sremski vuk
Elita
- Poruka
- 16.220
I ja tebi zelim sve najbolje u novoj godini . Kao i ti meniOh ne, ovaj je pretek'o još jednu godinu?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja tebi zelim sve najbolje u novoj godini . Kao i ti meniOh ne, ovaj je pretek'o još jednu godinu?![]()
Monarhija je obesmisljena i prevazidjena i u samim prezivelim monarhijama . I prezivele monarhije 21 veka su opstale samo zahvaljujuci tome sto su kopirale republikansko organizovanje drustva. I sada u veku kad monarhije kopiraju republike mi treba da obnovimo mo arhiju koja bi kopirala republikansko uredjenje kakvo imamo sada pre obnavpjanja monarhije. Ako nista drugo bar vam je smesna vizija nase buducnostiЊих двоје су се повукли са краљевских дужности
https://www.novosti.rs/вести/сцена.483.html:840710-Kraljevska-porodica-je-sokirana-povredjena-i-razocarana-tom-odlukom-Megzit-trese-Britaniju-zasto-se-Megan-i-princ-Hari-povlace
Pogledajte prilog 634733
ПОВЛАЧЕЊЕ принца Харија (35) и његове супруге Меган (38) са краљевских дужности била је главна вест у четвртак у британској штампи, која преноси да о тој одлуци чак ни краљица Елизабета није била обавештена. По узору на термин "брегзит", повлачење војводе и војвоткиње од Сасекса медији су прозвали кованицом "мегзит".
Краљевска породица је шокирана, повређена и разочарана том одлуком, јавља Би-Би-Си и наводи да Хари и Меган нису о томе консултовали ниједног члана породице. Након што су објавили одлуку, касно увече огласила се и краљица Елизабета.
Чланови краљевске породице окупили су се у Кенсингтонској палати како би прославили 38. рођендан војвоткиње од Кембриџа, Кејт Мидлтон. Нема сумње да је рођендан остао у сенци разговора старијих чланова породице, јер је Хари најавом о повлачењу притиснуо "нуклеарно дугме", који неки виде као опадање монархије у 21. веку.
Баш тако, на видику је ,,опадање монархије у 21 веку''!
А поједини Форумаши подупиру монархију иако је то већ труло друштвено уређење. Они то раде иако се зна да су несугласице у краљевским породицама честе и скоро неизбежне. И Србија је имала такве проблеме па поједини би опет монарха. Тотално откачени људи.
Zato sto su ti izvrnuli mozak ... Uvaliti demokratiju narodu koji nema izgrađenu svest je najveća kazna za vas takvePrazne price ako je komunizam nametnut spolja zasto sada to ne promenite na prvim izborima glasate za vasu opciju i uzmete vasih 54% to kad se pretvori u poslanicke mandate iznosi vise od 60% mandata . I vratite kralja
Pusti ti moje opredeljenje pitanje je zasto ne vratite kralja ako ste vecinaОпет се лажно представљаш, што је одлика мртвог и/или глупог !
Ти ниси републиканац, већ демократа, а сада сте у тиранији демократије а то је руљократа.
Ништа ти не капираш из политичких наука
Pusti ti moje opredeljenje pitanje je zasto ne vratite kralja ako ste vecina
Ima li sta lakse od toga da se uzme vlast ako uzivas podrsku 54% naroda
Ako smo mi mrtvi sta vas onda koci da uzmete vlast?utoliko je lakse nemate nikakvog otpora da vas 54% zivahnih uzmete vlast i vratite kraljaЗато што си већ одавно мртав као 1/3 нације !
- - -
Па устани
Dobro neka je i tako sta vas sprecava da podignete ustanak i uzmete vlast i vratite kralja . Pa ima vas 54 % dignite se na ustanak sta vas sprecava nas 35% ostarelih komunista pa ne bi imali ni otpora zar ste zaista nesposobnihНе лупај !
Какви избори читај И.Крастева
Власт се узима устанком : Устанак = крв + злато
Ali vas ima 54% sto ne izadjete na ulice i na ulici srusite vlast kad su vec izbori namesteni . Na ulici je vrlo lako kad vas ima54%Мртви гласају ... зову се Зомби.
Dakle ja zelim da vam pomognem tako nesposobnima ali nikako da dodjemo do sustine gde je problem da uzmete vlast ni izborima niste kadri a koliko vidim ni ustanak vam ne lezi . Jedino sto mi pada na pamet da lazete i to debelooooooo kad tvrdite da ste vecina
Само ти дигни бре устанак ... немој да чекаш с'к је прилика
Dakle nemas odgovor zasto ne preuzimate vlast a ima vas 54% . Vidis odgovor se sam namece lazete da vas ima 54% i to debelooooo lazete .Каква већина у мешовитом државном уређењу ??
Зомбирани руљократа је и мртав и глуп истовремено ...
Pa sto se ne pozovete na rodjacke veze jug. Princa. Oni bi vas podrzali sigurnoНе серендај и не лупај да је прилика.
Споља вас зомбиране подржавају као и 1944.г.
Још треба да се чека до пуча !
Прави Четник .. чеча и чек аи чека
Да си ти Био на солунском фраонту још би чекао
Толику имате надмоћ ... и не појентирате ....