"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јесам!
А Срамота и Бешчашће је елиминисано још 29.новембра 1943. Тада је монархија умрла заувек!
Круна никад не умире. умиру краљеви, али Круна постоји док је света и века. зато можете да убијете Краља, али Круну нећете никад, колико год се трудили, другови.

знаш, и Турци су мислили да су у Јајцу срушили српску Краљевину. тако се и црвени турци надају. али Круна се ипак подигла, и поново ће се дићи.

Хајде провери какав је био политички живот у Краљевини Југославији али и Краљевини Србији... А не би било лоше да бациш поглед и на Велику Британију и њихова политичка превирања (нпр шарада око "брегзита")...
bio je jos gori nego sad

veci nepotizam i bezobraznije maltretiranje seljaka i radnika

Moram da priznam nesto. Svi koji podrzavaju kraljevinu su neki fin svet.
Ovi protiv kraljevine su mahom nepismeni i bahati.

Samo kazem.
Окренуо си ствари наопачке...
Сви који су за лажну краљевину, тзв монархију са Јоркширском Династу, су искомлексирани пољопривредни произвођачи, комуњаре до 1987. бахата и осорна УДБ-ашка гамад, крезуби одроди и рогата...!!!
Кхм...

Они који су за Немањиће, Лазаревиће, неку нову династију (обавезно да се нису бавили товом свиња минимум 14 колена уназад...), су Лепи, Шармантни, Паметни, Елегантни, Креативни и ЕдукоФани (не на плагијат-докторатима...).

Окренуо си ствари наопачке...
Сви који су за лажну краљевину, тзв монархију са Јоркширском Династу, су искомлексирани пољопривредни произвођачи, комуњаре до 1987. бахата и осорна УДБ-ашка гамад, крезуби одроди и рогата...!!!
Кхм...

Они који су за Немањиће, Лазаревиће, неку нову династију (обавезно да се нису бавили товом свиња минимум 14 колена уназад...), су Лепи, Шармантни, Паметни, Елегантни, Креативни и ЕдукоФани (не на плагијат-докторатима...).
Ti si upravo primer do potvrdis moj post.

...evropske kraljevine i princevstvo debilnoincestko
nikako ne podrzavam...Kraljevstvo kao i demokratija
u osnovi svojoj je smijesno...
Kraljevstvo koje isforsirava naslednike
makar s nekim cobaninom
koji zavrsi u livadi i sumarcima
poslije zasadjivanja princa
...demokratiju zasniva robovlasnicko drustvo...'pobornici koji smatraju da je neophodno robovlasnistvo
ali ne kao posluga nego gledano na nizerasnicko porijeklo...jedino ako shvatimo kao 'ideju ideja'...

makar s nekim cobaninom
...demokratiju zasniva robovlasnicko drustvo...'pobornici koji smatraju da je neophodno robovlasnistvo
ali ne kao posluga nego gledano na nizerasnicko porijeklo...jedino ako shvatimo kao 'ideju ideja'...
Uh, ja bih samo da citiram kolegu...
Moram da priznam nesto. Svi koji podrzavaju kraljevinu su neki fin svet.
Ovi protiv kraljevine su mahom nepismeni i bahati.

Samo kazem.

makar s nekim cobaninom
образац хришћанске монархије је Царство Христово. и Христос је пример и узор сваком хришћанском монарху. а Христос рече- први је онај који је слуга свима. служење, то је хришћанска монархија, а не господарење. и то служење другима, а не себи. томе треба да се научимо. а то нас неће научити ова и оваква Република.

...Kralj se uvijek obraca,- braco i sestre,
i zasto nas Kralj , sestru ozeni...
образац хришћанске монархије је Царство Христово. и Христос је пример и узор сваком хришћанском монарху. а Христос рече- први је онај који је слуга свима. служење, то је хришћанска монархија, а не господарење. и то служење другима, а не себи. томе треба да се научимо. а то нас неће научити ова и оваква Република.
...koji je od nasih kraljeva dosao na presto
a da nije narusio 'obrazac hriscanske monarhije'....?
Jedini , koji je potvrdio pravilo hriscansko je Rasko Nemanjic.../...njegovo je kraljevstvo nebesko.../
P.S.
...poceo sam o necemu sto mora brk u brk i oponiranje svrsishodno prihvatiti ali svoje u hodu prestrojiti
ako zahtijeva protivargument...na ovim prostorima su napredke i zasluge donijeli knjazevi i kraljevi
cijih se etickih prestupa stidimo.../

...Kralj se uvijek obraca,- braco i sestre,
i zasto nas Kralj , sestru ozeni...

