"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Предлажемо да прво уплатите струју за ТКЗВКЊКВ .. а и остале трошкове .. да се мане пореске касе ....и да арбајтује негде ....

Хоћете ТКЗВКЊКВ.. Е па платите рачуне .....
Može, ali pre toga da im se vrati imovina, pa nek plaćaju za svoje.

Имовина је стечена убиством 140 Обреновича ...

За то у нормалним држава следује смртна казна ....
Evo ti pokreni sudski proces, pa ili da idu u zatvor ili da im se vrati imovina. Dogovoreno. Samo pazi kad pišeš prijavu da te ne zakači onih 60.000 Srba koje ste pobili nakon krađe vlasti.

Evo ti pokreni sudski proces, pa ili da idu u zatvor ili da im se vrati imovina. Dogovoreno. Samo pazi kad pišeš prijavu da te ne zakači onih 60.000 Srba koje ste pobili nakon krađe vlasti.

Koliko nije popisano, 300,000 je proterano, a to što je srpski narod i država propala, pa to neće otplatiti njihove buduće generacije do sudnjeg dana, posle ustanka

"Za krst časni i slobodu zlatnu"

U jednom kratkom periodu je bilo i tri veća u saveznoj skupštini.

Na papiru je to ličilo i na Federaciju i na Republiku, pa bar zbog odobrenih kredita iz SAD-a. U praksi to je to bila neka 2 iz Republike, a Monarhija je recimo imala ocenu 7

Ovo danas nije Republika - 0 bodova.

Ništačenje
Hahaha to kad ti ocenjujes haha ljudi kiji su ziveli u monarhiji i svakih desetak godina se dizali na oruzije sigurno ne bi dali tako visoku ocenu kao ti koji nisi ziveo u monarhiji pa ti se cini da bi tako bilo bolje . Ali sto rece statler to nisu argumenti nego vasa verovanja

AMBULANTNO VOZILO ZA KC KRAGUJEVAC PREKO FONDACIJE NJ.K.V. PRINCEZE KATARINE

Fondacija Nj.K.V. Princeze Katarine isporučila je preko potrebno ambulantno vozilo sa pratećom opremom Kliničkom centru Kragujevac. Zahvaljujući velikodušnoj gospođi Anki Erne, izuzetno važna i hitna donacija obezbeđena je putem Lajflajn Njujork Humanitarne Organizacije, čiji je pokrovitelj Nj.K.V. Princeza Katarina.

Novo ambulantno vozilo PEUGEOT BOXER 2.2 EURO 6 L2H2 u vrednosti višoj od 3.500.000,00 miliona dinara omogućiće brz i efikasan prevoz pacijenata, a lekarima će značajno olakšati posao.

„Moj suprug i ja smo izuzetno zahvalni velikodušnoj gospođi Anki Erne koja nastavlja da nesebično pomaže u ovim teškim vremenima. Lekari, medicinske sestre i medicinsko osoblje svakodnevno rizikuju svoje živote kako bi spasili živote pacijenata“, rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

Prof. Dr Predrag Sazdanović, direktor Kliničkog centra Kragujevac, lekari i celokupno medicinsko osoblje izrazili su zahvalnost gospođi Anki Erne i Nj.K.V. Princezi Katarini na pomoći i podršci.

Zahvaljujući gospođi Anki Erne, prošlog meseca je putem Fondacije Nj.K.V. Princeze Katarine obezbeđena Kovid bolnici u Kragujevcu velika količina hirurških maski za lice, zaštitne rukavice, lekovi (C vitamin, D vitamin, cink i probiotik), kao i neophodna sredstva za održavanje higijene.

.. kakvi su ljudi koji se bore za monarhiju
за Монархију се боре најбољи људи, и најплеменитији. јер то није борба за себе, за уздизање сопственог имена и статуса. ми не крчимо пут за себе, него за боље од себе, а то је узвишено дело. то је борба за хуманије друштво, за другачије вредности. за начело персонализма, а не колективизма. то је борба за могућност да свака јединка буде део политичке заједнице, а да не буде део крда. то је борба за право сваког човека да буде личност, а не број. ето, за то се боре монархисти.

