sremski vuk
Elita
- Poruka
- 16.220
Kako neko ko je bezao kad se zemlja branila moze da razume onog ko je ostao spreman da pogine i da brani po cenu zivota a oni pobegli da bi sacuvali taj svoj zivot.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji su logor oslobodili kad su se borili protiv ustaša? Ili jopš bolje pitanje, koliko im je ustaša došlu krajem rata, da se zajedno bore u otimanju?
Upravo tako . Partizani su posle kraljevog dezertiranja su bili jedina organizovana i omasovljena sila koja se borila protiv okupatora . Jer se regularna vojska posle bekstva kralja osula i nestala . Doduse bio je tu jos jedan pokret otpora nas srpski ali ne toliko masovan prosto ljudi koji su imali kicmu i kurazi da ratuju protiv svaba nisu hteli pod komandu beskicmenjaka i kralja dezerteraNebi ja tu krivio partizane kao partizane, to je bio antifasisticki pokret isto, a mnogim Srbima i jedini kao takav kojem su mogli da se pridruze i suprostave okupatoru.
Jedno su partizani, a drugo je vrh KPJ i njihova antisrpska politika.
Nista se Srbi nisu bolje pokazali posle WWI, tada nije bilo ni partizana ni Tita, pa su primili neprijateljske oficire u svoje redove da budu nadredjeni srpskim oficirima koji su krvlju platili i izvojevali pobedu.
Srbi imaju ozbiljnu retardaciju i u zelji da se svide tudjinu, spremni su da ga postave na najvise mesto kako bi se pokazali kao dobri "domacini", a zapravo pokazuju svoju glupost i za to placaju cenu.
Evo danas posle svega, srpski gradjani placaju platu Toniju Bleru i caste Klintonove sa milionima bonusa.
Srbi kao narod imaju ozbiljnih mentalnih problema, a da bi se izlecili to prvo moraju da priznaju sami sebi.
Ne, oni su pre svega bili revolucionarni pokret, koji je imao samo jedan cilj - otimanje države. Uostalom, na samom početku rata su prvo JVuO krenuli u oslobađanje gradova i sela po Srbiji, dok su crveni napravili tešku glupost i odveli mnoge Srbe (ne ostale, već samo Srbe) u smrt svojim glupavim akcijama.Nebi ja tu krivio partizane kao partizane, to je bio antifasisticki pokret isto, a mnogim Srbima i jedini kao takav kojem su mogli da se pridruze i suprostave okupatoru.
Jedno su partizani, a drugo je vrh KPJ i njihova antisrpska politika.
Nista se Srbi nisu bolje pokazali posle WWI, tada nije bilo ni partizana ni Tita, pa su primili neprijateljske oficire u svoje redove da budu nadredjeni srpskim oficirima koji su krvlju platili i izvojevali pobedu.
Srbi imaju ozbiljnu retardaciju i u zelji da se svide tudjinu, spremni su da ga postave na najvise mesto kako bi se pokazali kao dobri "domacini", a zapravo pokazuju svoju glupost i za to placaju cenu.
Evo danas posle svega, srpski gradjani placaju platu Toniju Bleru i caste Klintonove sa milionima bonusa.
Srbi kao narod imaju ozbiljnih mentalnih problema, a da bi se izlecili to prvo moraju da priznaju sami sebi.
Ne, oni su pre svega bili revolucionarni pokret, koji je imao samo jedan cilj - otimanje države. Uostalom, na samom početku rata su prvo JVuO krenuli u oslobađanje gradova i sela po Srbiji, dok su crveni napravili tešku glupost i odveli mnoge Srbe (ne ostale, već samo Srbe) u smrt svojim glupavim akcijama.
To se ponovilo i na kraju rata, kad su, opet, samo Srbi stradali na totalno nepotrebnom Sremskom frontu. A najveće stradanje Srba se desilo u godini nakon završetka rata. Desetine hiljda su streljane, stotine pokradene, oduzetai m je imovina, kako bi se podelila ovim dedama koje su sišle sa neke čuke i borile se za otimanje.
Не зна то нико од њих; само би да се сви ми препустимо стихији, да ризикујемо јер они тако желе.Samo tvrdis da ce uvodjenje monarhije taj jaz da prebrodi a ne znas ni sam kako.
Ma nemamo mi pojma. Znas kad se uspostavi monarhija, sacekas 100 godina i bude sve kao u UK. Meni nije jasno zasto slepci nastoje da se ugledaju na te pedofilske zapadne nacije?!Не зна то нико од њих; само би да се сви ми препустимо стихији, да ризикујемо јер они тако желе.
Вернички однос према непостојећем божанству; неодговорно, до бесмисла.
Trebamo osvestiti narod koji će da natera ove na vlasti da rade svoj posao da ih konačno stavimo pod kontrolu javnosti.. To ti znaci da novinari rade svoj posao da sudsvo i tužilaštvo radi svoj posao da svi ostali koji, se uglave u sistem i rade kao servis građana to zaista i radeMa nemamo mi pojma. Znas kad se uspostavi monarhija, sacekas 100 godina i bude sve kao u UK. Meni nije jasno zasto slepci nastoje da se ugledaju na te pedofilske zapadne nacije?!
