"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јели, шта мислиш да усвојимо оно "пасторче" што напушта британски двор, а?
А није му лоша ни она младица, глумичица, :prstic: па да се и ородимо са бритима?:ortaci3:
Da to kad bi se orodili oni bi nas podrzali kao sto su podrzali malog pericu a ne tita . Hm... ili su podrzali tita a sa pericom se ubrisali

Јели, шта мислиш да усвојимо оно "пасторче" што напушта британски двор, а?
А није му лоша ни она младица, глумичица, :prstic: па да се и ородимо са бритима?:ortaci3:

Шта ће ти туђи владари и туђе племство ?

Није ти доста Броза и његове племенитости и моралности ?

Шта ће ти туђи владари и туђе племство ?

Није ти доста Броза и његове племенитости и моралности ?
Sto bi imali tudjeg vladara ??? Pa zar vi kao vecina stvarno niste kadri da postavite vaseg jugoslovenskog princa . Sta vas sprecava da vratite kralja pa to je prosto kad ste vec u vecini

Е, јбг... :roll:
Ја мислијо да ја будем краљ, а могу да скупим и више штоватеља од овог актуалног...:mrgreen:

Реално квантитет можеш скупити, али не заноси се за квалитет... :hahaha1::rotf:

Квалитет племенитих и великих људи ослобађа човека, а квантитет малог човека ослобађа трезор. ... :cool: ... za trezor formiraj partiju

Тако Вама простој господи говорим да Вас све речима шамарам ... :mrgreen:

Од Републике и од свих Већа и његових театара апсурда, глумила је република, а остаде вам само извргнута република као Народна Скупштина препуна Ристичевића, Мартиновића, АлексеЈУ-а, Вукова од Срема, итд ...

Е, видиш то описано је зарез и тачка

Ко хоће Републику у скривеној Монархији или Монархију у скривеној Републици (јер не постоји данас ништа чисто, већ само мешовито - види Монтескјеа, види председнички системи су веће монархије од Британије, Низоземске, Норвешке,..., мора да уклони све демократе.

Вукове у кавезе ... :mrgreen:
Ali zasto ne vratite kralja ? Zar vi ne znate kako se pravi monarhija

мора да уклони све демократе.
Како?
Краљем?
Замениш једно политичко зло другим?
Једну несмењивост другом?
Једну интересну групу другом?
Једно једноумље другим?
Краљ, аристократа, боље ће да се односи према "руљистима" :mrgreen: него ти, овде, сада?:roll:
Какве ти то доказе нудиш, за то, осим "часне речи", а част баш и не видесмо; само увреде, охолост, нестрпљиви бес...:kafa:
Срк...

То ј евећ рекао .. КРВ И ЗЛАТО .. .. УСТАНААААК

Него нешто немају ни крви ни злата за бацање .. а и краљ им испод ораја хфали ...

Свако ће платити оним што има, сиротиња даје крв, олигарси злато !

Где се жури скоројевић ?

То ј евећ рекао .. КРВ И ЗЛАТО .. .. УСТАНААААК

Него нешто немају ни крви ни злата за бацање .. а и краљ им испод ораја хфали ...
Pa dobro ako je ustanak jedino resenje . Sta se ceka imaju u vecinu u narodu a republika je slaba bez podrske naroda narod je ogorcen i protiv vucica ja ne mogu da zamislim pogodniji momenat za ustanak a vise od polovine naroda je za kralja

Како?
Краљем?
Једно једноумље другим?
Краљ, аристократа, боље ће да се односи према "руљистима" :mrgreen: него ти, овде, сада?:roll:
Какве ти то доказе нудиш, за то, осим "часне речи", а част баш и не видесмо; само увреде, охолост, нестрпљиви бес...:kafa:
Срк...

:hahaha1:

То што си ти једини увређен ?

Политички си мекани декадентић

Тачно !