за Монархију се боре најбољи људи, и најплеменитији. јер то није борба за себе, за уздизање сопственог имена и статуса. ми не крчимо пут за себе, него за боље од себе, а то је узвишено дело. то је борба за хуманије друштво, за другачије вредности. за начело персонализма, а не колективизма. то је борба за могућност да свака јединка буде део политичке заједнице, а да не буде део крда. то је борба за право сваког човека да буде личност, а не број. ето, за то се боре монархисти.

Добровољна хијерархија, је тамо где моралнији, часнији, храбрији, племенитији, способнији - тј. тамо где бољи у хијерархији пропушта још бољег од себе.

То је њима потпуно нејсано да тако нешто опет може да постоји, на крају сви они у сиротињи неће моћи бирати највећег дијаболика међу собом, да им буде велики фирер и владалац.

Бркају појам племенитог од аристократског.

Њима је нејасан појам независног, слободног и способног човека оптимата, јер да им је јасно, живели би данас у Републици.

Најбоље су стрељали и протерали, зато је Руља неспособна и зато је ово Тиранија.

Бркају појам племенитог од аристократског.

Њима је нејасан појам независног, слободног и способног човека оптимата, јер да им је јасно, живели би данас у Републици.

Најбоље су стрељали и протерали, зато је Руља неспособна и зато је ово Тиранија.
Aaaa tvrdis da su svi plemeniti i obrazovani pobijeni ada ste ostali samo vi koji to niste . To bi objasnilo los kadar medju monarhistima

Brutalno

Britain's Prince Harry and his wife Meghan have spoken on TV about their exit from royal life. In an explosive interview with Oprah Winfrey, Meghan - who has a white father and a black mother - revealed that while she was pregnant, one member of the royal family had voiced concerns over their son's skin color. She said intense pressure caused her to have suicidal thoughts. Prince Harry said the couple had been cut off financially from the Royal Family, and that he felt let down by his father, Prince Charles.

Harry je svakako hrabar , odlucio covek da ide samostalno a ne da parazitira na tudji racun. :bye:
не, он се одлучио да живи по својој вољи и потребама, што је врло егоистичан приступ. јер његова улога је да служи потребама нације. али, ок, како жели. само ми није јасно зашто је сад незадовољан. мислим да он уствари не зна ни шта хоће.

у свакој породици деси се и неко не нарочито бистро дете. шта се може.. он се свеједно не рачуна. рачуна се старији брат.

рачуна се ЊКВ и К.свита која мора бити поред сваког принца, док не постане самосталан у части и врлини

не, он се одлучио да живи по својој вољи и потребама, што је врло егоистичан приступ. јер његова улога је да служи потребама нације. али, ок, како жели. само ми није јасно зашто је сад незадовољан. мислим да он уствари не зна ни шта хоће.

То је када завлада демократија у краљевским породицама. Разлике са плебсом постају мале природе

Ја бих то назвао декаденцијом, слабљењем части и падом врлина из сопствене расе. (јер, раса=култура)

Британске дућанџије су антирасне и антикултурне. "Британска" нераса је брука и срамота за Принца Харија.

Велика је грешка што није остао норманске, англиканске и/или саксонске културе, уместо тога он се спустио у "мешанце и мултикултуралце". То су иначе краљевске лозе које су и прављене да владају туђим народима. Код нас то нису успели да успоставе, уподобе народ и мислим да први који је за то имао 99% шансе, хомосексуалац Еуген Савојски (7. војсковођа на светској ранг листи), да је формирао за себе Краљевину Србију, не би дуго поживео.

- - -
Боље је недостојној руљократији да не отвара овако тешке теме.

Има лакших тема од 500кг

Poslednja izmena:
Tek ce biti zamiljivo mnogima kada isplivaju jos neke informacije o najgoroj monarhiji na svetu.

Pa bit ce tebi jer tebi je drzava demokratski tabloidluk. Je li se Jovanka ****** sa Kardeljom i tako to. To vas zanima jer vi volite banditluk, da se policija i vojska time bave.
A ne vidis da postoji samo jedna ispravna ne teroristicka drzava a to je Kraljevina. Vas drzava ne zanima radi reda, nego da bi je zloupotrebili za svoje banditske ciljeve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back