"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji su logor oslobodili kad su se borili protiv ustaša? Ili jopš bolje pitanje, koliko im je ustaša došlu krajem rata, da se zajedno bore u otimanju?

Nebi ja tu krivio partizane kao partizane, to je bio antifasisticki pokret isto, a mnogim Srbima i jedini kao takav kojem su mogli da se pridruze i suprostave okupatoru.
Jedno su partizani, a drugo je vrh KPJ i njihova antisrpska politika.

Nista se Srbi nisu bolje pokazali posle WWI, tada nije bilo ni partizana ni Tita, pa su primili neprijateljske oficire u svoje redove da budu nadredjeni srpskim oficirima koji su krvlju platili i izvojevali pobedu.

Srbi imaju ozbiljnu retardaciju i u zelji da se svide tudjinu, spremni su da ga postave na najvise mesto kako bi se pokazali kao dobri "domacini", a zapravo pokazuju svoju glupost i za to placaju cenu.

Evo danas posle svega, srpski gradjani placaju platu Toniju Bleru i caste Klintonove sa milionima bonusa.
Srbi kao narod imaju ozbiljnih mentalnih problema, a da bi se izlecili to prvo moraju da priznaju sami sebi.

Nebi ja tu krivio partizane kao partizane, to je bio antifasisticki pokret isto, a mnogim Srbima i jedini kao takav kojem su mogli da se pridruze i suprostave okupatoru.

Nista se Srbi nisu bolje pokazali posle WWI, tada nije bilo ni partizana ni Tita, pa su primili neprijateljske oficire u svoje redove da budu nadredjeni srpskim oficirima koji su krvlju platili i izvojevali pobedu.

Srbi imaju ozbiljnu retardaciju i u zelji da se svide tudjinu, spremni su da ga postave na najvise mesto kako bi se pokazali kao dobri "domacini", a zapravo pokazuju svoju glupost i za to placaju cenu.

Evo danas posle svega, srpski gradjani placaju platu Toniju Bleru i caste Klintonove sa milionima bonusa.
Srbi kao narod imaju ozbiljnih mentalnih problema, a da bi se izlecili to prvo moraju da priznaju sami sebi.
Upravo tako . Partizani su posle kraljevog dezertiranja su bili jedina organizovana i omasovljena sila koja se borila protiv okupatora . Jer se regularna vojska posle bekstva kralja osula i nestala . Doduse bio je tu jos jedan pokret otpora nas srpski ali ne toliko masovan prosto ljudi koji su imali kicmu i kurazi da ratuju protiv svaba nisu hteli pod komandu beskicmenjaka i kralja dezertera

Ne, oni su pre svega bili revolucionarni pokret, koji je imao samo jedan cilj - otimanje države. Uostalom, na samom početku rata su prvo JVuO krenuli u oslobađanje gradova i sela po Srbiji, dok su crveni napravili tešku glupost i odveli mnoge Srbe (ne ostale, već samo Srbe) u smrt svojim glupavim akcijama.
To se ponovilo i na kraju rata, kad su, opet, samo Srbi stradali na totalno nepotrebnom Sremskom frontu. A najveće stradanje Srba se desilo u godini nakon završetka rata. Desetine hiljda su streljane, stotine pokradene, oduzetai m je imovina, kako bi se podelila ovim dedama koje su sišle sa neke čuke i borile se za otimanje.

Ne, oni su pre svega bili revolucionarni pokret, koji je imao samo jedan cilj - otimanje države. Uostalom, na samom početku rata su prvo JVuO krenuli u oslobađanje gradova i sela po Srbiji, dok su crveni napravili tešku glupost i odveli mnoge Srbe (ne ostale, već samo Srbe) u smrt svojim glupavim akcijama.
To se ponovilo i na kraju rata, kad su, opet, samo Srbi stradali na totalno nepotrebnom Sremskom frontu. A najveće stradanje Srba se desilo u godini nakon završetka rata. Desetine hiljda su streljane, stotine pokradene, oduzetai m je imovina, kako bi se podelila ovim dedama koje su sišle sa neke čuke i borile se za otimanje.

Istina, ali tu se moze kriviti i (ne)organizacija JVuO, ekipa oko kralja (njega cu izuzeti zbog godina) i jos mnogi drugi faktori.
Kao sto sam ranije napisao, ista je prica bila i posle WWI.
Srbi gaje globalisticku ideju i zanemaruju nacionalnu.
Posle im drugi kriv sto nacija ispasta za racun Jugoslavije, EU, regiona, malih sengena i ostalih sranja.

Samo tvrdis da ce uvodjenje monarhije taj jaz da prebrodi a ne znas ni sam kako.
Не зна то нико од њих; само би да се сви ми препустимо стихији, да ризикујемо јер они тако желе.
Вернички однос према непостојећем божанству; неодговорно, до бесмисла.

Не зна то нико од њих; само би да се сви ми препустимо стихији, да ризикујемо јер они тако желе.
Ma nemamo mi pojma. Znas kad se uspostavi monarhija, sacekas 100 godina i bude sve kao u UK. Meni nije jasno zasto slepci nastoje da se ugledaju na te pedofilske zapadne nacije?!

Pa ja ne zelim da budemo nalik na UK. Bio sam tamo, retko ko od njih jeste, ne bih zaista voleo da se pretvorimo u to. Mi smo pravoslavni rusofilski narod, okrenut znatno vise kvalitetu zivota nego novcu. A ako je nekom do novca idi brate iseli se u UK pa kleci tamo pred kraljicom ako ti je toliko stalo do toga da klecis.