Pa ja ne zelim da budemo nalik na UK. Bio sam tamo, retko ko od njih jeste, ne bih zaista voleo da se pretvorimo u to. Mi smo pravoslavni rusofilski narod, okrenut znatno vise kvalitetu zivota nego novcu. A ako je nekom do novca idi brate iseli se u UK pa kleci tamo pred kraljicom ako ti je toliko stalo do toga da klecis.
Jedino vreme blisko božanstvu je bilo vaše vreme davanja diktatorskog imena gradovima i nošenja štafeta. Sve kako bi nesposobni dobili položaje, a videli mso kako je to završilo, totalnim ekonomskim krahom i raspadom nakradne države.Не зна то нико од њих; само би да се сви ми препустимо стихији, да ризикујемо јер они тако желе.
Sreća pa kod nas nema pedofila, gejeva, zoofila, ljubomornih muškaraca koji biju i ubijaju žene... ma divno nam je sve.Ma nemamo mi pojma. Znas kad se uspostavi monarhija, sacekas 100 godina i bude sve kao u UK. Meni nije jasno zasto slepci nastoje da se ugledaju na te pedofilske zapadne nacije?!
Pa ja ne zelim da budemo nalik na UK. Bio sam tamo, retko ko od njih jeste, ne bih zaista voleo da se pretvorimo u to. Mi smo pravoslavni rusofilski narod, okrenut znatno vise kvalitetu zivota nego novcu. A ako je nekom do novca idi brate iseli se u UK pa kleci tamo pred kraljicom ako ti je toliko stalo do toga da klecis.
Ne postoji nikakav rizik.. Rizik, je tamo gde postoji šansa za gubitakom .. Srbija nema šta da izgubi..Не зна то нико од њих; само би да се сви ми препустимо стихији, да ризикујемо јер они тако желе.
Мораш да одгледаш серију која иде тренутно на РТС, "Викторија", и да паднеш ничице, скрошено се посветиш молитви и надаш се опроштају, руљисто и комуњаро ниједна...Pa ja ne zelim da budemo nalik na UK.
Нема шта ни да добије, и у томе је суштина овог спора, који ви "превиђате".Srbija nema šta da izgubi..
Pokusaj resavanja problema uvodjenjem monarhije je isto kao pokusaj osvajanja Lige Sapmiona gajenjem sampinjona.Нема шта ни да добије, и у томе је суштина овог спора, који ви "превиђате".
Монархија нема капацитете да реши проблеме који су се нагомилали, јер је једнако склона корупцији као и република; нама не треба краљ уместо председника, него лојална власт, уместо фукаре у оделима од 1000 еура.

Sve jaki argumenti da se ucini neucinjivo, da se uvede monarhija u Srbiji. Moz misliti.Sreća pa kod nas nema pedofila, gejeva, zoofila, ljubomornih muškaraca koji biju i ubijaju žene... ma divno nam je sve.
Rusija je vredela samo kad je bila monarhija, njihova muka je toliko veća, koliko su im država i narod veći od našeg. Sve što vredi vezano je za carsku Rusiju, ne za crvenu, kad su ubili milone svojih sunarodnika kako bi oteli vlast.
Pa da se nasledilo jeste a i zasluzilo se. A ti daj jedan normalan argument i podrzacemo te. SAMO JEDAN!Koji luzeri, koje odsustvo argumenata... poređenje šampiona i šampinjona, totlani idiotluk i neznanje. Koja podrška trulim crvenim režimima od strane naslednika uhlebljenih komunista.![]()
Dsa, to i jeste ideja vodilja crvenih bandita. Nekultura i pokušaji vređanja boljih od sebe. Zato i jeste propali kao sistem i država, iako ste sve špokrali, ništa sami napravili.Sve jaki argumenti da se ucini neucinjivo, da se uvede monarhija u Srbiji. Moz misliti.
More poserem se ja tom tvom kralju na glavu.
Haha tresu ti se prsti brljas kad pises.Dsa, to i jeste ideja vodilja crvenih bandita. Nekultura i pokušaji vređanja boljih od sebe. Zato i jeste propali kao sistem i država, iako ste sve špokrali, ništa sami napravili.

Ti ljudi ne padaju sa Marsa fukara je u ponudi drugo nemaš.. Upravo se i radi o tim ljudima koje današnji sitem ne prizvodi ... Monarhija nije izvršna vlast,nju narod i dalje bira a oni dalje biraju, svog predstavnika... Kralj samo formalno aminuje . . Predsednik nije bitna funcija uvedimo monarhiju kao zamenu a premijera ogranicimo na max 2 mandata.. Tu nema nikakvog rizika.. Korupcija je tamo gde je vlast a ona nije u njihovim rukama.. Onice da rade svoj posao u, to ne sumljam.. Razaranje i rasprodaja Srbije nije njihov interesНема шта ни да добије, и у томе је суштина овог спора, који ви "превиђате".
Монархија нема капацитете да реши проблеме који су се нагомилали, јер је једнако склона корупцији као и република; нама не треба краљ уместо председника, него лојална власт, уместо фукаре у оделима од 1000 еура.
Odlično,koga ćemo za kralja? onog mutavog Aleksandra