HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.972
Па, то је баш лепо...Da, dobijao sam poklone i sjedio mu u krilu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па, то је баш лепо...Da, dobijao sam poklone i sjedio mu u krilu.
Pa isto kao sto je lepo da ti vjerujes u cudesa postanka a ne u boga.Па, то је баш лепо...
Такое, на небу мир а међу људима добра воља...Pa isto kao sto je lepo da ti vjerujes u cudesa postanka a ne u boga.
Ma da naravno, iz nicega cudom nasta geometrija univerzuma.Такое, на небу мир а међу људима добра воља...
Па то ти и причам.Ma da naravno, iz nicega cudom nasta geometrija univerzuma.
Pa da, vi ste sve izvrnuli uzadnjih dvjesta godina demokratije, ali narod se budi. Vi ateisti smatrate da je sve iz niceg nastalo samo od sebe, vjerujete u cudesa, a optuzujete teiste da se bave cudesima. Nema nikakvog cuda u teista, bog je sve nampravio. Jasno ko dan svkom normalnom.Па то ти и причам.
Ниси уопште пратио на часу, седи, 1!Pa da, vi ste sve izvrnuli uzadnjih dvjesta godina demokratije
Нисмо другови, нити смо заједно Тита, а ни Краља чували... а чак ни овце...да, тако је, друже. лажу који тврде да је за комунизам био (и остао) олош и гологузија.
Нисмо другови, нити смо заједно Тита, а ни Краља чували... а чак ни овце...
Овај Филип је најнормалнији (кахм...) од Карашокаца, али никада то неће бити ништа у Србији (ако је и буде).
Српски Краљеви само могу бити од Немањића, ови Хоти и Хотентоти из Лондона, могу само да муте већ мутну воду.
Мени само није јасно, како та Енглеска Ми6, која важи за паметну и реалну, толике паре просипа на сулуду идеју да Карашоте Југословенске, буду Монарси у Србији, а Србија их НЕ ПОДНОСИ!
Па више има паљевина које би Круну Србије дале Титиним потомцима, него потомцима уништитеља Србије - Климентима из Шиптарије.
Али, ајд да воњамо, ради воња...
Краљ Стефан од Серебије Велики... Ох...
u pravu si primaran cilj partizana je bilo da se drzava otme! Da se otme iz nemackih ruku u koje je upala jer je tvoj kealj dezertirao pokupio zlato i pobegaoNe, oni su pre svega bili revolucionarni pokret, koji je imao samo jedan cilj - otimanje države.
dakle promene bi bile kozmeticke prirode sve bi ostalo kao i sada . Kralj bi imao " samo da formalno aminuje" dakle ne bi imao vlast vlast bi imao neki vucic kao i sada i kako bi se ista promeniloMonarhija nije izvršna vlast,nju narod i dalje bira a oni dalje biraju, svog predstavnika... Kralj samo formalno aminuje .
.
.
ma dali je moguce da ti nisi clan neke kraljevske lozeDa, bolji sam od svakoga ko se hvali da su mu preci bili oni koji su pljačkali, otimali i streljai ljude po Srbiji. Ne, ne pripadam ni jednoj lozi monarhije.
ne moze stefan biti kralj jer srbi nece kraljaто је наш будући Краљ. Стефан Први.
Зато што ждерем Бурек и пишем...Ja kad citam tvoje komentare imam utisak da ti pena ide na usta.
Zasto ?
Sto kolega rece, mi ovde pricamo o uredjenju a ne o lozi.
Ako vec biramo od dva losa, ipak je sve i jedan mladi princ bolji od politicara koji sede u skupstini Srbije.
u pravu si primaran cilj partizana je bilo da se drzava otme! Da se otme iz nemackih ruku u koje je upala jer je tvoj kealj dezertirao pokupio zlato i pobegao
I ja sam za Monarhiju, ali samo pod uslovom da ja budem Kralj...
Divota jos samo da hrast naraste i da prodje tih 500 god .i rulja moze da pocne izvikivanjeСамо изволи.
Свако може да постане Кнез тако што ће учинити за свој род толико племенито дело које ће сваком појединцу донети већу слободу и суверенитет.
Када то учиниш за прокламацију се не брини - извикаћемо те испод храста старог 500г.
Покрени ослобађање од ропства !
Divota jos samo da hrast naraste i da prodje tih 500 god .i rulja moze da pocne izvikivanje
Ко о чему- Канађанин о рогатој дивљој марви...Ako vec biramo od dva losa