- Poruka
- 200.891
Samo se musavci služe revolucijama. Zato što ne znaju za bolje.Ali vas ima 54% sto ne izadjete na ulice i na ulici srusite vlast kad su vec izbori namesteni . Na ulici je vrlo lako kad vas ima54%
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo se musavci služe revolucijama. Zato što ne znaju za bolje.Ali vas ima 54% sto ne izadjete na ulice i na ulici srusite vlast kad su vec izbori namesteni . Na ulici je vrlo lako kad vas ima54%
Dok učestvuju u vladi, partije su osetljivije prema zahtevima spolja. Kako je to formulisao Ivan Krastev: „Vlade bivaju izabrane nakon ljubavne veze sa biračkim telom, ali su venčane sa meĎunarodnim donatorima. Gledajući odozdo, balkanske demokratije su politički režimi gde su glasači slobodni da menjaju vlade, ali su vrlo ograničeni da menjaju politike“
Srećan ti put međ' arape, pošto samo ti i još par dresiranih ljubitelja zločinačkog komunizma spominjete ta muslimanske krajeve. Mudriji se drže hrišćanstva i slobodnog sveta.Средњовековна монархија у 21. веку
Саудијска Арабија је монархија под влашћу синова и унука Абудула Азиза ал-Сауда. Куран је устав земље, а шеријат врховни закон. Због свега тога, међународне хуманитарне организације процењују да је ова држава девета по реду на листи најтоталитарнијих режима у свету.
Слобода медија не постоји, не толеришу се напади на саудијску краљевску породицу, а приватне радио и телевизијске станице не могу да се оснују у овој земљи. Позоришта и биоскопи су забрањени, јер вахабизам сматра да је то у супротности са исламом.
Саудијски писац Турки ал-Хамад је чак четири пута био под фатвом и живот му је био угрожен, само зато што је писао о проблемима и недоумицама обичног човека у овој држави у својој трилогији „Фантоми напуштене долине“. Како је једном приликом рекао „Где ја живим постоје три табуа: религија, политика и секс“.
Можда највећа окрутност саудијског друштва може да се види у примени закона. Ово је једна од малог броја земаља где је смртна казна у готово свакодневној употреби, а „законске“ казне укључују одсецање главе, сечење руку и ногу због крађе, а бичевање се користи за „мање“ прекршаје као што је пијанство. На све критике из света на сурово понашање власти, саудијски званичници одговарају да је то „легална традиција још од прихватања ислама пре 1.400 година“.
Смртна казна се веома често примењује и то за убиства, силовања, трговину дрогом или оружане пљачке, а годишње се изврши од 100 до 200 егзекуција, најчешће на једном веома злокобном месту, Тргу Дира у главног граду Саудијске Арабије, Ријаду. Ту се извршавају јавне егзекуције, а сви становници су позвани да присуствују „догађају“, где егзекутор сабљом одсеца осуђеном главу.
http://www.geopolitika.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=60:-21-&catid=102:2010-04-14-09-37-19&Itemid=1
Moнархисти, можда желите овакво достигнуће монархије. Само питам!
Добро би било упоредити државничке капацитете Тита као председника Републике и било ког краља Србије и Југославије који су нас, својом политиком и ауторитетом, водили из рата у рат, укључујући и овог које чучи у Србији и чека круну да би нас и он повео никуда.
Samo se musavci služe revolucijama. Zato što ne znaju za bolje.
Лупеташ као отворени прозор!Не него си ти са комунистима и сремским био на СФ.
Ви комуњаре да нисте имали подршку споља од великих никада се не би инсталирали.
Никада комунисти и бољшевици у формацијама не би крочили у Србију
Eno na temi kako je Iran pobio svoje, razni neki komunisti i ostali radikali kukaju i plaču i pišu kako treba podržati braći teroriste i ostalu gamad. Ovaj iznad se divi nekoj Saudijsko Arabiji... izgleda da su im sve nade usmerene ka tom naprednom i razvijenom području?Ја знам ко је споља подржао тиранију одгоре 1944.г. и извргнуту републику.
Не знам ко данас подржава споља тиранију руљократије одоле ??
Иван Крастев можда зна !!!!
Banda? Ona koja je 1945. streljala (za sada poznatih imena) 60.000 ljudi, ona banda koja je opljačkala stotine hiljada i slala u logore?Лупеташ као отворени прозор!
Монархија и ЈВуО је имала подршку ,,великих и споља'' а Дража и ЈВуО и двоструку - подршку окупатора и савезника. Али глуперде су то све прокоцкале. И на крају завршили као банда што су у суштини и током рата били.
Eno na temi kako je Iran pobio svoje, razni neki komunisti i ostali radikali kukaju i plaču i pišu kako treba podržati braći teroriste i ostalu gamad. Ovaj iznad se divi nekoj Saudijsko Arabiji... izgleda da su im sve nade usmerene ka tom naprednom i razvijenom području?
Лупеташ као отворени прозор!
Монархија и ЈВуО је имала подршку ,,великих и споља'' а Дража и ЈВуО и двоструку - подршку окупатора и савезника. Али глуперде су то све прокоцкале. И на крају завршили као банда што су у суштини и током рата били.
Чишћење државе од бандита, потом обнова разорене државе па развој. Нормалан след догађаја за државу која је живела нормалније и дуже од труле монархије.Banda? Ona koja je 1945. streljala (za sada poznatih imena) 60.000 ljudi, ona banda koja je opljačkala stotine hiljada i slala u logore?
Ma ne brini, doći će i vaša neokomunistička vlada na red, ti vaši članovi KP i ostalih zločinačkih partija.Све ово радите само да би се скренула пажња са актуалних проблема Србије
Вућижа и магле .....