Ma nemamo mi pojma. Znas kad se uspostavi monarhija, sacekas 100 godina i bude sve kao u UK. Meni nije jasno zasto slepci nastoje da se ugledaju na te pedofilske zapadne nacije?!

Pa ja ne zelim da budemo nalik na UK. Bio sam tamo, retko ko od njih jeste, ne bih zaista voleo da se pretvorimo u to. Mi smo pravoslavni rusofilski narod, okrenut znatno vise kvalitetu zivota nego novcu. A ako je nekom do novca idi brate iseli se u UK pa kleci tamo pred kraljicom ako ti je toliko stalo do toga da klecis.
Trebamo osvestiti narod koji će da natera ove na vlasti da rade svoj posao da ih konačno stavimo pod kontrolu javnosti.. To ti znaci da novinari rade svoj posao da sudsvo i tužilaštvo radi svoj posao da svi ostali koji, se uglave u sistem i rade kao servis građana to zaista i rade
Da se počne preuzimati odgovornost .. To ne ide preko jedne partije ili jednog čoveka već preko podela vlasti konkurencije, sukoba ideja i slobode.. Monarhija je institucija koju najlakše možemo uglaviti u te krugove i koja bi bila direktna konkurecija vlasti tj radila na obrazovanju i mentalnom oporavku nacije..
Ja nzn kako bi drugačije mogao ubaciti konkurenciju u te krugove
Tu se ljudi prodaju za malo a vlast ima pod sapom i medije tj kontrolu informacija i slobodan pristup finansijama. ..

Jedino vreme blisko božanstvu je bilo vaše vreme davanja diktatorskog imena gradovima i nošenja štafeta. Sve kako bi nesposobni dobili položaje, a videli mso kako je to završilo, totalnim ekonomskim krahom i raspadom nakradne države.

Sreća pa kod nas nema pedofila, gejeva, zoofila, ljubomornih muškaraca koji biju i ubijaju žene... ma divno nam je sve.
Rusija je vredela samo kad je bila monarhija, njihova muka je toliko veća, koliko su im država i narod veći od našeg. Sve što vredi vezano je za carsku Rusiju, ne za crvenu, kad su ubili milone svojih sunarodnika kako bi oteli vlast.

Ne postoji nikakav rizik.. Rizik, je tamo gde postoji šansa za gubitakom .. Srbija nema šta da izgubi..

Pa ja ne zelim da budemo nalik na UK.
Мораш да одгледаш серију која иде тренутно на РТС, "Викторија", и да паднеш ничице, скрошено се посветиш молитви и надаш се опроштају, руљисто и комуњаро ниједна... :lol:
Знаш како ће лепо да нам буде, само да оставимо мозак у тегли...?

Srbija nema šta da izgubi..
Нема шта ни да добије, и у томе је суштина овог спора, који ви "превиђате".
Монархија нема капацитете да реши проблеме који су се нагомилали, јер је једнако склона корупцији као и република; нама не треба краљ уместо председника, него лојална власт, уместо фукаре у оделима од 1000 еура.

Монархија нема капацитете да реши проблеме који су се нагомилали, јер је једнако склона корупцији као и република; нама не треба краљ уместо председника, него лојална власт, уместо фукаре у оделима од 1000 еура.
Pokusaj resavanja problema uvodjenjem monarhije je isto kao pokusaj osvajanja Lige Sapmiona gajenjem sampinjona.

Rekordan broj mladih Britanaca koji žive sa roditeljima

Sreća pa kod nas nema pedofila, gejeva, zoofila, ljubomornih muškaraca koji biju i ubijaju žene... ma divno nam je sve.
Rusija je vredela samo kad je bila monarhija, njihova muka je toliko veća, koliko su im država i narod veći od našeg. Sve što vredi vezano je za carsku Rusiju, ne za crvenu, kad su ubili milone svojih sunarodnika kako bi oteli vlast.
Sve jaki argumenti da se ucini neucinjivo, da se uvede monarhija u Srbiji. Moz misliti.

More poserem se ja tom tvom kralju na glavu.

Ti ljudi ne padaju sa Marsa fukara je u ponudi drugo nemaš.. Upravo se i radi o tim ljudima koje današnji sitem ne prizvodi ... Monarhija nije izvršna vlast,nju narod i dalje bira a oni dalje biraju, svog predstavnika... Kralj samo formalno aminuje . . Predsednik nije bitna funcija uvedimo monarhiju kao zamenu a premijera ogranicimo na max 2 mandata.. Tu nema nikakvog rizika.. Korupcija je tamo gde je vlast a ona nije u njihovim rukama.. Onice da rade svoj posao u, to ne sumljam.. Razaranje i rasprodaja Srbije nije njihov interes
.
.

Poslednja izmena:
Ала је овај народ болестан...

Ко би иоле нормалан поред Скупштине и НВО и жена у црном, ставио још и ... - ОНО да овде буде "Монарх"?
Оно и оне...

Данас гледам вуче тип са пијаце велику урамљену фотку Југословенског Краља Александра.
Купио од Цигана, да ували некој успаљевини... ето то је овде монархизам.
Болесни бизнис... пропале гомиле сељобера.

Odlično,koga ćemo za kralja? onog mutavog Aleksandra

Zna se ko treba da bude kralj, maršal, baron, Supermen i Čak Noris ujedno.

1573920336989.jpeg
titic_vucic.jpg
aleksandar-vucic-baron-munchausen.jpg
1573920554119.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back