Kraljev gambit – Aleksandar Vučić

Gotovi ste
Propao causesko scenario
Ostala vam samo jaja haha
Šta lupetaš? Kakav rumunski scenario? Pa time bi mu samo učinili uslugu da ga nekad u budućnosti neki istoričari budale proglase za stradalnika, neshvaćenog vođu i da ga kanonizuju. Ne, ne, za njega je dug život, doživotna robija i da ga se s vremena na vreme izvodi na vožnju kroz Srbiju u kavezu da ga narod pljuje i gađa čime stige a kučići da ga zapišavaju.

Ili ce stvarno biti kralj ili juda.
Trece nema.
sektaski vlazni snovi
on je vec veleizdajnik, svi znaju
Šta lupetaš? Kakav rumunski scenario? Pa time bi mu samo učinili uslugu da ga nekad u budućnosti neki istoričari budale proglase za stradalnika, neshvaćenog vođu i da ga kanonizuju
pa to bi ona volela da joj se vodja sekte proslavi

Kraljev gambit. Baš u te dvije riječi, šahovskim rečnikom, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, drži situaciju pod kontrolom u Srbiji, iako druga strana (ne računajući studente), pod maskom opozicije, pokušava da uruši i sruši državu

Kraljevim gambitom, žrtvovao je Vučić kanonadu napada, a onda samo jednim potezom, veoma brzo, anuliraće, i matirati antisrpske Fejsbuk hajduke, mimere, serdare, političke DPS analitičare i ostale dežurne regionalne sveznalice. Strpljen-spašen!
Zato srpsko jedinstvo i sloga treba da budu najbolja brana od antisrpske histerije i antisrpske politike, na koju su se mnogi pecali svih ovih godina, čak i iz srpskog korpusa. Upravo srpska sloga i zajedništvo Srba iz Srbije, Republike Srpske, KiM, Crne Gore su dokaz kad se držimo svi zajedno, i da samo tako možemo da odvezemo srpski brod u sigurnu luku bez obzira na sve vještačke bure koje nam zajednički neprijatelji vještački prave na toj dugoj političkoj plovidbi.
https://www.politika.rs/sr/clanak/668541/kraljev-gambit-aleksandar-vucic

Zivela Srbija!Zivela Srpska!
Usrao sam se čitajući ovo.

u cara trojana zvucni top

:rotf: :rotf: :rotf:
. . . , a, de se izgubu sin Brut.!? :whistling:

imafdges.jpg

Vučić neće da napravi grešku iz Blajburga da strelja sve izdajnike, pa da se oni koji su prebegli drugim putevima opet udruže sa ustašama, menjševicima i balistima i vrate svoj podmladak da rovari po Srbiji....zadržava protivnike naroda u Srbiji i dozvoljava im da radikalizuju svoj antisrpski nastup i pokažu do koje dubine su integrisani u državnu strukturu....da li će ih skloniti ili ostaviti na mestu zavisiće od njihovog pokajanja....Dovoljno je odrediti nadzor takvom šljamu....

za procesuiranje odgovornih nema pogadjanja - tu se slažemo 100%
recimo nije mi jasno koj se krasni upetljavao sa izjavama pre merodavnih institucija
nema tu prijateljstva - ubio si ljude
možda si preko prijateljstva dobio posao ali izvini molim te - za ovo ti hvala a za ovo leti glava
ako nije njegova (predsednikova) firma šta se koj moj znoji i preznojava?
šta koj moj "krivi Kinezi"?
možda nije bila rekonstrukcija ali je bila adaptacija niko nije ćorav
jel neko lupao po ušima tog "prijatelja neimara" da se hvata posla za koji nije sposoban?
hoćeš pare? hoćete da se slikate i pozirate?
izvolte i ODGOVORNOST
Nema tu pogadjanja

uradi li tako - ima moje poverenje
Upravo to, stisni **** i izađi sa istinom, možda će posle toga neko i da te ceni. Ovako samo okreće protiv sebe i njegove "mekše" pristalice.