Деценијама 'дижете устанак' .. шта чекате више .... па нема више 'комунизма 'веш 4 деценије .. нема подршке ....
Све ово радите само да би се скренула пажња са актуалних проблема Србије
Вућижа и магле .....
Деценијама 'дижете устанак' .. шта чекате више .... па нема више 'комунизма 'веш 4 деценије .. нема подршке ....
Ne čišćenje, budi bar na pragu moralnosti i priznaj da su to bila masovna ubistva jedne zločinačke tiranije. A to koliko je država dugo živela... pa dobacila je do 45 godina, zar ne. Veoma uspešno, samo sreća da je više nema.Чишћење државе од бандита, потом обнова разорене државе па развој. Нормалан след догађаја за државу која је живела нормалније и дуже од труле монархије.
Ne čišćenje, budi bar na pragu moralnosti i priznaj da su to bila masovna ubistva jedne zločinačke tiranije. A to koliko je država dugo živela... pa dobacila je do 45 godina, zar ne. Veoma uspešno, samo sreća da je više nema.
кад је умро ЈБТ ? и још подршк атраје ?! Аууууу
Mislim da bi Srbija trebala da postane monarhija i da vratimo Karadjordjevice.
To bi bilo pozitivno za Srbiju iz simbolickih razloga. Svrstali bismo se uz druge evropske drzave koje imaju dobar imidz.
Dakle popravilo bi imidz zemlje u svetu.
To bi imalo jednu tezinu i za turizam.
Nasa kraljevska porodica ima dobre diplomatske veze sa nama uvek "omiljenim Britancima".
U smislu stvaranja brenda kraljevske porodice privlace paznju svetskih medija.
Sad to je sve banalno ali u svetu koji je sav u makretingu i brendiranju ovaj potez bi bio pozitivan za samu zemlju.
Na stranu sve to za samo jedinstvo naroda monarhija igra vaznu ulogu.
Sta mislite?
Meni su Karadjordjevici simpaticni.
Gugl translejt opet zabagovao, ne prepoznaje pokušaje pismenosti. Moli se drug Sremski da prevede sa nemuštog jezika, na svoj, manje nemušti jezik. Hvala.јесте сладили си франкештајн и дракула и ето Конфузика
Владају и владаће и надаље јер то умеју и у рату заслужили за разлику од глупавих монархиста који су први дан рата ухватили тутањ.Државу су отели, па су је напустили.
Деца комунизма и унуци бољшевизма и даље владају оним што је остало и од друштва и од државе
Videli smo koliko umeju, toliko dobro da su prvo uništili poljoprivredu, pa im se raspala industrija, a onda u kratkom roku od krađe i sama država. Njihova deca danas uništavaju i ovu skraćenu Srbiju, koju su njihovi očevi i dedovi razbili na tri dela.Владају и владаће и надаље јер то умеју и у рату заслужили за разлику од глупавих монархиста који су први дан рата ухватили тутањ.
А ови што се појавили касније тзв, ЈВуО је била у служби Вермахта током целог рата а када је Вермах падао, многи нису умели да се склоне. Наравно, за почињене ратне злочине, убрзо су били почишћени. Тек да не сметају.
Ваша деца су и 90-тих силовала, клала, пљачкала,.....исто као и током рата 40-тих. Не дај Боже да се и данас нешто сличнјо деси, ви изданци четника би то исто радили.Videli smo koliko umeju, toliko dobro da su prvo uništili poljoprivredu, pa im se raspala industrija, a onda u kratkom roku od krađe i sama država. Njihova deca danas uništavaju i ovu skraćenu Srbiju, koju su njihovi očevi i dedovi razbili na tri dela.
Znam, jedino što ja nisam imao decu tih 90-ih godina. Ali nema veze, navikli ljudi da vi komunisti lažete i pišete gluposti.Ваша деца су и 90-тих силовала, клала, пљачкала,.....исто као и током рата 40-тих. Не дај Боже да се и данас нешто сличнјо деси, ви изданци четника би то исто радили.
Ако ми не верујеш шта сте радили 90-тих - прочитај:
Zločini Siminih četnika 90-tih
http://www.blic.rs/vesti/hronika/izrecene-presude-siminim-cetnicima-najokrutnijoj-jedinici-iz-devedesetih-ubijali/wzvprrj
da ne postoji ni jedinstvo naroda po pitanju monarhije, ipak su komunisti dobro obavili svoj posao.
Licno sam bio pobornik monarhije jedno vreme, ali sad mislim da je to potpuno nebitno i da je u danasnje vreme to ipak jako prevazidjeno.
Pa bas zato sto nam treba to jedinstvo.
Treba nam ta figura koja svetli u mraku.
Kako sam to lepo rekla.
Ako pogledate ljude u javnom zivotu koji su za monarhiju, fin i lepo vaspitan svet.
Nazalost rulja je uvek glasnija kojoj nista nije sveto.
Ово је тачно!Znam, jedino što ja nisam imao decu tih 90-ih godina. Ali nema veze, navikli ljudi da vi komunisti lažete i pišete gluposti.
A što se pameti tiče, nekakvi "četnici" ne postoje još od samog početka II Svetskog rata.
Problem je sto uvodjenje monarhije nista sustinski nece resiti za Srbiju (tj. gradjane). A mi nismo na nivou Danske i Norveske pa da brinemo sta je obukla Kraljica (Srbije), vec vecina ljudi brine sta ce da da deci da jede. A tu monarh nema sta da trazi.
Objektivno, monarhija NISTA BITNO u Srbiji ne bi promenila, a time je i to pitanje izlisno. Pri tom cak nemam nista protiv monarhije ako se uvede, ali ostaje da se time nista nece promeniti, a nama trebaju PROMENE (loseg stanja na bolje).