То што би ја шамарао принчеве, не значи да сам охол, већ си ти мекан и недостојан за нове Црнорукаше.

А да би између мене и принчева избио сукоб, у то не сумњај.

Мој челични карактер би била моја лоша дворска судбина.

Ваљда ме толико знаш иако ме не разумеш.

:hahaha1:

То што си ти једини увређен ?

Политички си мекани декадентић

Тачно !

То што би ја шамарао принчеве, не значи да сам охол, већ си ти мекан и недостојан за нове Црнорукаше.

А да би између мене и принчева избио сукоб, у то не сумњај.

Мој челични карактер би била моја лоша дворска судбина.

Ваљда ме толико знаш иако ме не разумеш.
Ух...протера ме, сад....:prpa:
:lol:

Како?
Краљем?
Једно једноумље другим?
Ја видим да ти пишеш нешто о чему ја супротно говорим годинама.
Ти се ниси удостојио ни мало труда да разумеш шта је мешовити облик уставаи мешовита владавина.
Ти ништа не разумеш шта ја пишем
Да поновимо по 100х на други начин:

- - -

Koje je vaše ideološko opredeljenje?

Komunizam glasova: 11 - 8,9%
Socijalizam glasova: 24 - 19,5%
Monarhizam glasova: 38 - 30,9%
Republikanizam glasova: 13 - 10,6%
Hrišćanska demokratija glasova: 19 - 15,4%
Nacionalizam glasova: 35 - 28,5%
Militarizam glasova: 6 - 4,9%
Anarhizam glasova: 6 - 4,9%
Konzervativizam glasova: 18 - 14,6%
Liberalizam glasova: 24 - 19,5%

Ukupno glasova 123

Применимо политичку науку на ове штуре резултате које треба обавити Референдумом о државном и друштвеном уређењу на начин Природног права сваког појединца који тражи/нуди и појединачну и удружену/колективну слободу и суверенитет.

Спојмо посебно Мноштво, а посебно Мањину. Једни ће носити институционалну Друштвеност, а други ће носити институционалну Државност.

Једнина, Мањина и Мноштво, своју друштвеност тражи на следећи начин:

1) Monarhizam glasova: 38 - 30,9% (принцип дуалне једнине /монарх+патријарх/, тела крунског, војног савета и синода... )
Удео Монархије је: гласова 38 - 30,9%

2) Republikanizam glasova: 13 - 10,6% (Република племства, независних оптимата, елите, господства, принцип мањине, ... Горњи дом / Сенати / Већа / итд.... овај проценат гласова треба узети са резервом, јер данас људи не знају шта је одлика Републике па многи гласају за статус кво, што даје неадекватност политичког модела поделе власти. Пре референдума када би се образовали гласачи политикологијом, пао би сигурно на 1/3 - 3.5%) (Militarizam glasova: 6 - 4,9%+Anarhizam glasova: 6 - 4,9%+Konzervativizam glasova: 18 - 14,6% , што заиста осликава републиканца као независну и суверену политичко/економску јаку личност)
Удео Републике је: гласова 38 - 30,9%

3) Демократија гласова / Република владавине мноштва ("народа"), је народна друштвеност изражена кроз свакодневну политику и економију а то је Влада+Народна скупштина и ова друштвеност са слабом државотворношћу сабрано износи са 2/3 - 7,1% републиканизма (додати остало: Komunizam glasova: 11 - 8,9% + Socijalizam glasova: 24 - 19,5% + Liberalizam glasova: 24 - 19,5% + Hrišćanska demokratija glasova: 19 - 15,4% + Nacionalizam glasova: 35 - 28,5%)
Удео Демократије је: гласова 47 - 38,2%

Укупно 123 узорака.
Напомена ово је интернет и све треба узети са великом резервом, јер референдум се не би могао одржати без јавности која тренутно не постоји у којој би се гласачи референдума изјашњавали тек по образованости основе политичке филозофије и уређености државе и друштва !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back