"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
да, тако је, друже. лажу који тврде да је за комунизам био (и остао) олош и гологузија.
Нисмо другови, нити смо заједно Тита, а ни Краља чували... а чак ни овце...

Овај Филип је најнормалнији (кахм...) од Карашокаца, али никада то неће бити ништа у Србији (ако је и буде).
Српски Краљеви само могу бити од Немањића, ови Хоти и Хотентоти из Лондона, могу само да муте већ мутну воду.

Мени само није јасно, како та Енглеска Ми6, која важи за паметну и реалну, толике паре просипа на сулуду идеју да Карашоте Југословенске, буду Монарси у Србији, а Србија их НЕ ПОДНОСИ!
Па више има паљевина које би Круну Србије дале Титиним потомцима, него потомцима уништитеља Србије - Климентима из Шиптарије.

Али, ајд да воњамо, ради воња...
Краљ Стефан од Серебије Велики... Ох...

Нисмо другови, нити смо заједно Тита, а ни Краља чували... а чак ни овце...

Овај Филип је најнормалнији (кахм...) од Карашокаца, али никада то неће бити ништа у Србији (ако је и буде).
Српски Краљеви само могу бити од Немањића, ови Хоти и Хотентоти из Лондона, могу само да муте већ мутну воду.

Мени само није јасно, како та Енглеска Ми6, која важи за паметну и реалну, толике паре просипа на сулуду идеју да Карашоте Југословенске, буду Монарси у Србији, а Србија их НЕ ПОДНОСИ!
Па више има паљевина које би Круну Србије дале Титиним потомцима, него потомцима уништитеља Србије - Климентима из Шиптарије.

Али, ајд да воњамо, ради воња...
Краљ Стефан од Серебије Велики... Ох...

Ja kad citam tvoje komentare imam utisak da ti pena ide na usta.
Zasto ?

Sto kolega rece, mi ovde pricamo o uredjenju a ne o lozi.
Ako vec biramo od dva losa, ipak je sve i jedan mladi princ bolji od politicara koji sede u skupstini Srbije.

Monarhija nije izvršna vlast,nju narod i dalje bira a oni dalje biraju, svog predstavnika... Kralj samo formalno aminuje .
.
.
dakle promene bi bile kozmeticke prirode sve bi ostalo kao i sada . Kralj bi imao " samo da formalno aminuje" dakle ne bi imao vlast vlast bi imao neki vucic kao i sada i kako bi se ista promenilo

Da, bolji sam od svakoga ko se hvali da su mu preci bili oni koji su pljačkali, otimali i streljai ljude po Srbiji. Ne, ne pripadam ni jednoj lozi monarhije.
ma dali je moguce da ti nisi clan neke kraljevske loze

Ne verujem

то је наш будући Краљ. Стефан Први.
ne moze stefan biti kralj jer srbi nece kralja

Ja kad citam tvoje komentare imam utisak da ti pena ide na usta.
Zasto ?

Sto kolega rece, mi ovde pricamo o uredjenju a ne o lozi.
Ako vec biramo od dva losa, ipak je sve i jedan mladi princ bolji od politicara koji sede u skupstini Srbije.
Зато што ждерем Бурек и пишем...

Разлика између "Краљевине" где влада неки Карашокац и Српске Краљевине је НЕБО И ЗЕМЉА.
Као црно и бело, горе и доле, ....

Ма чак је и скупштина за то дом здравља.
Све један млади "принц" је ... САЧУВАЈ БОЖЕ!!! И тако три пута...
Филип је једини (за сада) колико-толико нормалан...
Видећемо докле...
ееее....

Али, они су сви тотално болесни... тотално.
Људи, то је све БОЛЕСНО и очито ПРОКЛЕТО...

Иначе наравно да је Самодржавље једини најисправнији систем, али људи су увек НАЈВАЖНИЈИ.
Џабе и најбољи систем, ако су људи лопови.
Много је боље и најлошији систем где имаш људе.

А таман посла да генетским лудацима даш да Краљују у Самодржављу!
Па видимо данас резултат из 1918... 1903...

Poslednja izmena:
u pravu si primaran cilj partizana je bilo da se drzava otme! Da se otme iz nemackih ruku u koje je upala jer je tvoj kealj dezertirao pokupio zlato i pobegao

Вермахт је:
38 дивизија послао на СССР,
8 је било у западној Европи,
4 дивизије су прегазиле ЈУ, а 1 су држали на пар хиљада до бандита и четника

Партизанштина је глумила борбеност, а права сврха је било отимање имовине, власти и државе.

Ништа ви нисте значајно потрошили вермахт

Poslednja izmena od moderatora:
I ja sam za Monarhiju, ali samo pod uslovom da ja budem Kralj...

Само изволи.

Свако може да постане Кнез тако што ће учинити за свој род толико племенито дело које ће сваком појединцу донети већу слободу и суверенитет.

Када то учиниш за прокламацију се не брини - извикаћемо те испод храста старог 500г.

Покрени ослобађање од ропства !

Само изволи.

Свако може да постане Кнез тако што ће учинити за свој род толико племенито дело које ће сваком појединцу донети већу слободу и суверенитет.

Када то учиниш за прокламацију се не брини - извикаћемо те испод храста старог 500г.

Покрени ослобађање од ропства !
Divota jos samo da hrast naraste i da prodje tih 500 god .i rulja moze da pocne izvikivanje

Divota jos samo da hrast naraste i da prodje tih 500 god .i rulja moze da pocne izvikivanje

Блентавко, ало која руља, то су војводе, државни савет, устаници

јес ти крштен ...

Стари храст
1574024711422.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back