Kraljev gambit – Aleksandar Vučić

Толико је тешко наћи кримосе, мора да увози кримосе из Америке.

Prilozi

• img_1_1742765292423.jpg
    img_1_1742765292423.jpg
    92,2 KB · Pregleda: 4
Kraljev gambit. Baš u te dvije riječi, šahovskim rečnikom, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, drži situaciju pod kontrolom u Srbiji, iako druga strana (ne računajući studente), pod maskom opozicije, pokušava da uruši i sruši državu

Kraljevim gambitom, žrtvovao je Vučić kanonadu napada, a onda samo jednim potezom, veoma brzo, anuliraće, i matirati antisrpske Fejsbuk hajduke, mimere, serdare, političke DPS analitičare i ostale dežurne regionalne sveznalice. Strpljen-spašen!
Zato srpsko jedinstvo i sloga treba da budu najbolja brana od antisrpske histerije i antisrpske politike, na koju su se mnogi pecali svih ovih godina, čak i iz srpskog korpusa. Upravo srpska sloga i zajedništvo Srba iz Srbije, Republike Srpske, KiM, Crne Gore su dokaz kad se držimo svi zajedno, i da samo tako možemo da odvezemo srpski brod u sigurnu luku bez obzira na sve vještačke bure koje nam zajednički neprijatelji vještački prave na toj dugoj političkoj plovidbi.
https://www.politika.rs/sr/clanak/668541/kraljev-gambit-aleksandar-vucic

Zivela Srbija!Zivela Srpska!
Možeš li, Nostradamuse, da nam otkriješ ta čuvena tri poteza posle kojih sledi Vučićev mat?

pazi, uvek može da se proba obmana iznova
ali čak i oni koji su se primili od ustaše od prvobitnih dramoserskih objava
Ma ne sumnjam ja u efikasnost podobnih, za dva sata uhapsili bacača jaja al im zato za odgovorne za pad nadstrešnice nije dovoljno ni 4 meseca. To je nešto što liči na zakon, miriše kao zakon, iste je boje kao zakon al ipak nije zakon za sve ;)

Ma ne sumnjam ja u efikasnost podobnih, za dva sata uhapsili bacača jaja al im zato za odgovorne za pad nadstrešnice nije dovoljno ni 4 meseca. To je nešto što liči na zakon, miriše kao zakon, iste je boje kao zakon al ipak nije zakon za sve ;)
ti protestanti koji su optuzeni za bacanje jaja NISU BACALI JAJA
nisu imali jaja jer ih nisu ni kupili

ako su pak kupili jaja, ona su u magacinu neotpakovana.

Ne mozte sad da skupite ni 5000
Zavladao steah od zvucnog topa haha

Schrodinger je tako pričao za 15. mart biće 5000. :lol:

Je li to sad postala neka direktiva odozgo i Centralne izdajničke uprave.

Sad treba stalno iz nekog razloga da se priča pet iljada, pet iljada.

To, beše, brojka inspirisana po dnevnici za smenu Ćacija?

za procesuiranje odgovornih nema pogadjanja - tu se slažemo 100%
recimo nije mi jasno koj se krasni upetljavao sa izjavama pre merodavnih institucija
nema tu prijateljstva - ubio si ljude
možda si preko prijateljstva dobio posao ali izvini molim te - za ovo ti hvala a za ovo leti glava
ako nije njegova (predsednikova) firma šta se koj moj znoji i preznojava?
šta koj moj "krivi Kinezi"?
možda nije bila rekonstrukcija ali je bila adaptacija niko nije ćorav
jel neko lupao po ušima tog "prijatelja neimara" da se hvata posla za koji nije sposoban?
hoćeš pare? hoćete da se slikate i pozirate?
izvolte i ODGOVORNOST
Nema tu pogadjanja

uradi li tako - ima moje poverenje

a ovi šabani sa ciganskim forama što napadaju ljude kad mogu i arlauču kad osete tvrdo
e to je drugi par rukava

ili zatvor ili mentalaćka ustanova
policajci su besni sa punim pravom
trese kuuracpo njima svaka pajserčina ko da to nisu ljudi nego neki vanzemaljci
ode čovek na posao i umesto da se bavi bagrom kriminalnom on trpi da ga narkomani polivaju farbom, gadjaju, otimaju štitnike
a zabranjeno im da reaguju
pa što ih izvodite na ulicu?
stani ti umesto njih

a probaj da u Americi nasrneš na policajca majekvamga kabadahijske
bilo bi "I cant breath"

Back