Kraljev gambit. Baš u te dvije riječi, šahovskim rečnikom, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, drži situaciju pod kontrolom u Srbiji, iako druga strana (ne računajući studente), pod maskom opozicije, pokušava da uruši i sruši državu

Kraljevim gambitom, žrtvovao je Vučić kanonadu napada, a onda samo jednim potezom, veoma brzo, anuliraće, i matirati antisrpske Fejsbuk hajduke, mimere, serdare, političke DPS analitičare i ostale dežurne regionalne sveznalice. Strpljen-spašen!
Zato srpsko jedinstvo i sloga treba da budu najbolja brana od antisrpske histerije i antisrpske politike, na koju su se mnogi pecali svih ovih godina, čak i iz srpskog korpusa. Upravo srpska sloga i zajedništvo Srba iz Srbije, Republike Srpske, KiM, Crne Gore su dokaz kad se držimo svi zajedno, i da samo tako možemo da odvezemo srpski brod u sigurnu luku bez obzira na sve vještačke bure koje nam zajednički neprijatelji vještački prave na toj dugoj političkoj plovidbi.
https://www.politika.rs/sr/clanak/668541/kraljev-gambit-aleksandar-vucic

Zivela Srbija!Zivela Srpska!

Питање је само ко издаје команду Српском Капетану на Српском броду ... :kafa:

a ovi šabani sa ciganskim forama što napadaju ljude kad mogu i arlauču kad osete tvrdo
e to je drugi par rukava

ili zatvor ili mentalaćka ustanova
policajci su besni sa punim pravom
trese kuuracpo njima svaka pajserčina ko da to nisu ljudi nego neki vanzemaljci
ode čovek na posao i umesto da se bavi bagrom kriminalnom on trpi da ga narkomani polivaju farbom, gadjaju, otimaju štitnike
a zabranjeno im da reaguju
pa što ih izvodite na ulicu?
stani ti umesto njih

a probaj da u Americi nasrneš na policajca majekvamga kabadahijske
bilo bi "I cant breath"
Znaš, i ja odem na posao pa dođe neki tata "znaš ti ko sam ja" pa me išutira zbog ocene a država slepa i gluva. Gde su tada kordoni i zaštita? Mene pljuju nepismeni bizMismeni, nazivaju neradnikom, oni koji su fiktivno na platnom spisku. Je l me zaštitila država? Nijee

Kapetan sme da strelja, provlači ispd broda, baca sa katarke u more itd. sasvim legalno....

Па нека га. Нека Влада и нека командује директно навигатору, артиљеријском воднику, куварици, па чак и малом од палубе...

Али ако насуче српски брод, биће обешен о катарку !

100%власти = 100%одговорности !

Па нека га. Нека Влада и нека командује директно навигатору, артиљеријском воднику, куварици, па чак и малом од палубе...

Odavno je srpski brod nasukan :(

Znaš, i ja odem na posao pa dođe neki tata "znaš ti ko sam ja" pa me išutira zbog ocene a država slepa i gluva. Gde su tada kordoni i zaštita? Mene pljuju nepismeni bizMismeni, nazivaju neradnikom, oni koji su fiktivno na platnom spisku. Je l me zaštitila država? Nijee

опет ти и та твоја фантомаска Држава.

Полиција те штити , а не Држава

Vidim sve ste okačili o katarku, prodali vam sve vojnike, oficire i političare i ladno šetaju Beogradom....

Država je narod, policija je narod, postupanje po direktivi je odluka vlade tog naroda. Ako vlast izdaje pogrešne direktive, narod je taj koji treba da odluči svojom glavom hoće li poslušati ili ne.

Не може Народ да одлучује без својих директних и индиректних представника/заступника

Ако, је то могуће и знаш како Народ одлучује, без представника, молим те да напишеш тезу, а не да се неодговорно и незаинтересовано понашаш ... :kafa: ...сркк

Vidim okačili ste i Ivanku i Djokića na katarku, valjda je postalo normalno da kao i vi dobijaju diplome na ulici, Pera ložač u BU ubacio rodjaka iz Prijepolja na urgenciju Rektora i izašao na ulicu da teškom mukom zaradi diplomu, ko što je i njegov rektor 96. i svi profesori i stručnjaci postavljani 2000., a naročito sudije, e njih su lovili po livadi da im udele diplomu i postavljenje na mesto moralnih srba.....i normalno je da imamo pravosudje sa moralom domaće sitne živine...

Back