...koji je od nasih kraljeva dosao na presto
a da nije narusio 'obrazac hriscanske monarhije'....?
Jedini , koji je potvrdio pravilo hriscansko je Rasko Nemanjic.../...njegovo je kraljevstvo nebesko.../
P.S.
...poceo sam o necemu sto mora brk u brk i oponiranje svrsishodno prihvatiti ali svoje u hodu prestrojiti
ako zahtijeva protivargument...na ovim prostorima su napredke i zasluge donijeli knjazevi i kraljevi
cijih se etickih prestupa stidimo.../
не видим ниједан етички преступ наших владара од Карађорђа до данас. бар не такав да би заслужио да га се стидимо као нација.

Рече он то; а ко се тога придржава? :lol:
Јбт, колико глооп човек треба да буде данас, па да се на ово заебе?:hahaha:
па ето, ви сте друже Роло, били паметни, па где вам је завршила ваша бољшевичка Република.

Благо теби...
Цвеће, птичице, поточићи...
једини озбиљан преступ своје владарске дужности начинио је Краљ Александар Обреновић кад је закључио брак из властитог хира, а не из обзира према држави. јер владар ни својим браком не служи себи, него нацији.

не видим ниједан етички преступ наших владара од Карађорђа до данас. бар не такав да би заслужио да га се стидимо као нација.
Ни један? :lol:
Није ли Милош Обреновић, оснивач династије- одсекао свом куму главу, и однео је у мерици Паши?:mrgreen:
Нису ли Карађорђевићи преузели Круну убиством Милана Обреновића и супруге му?
То беше нешто из оног корпуса "првог слуге свима", или сам ја нешто преумио?:rotf:

Добро дошли:
А Срамота и Бешчашће је елиминисано још 29.новембра 1943. Тада је монархија умрла заувек!

Круна никад не умире. умиру краљеви, али Круна постоји док је света и века. зато можете да убијете Краља, али Круну нећете никад, колико год се трудили, другови.

знаш, и Турци су мислили да су у Јајцу срушили српску Краљевину. тако се и црвени турци надају. али Круна се ипак подигла, и поново ће се дићи.
Нема ти помоћи, пролупао си начисто! Јел' се зато Администрација одрекла твојих услуга? Неурачунљив!

...s duznim postovanjem ali,
etickom pripada i 'slanje pod mac' / Obren_beg/
D.Masin je jednom Kralju,
bila Sestra...
Tezak nekraljevski postupak je odlaskom u azil
sa zlatnom podlogom
ili je to 'sve svoje sobom nosim'...
...a, ubistvo Majke kralja Alexandra.../ ...javna tajna.../
Forum je a tako bi bilo lijepo da zaista je ,- atinski Forum i brk u brk...
sigurno bi dosli da smo oba u pravu i ako sad se mrstimo* jedan na drugog...
Znam iz susreta i princeve nekadasnje a sad Sadasnje kao i uvazene Princese
no...tako...?

Mrstimo,- mislim da iznosimo nesto sto je nedoreceno...

...s duznim postovanjem ali,
etickom pripada i 'slanje pod mac' / Obren_beg/
D.Masin je jednom Kralju,
bila Sestra...
Tezak nekraljevski postupak je odlaskom u azil
sa zlatnom podlogom
ili je to 'sve svoje sobom nosim'...
...a, ubistvo Majke kralja Alexandra.../ ...javna tajna.../
Forum je a tako bi bilo lijepo da zaista je ,- atinski Forum i brk u brk...
sigurno bi dosli da smo oba u pravu i ako sad se mrstimo* jedan na drugog...
Znam iz susreta i princeve nekadasnje a sad Sadasnje kao i uvazene Princese
no...tako...?

Mrstimo,- mislim da iznosimo nesto sto je nedoreceno...
златне подлоге су биле у Америци све време рата, јер их је тамо послао Кнез Павле још пре него је Немачка напала Краљевину Југославију. и те подлоге уредно су враћене Брозу. као што му је враћено и оно чега су се Италијани и Немци докопали.
колико знам, Краљица Наталија умрла је природном смрћу. у сиромаштву. о њој су водиле бригу француске калуђерице. и то јесте срамота.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back