усташко!
Па ти си први почео наводити Загребаћке изворе , не ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нетачно.
Твоје "опће" знање је усташко!
Па ти си први почео наводити Загребаћке изворе , не ?

Види шта каже Хрвоје Класић за ЗГ, за урбани развој ХР ...
Немам ја ту више шта наводити ...![]()
Види шта каже Хрвоје Класић за ЗГ, за урбани развој ХР ...
Немам ја ту више шта наводити ...![]()
Не извргавај, већ сте све извргли, ништа немате за показати.
Сами сте развалили и уништили монархију ,а од републике вам је остао фајронт.
Гробарчине

Бетон и та твоја голооточка урбанизација.
Ја сам говорио о Бароку између два рата.
Ти о м3 а ја о квалитету урбаног живљења.
Шта очекивати од пуно партизана и вашим урбано некултурним потрепштинама ...![]()
ко о чему партизани о шумама и (бетонским) планинама... земље ти поносне ...
- Da glasova: 89 - 53,3%
- Ne glasova: 78- 46,7%
- Ukupno glasova 167
Sto ne bi verovao kada ti temu odrzavaju monarhisti?Prosto ne mogu da verujem da je na forumu 53 % za kraljevinu s obzirom na kolicinu Bosanskih muslimana, Hrvata, Albanaca, JugoslAvena, autosovinista i slicnih.
Plus se vodi ANTI POKS kampanja i moja tema o POKS-u je zatvorena.
Prosto ne mogu da verujem da je na forumu 53 % za kraljevinu s obzirom na kolicinu Bosanskih muslimana, Hrvata, Albanaca, JugoslAvena, autosovinista i slicnih.
Sto ne bi verovao kada ti temu odrzavaju monarhisti?
Pa i na ovom forumu je 95% ljudi protiv Vucica, a on suvereno vlada Srbijom i tako ce biti do daljnjega.Prosto ne mogu da verujem da je na forumu 53 % za kraljevinu s obzirom na kolicinu Bosanskih muslimana, Hrvata, Albanaca, JugoslAvena, autosovinista i slicnih.

Pa i na ovom forumu je 95% ljudi protiv Vucica, a on suvereno vlada Srbijom i tako ce biti do daljnjega.
Moji upisi su ono sto u doglednoj buducnosti ocekuje Srbiju, a to je ulazak u EU te bratstvo i jedinstvo s ostalim narodima bivse Jugoslavije.
Sto se tice tog POKS-a, da nisam guglao, mislio bi da je naziv za neku zaraznu bolest.
Pa i na ovom forumu je 95% ljudi protiv Vucica, a on suvereno vlada Srbijom i tako ce biti do daljnjega.
Moji upisi su ono sto u doglednoj buducnosti ocekuje Srbiju, a to je ulazak u EU te bratstvo i jedinstvo s ostalim narodima bivse Jugoslavije.
Sto se tice tog POKS-a, da nisam guglao, mislio bi da je naziv za neku zaraznu bolest.
Znaci ti mislis da ja Srbiji zelim lose?Potpuno je irelevantno sta ti mislis o buducnosti Srbije.Zapravo sama cinjenica sta misli neko iz Hrvatke je dobar znak da nam treba - suprotno, dakle kraljevina.
Pa verujem , ti si Jugosloven, bivsi Srbin koji zivi u Hrvatskoj pa te drma notalgija.Pa ja bi za Srbiju krv dao da zatreba.
I tko je sada pogubniji za Srbiju - Jugoslavi koji bi za nju krv dali, ili nekakvi POKS-ovci, koji u kralju koji je zdimio sa srebrninom, vide mesiju?Pa verujem , ti si Jugosloven, bivsi Srbin koji zivi u Hrvatskoj pa te drma notalgija.
Razumem te.
Niko ne trazi mesiju.I tko je sada pogubniji za Srbiju - Jugoslavi koji bi za nju krv dali, ili nekakvi POKS-ovci, koji u kralju koji je zdimio sa srebrninom, vide mesiju?
Sta si ti toliko kivna na Jugoslaviju, a bas su je u Srbiji najvise volili?Niko ne trazi mesiju.
Mesiju ste imali VI Jugosloveni. Samo Vas Mesija kad je umro- umrla je i Vasa nacija.
Томислав.Како који. Карађорђе, Петар први, принц Ђорђе и принц Томислав су били вредни поштовања. Остали би могли код Обреновића. Монархија? Не, то је прошло свршено време.
У великој си заблуди.Sta si ti toliko kivna na Jugoslaviju, a bas su je u Srbiji najvise volili?