kozmetika,vase preporuke i iskustva

U toku leta...

• idem u solarijum

• stavljam kreme za samotamnjenje

• puštam da prirodno pocrnim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja trenutno imam gel i tonik. Pa onako, nije lose, daje neku mekocu i osecaj vlage koži ali nisam primetila da mi se nesto cisti lice. Mada meni stvarno nikad nista nije pomoglo. Treba mi nesto iznutra, da mi sredi hormone, joj poludecu :(
Probala Eucerin ?
Jeste skoro duplo skuplje od Garniera, Loreala i sl., ali mislim da vredi svaku paru.

Inače ako sa ovom "običnom" kozmetikom (što je u prodaji) ne možeš da regulišeš problem s licem, onda je to pre za dermatologa.

Sta mi preporucujete,koji tecni puder?
Zelim da mi koza bude onako glatka,da izgleda sveze.. Necu cement.
Do sad sam koristila Rimel,onaj sto Kate sa zurke u limuzini natrpa jos jedan sloj i pravo na poso. Nije los.
Sta mi vi kazete? Imam cisto lice,normalnu kozu?

Probala Eucerin ?
Jeste skoro duplo skuplje od Garniera, Loreala i sl., ali mislim da vredi svaku paru.

Inače ako sa ovom "običnom" kozmetikom (što je u prodaji) ne možeš da regulišeš problem s licem, onda je to pre za dermatologa.

Nisam probala Eucerin, ali hocu. Nego, naravno da sam bila kod dermatologa, ali nista davali su mi neke stvari koje svima daju i koje uopste ne resavaju problem. Receno mi je da mi to rade hormoni i ako imam 25 godina i da bi trebalo da pijem neke hormone da bi mi se sredilo lice, ali ja to ne bih. Ne volim da se zezam sa hormonima, jedino kad bi nasla nesto na prirodnoj bazi. Nesto kao caj, med i neke trave sto sam cula da postoji ali ne mogu da nadjem.

Nisam probala Eucerin, ali hocu. Nego, naravno da sam bila kod dermatologa, ali nista davali su mi neke stvari koje svima daju i koje uopste ne resavaju problem. Receno mi je da mi to rade hormoni i ako imam 25 godina i da bi trebalo da pijem neke hormone da bi mi se sredilo lice, ali ja to ne bih. Ne volim da se zezam sa hormonima, jedino kad bi nasla nesto na prirodnoj bazi. Nesto kao caj, med i neke trave sto sam cula da postoji ali ne mogu da nadjem.

Pa nije ti to zezanje sa hormonima ako lepo odeš kod ginekologa i popričaš sa njim...

Potvrđujem za garnier pure... Nego parka jesi li probala njihovu kremu? Jel stvarno matira i jel dnevna ili noćna?
naravski, zato i kažem pure linija.
krema je najbolja od svega, matira mnogo lepo i hidrira. ja je stavljam i danju i noću.
inače, ovo je moj trenutni kombo
nivea oxygen gel za čišćenje
+
garnier pure losion ujutru a uveče neki antibiotski što mi ga je prepisala dermatologica
+
garnier pure krema
(samo što mi ona ne odgovara kad je baš, baš hladno i vetrovito, onda uzmem neku jaču)

Sta mi preporucujete,koji tecni puder?
Zelim da mi koza bude onako glatka,da izgleda sveze.. Necu cement.
Do sad sam koristila Rimel,onaj sto Kate sa zurke u limuzini natrpa jos jedan sloj i pravo na poso. Nije los.
Sta mi vi kazete? Imam cisto lice,normalnu kozu?

Ako hoces da bi bude koza onako praskasta, glatka ali bez sjaja Maz Faktor Color Adapt je odlican, a za uvece preporucujem Maz Faxtor Sheere(mislim da se pise tako) Radianse, on ima malo sedefa u sebi, a ako neces praskast izgled, uzmi u stiku, odlican je.
Pozz

Jel zna mozda neko da nisu poceli ponovo da uvoze onaj izvanredan Nivein tecni puder u staklenoj bocici?

Ako hoces da bi bude koza onako praskasta, glatka ali bez sjaja Maz Faktor Color Adapt je odlican, a za uvece preporucujem Maz Faxtor Sheere(mislim da se pise tako) Radianse, on ima malo sedefa u sebi, a ako neces praskast izgled, uzmi u stiku, odlican je.
Pozz

Jel zna mozda neko da nisu poceli ponovo da uvoze onaj izvanredan Nivein tecni puder u staklenoj bocici?

E hvala,videcu za taj svetlucavi Max Factor.Ne volim praskasto,nego to sveze.
A u stiku,mislis na pan stik-max factor. Uuuuu,pa to je cement tezak. To samo za slikanje,pa odma skidaj.Ko da imam masku na faci.

A kakav je taj Nivein? To kod nas nema,a?

Da li neka od vas ima iskustva sa novim Loreal-ovim praskastim puderom koji reklamira Penelope Kruz?
Ne znam tacno kako se zove....Znate sigurno, ima cetku za nanosenje pudera kao za rumenilo i kosta negde oko 1400 din.
Zanima me kakav je puder i kojem tipu koze najvise pogoduje.
Hvala, unapred!

Da li neka od vas ima iskustva sa novim Loreal-ovim praskastim puderom koji reklamira Penelope Kruz?
Ne znam tacno kako se zove....Znate sigurno, ima cetku za nanosenje pudera kao za rumenilo i kosta negde oko 1400 din.
Zanima me kakav je puder i kojem tipu koze najvise pogoduje.
Hvala, unapred!

jesam i ekstra je!!!!!!

neko je rekao da je Eucerin jako dobar brend i ja bi da probam.
u poslednje vrijeme mi se zamastila koza pa sam i bubuljice cak dobila.
zamolila bi one koje imaju iskustva sa E da kazu jel pomoglo?
preporucite mi neku kremicu za prve borice(nadam se da ce jos dugo da budu i jedine), nije bitno koliko kosta ako ima efekta. inace imam25godinica

jesam i ekstra je!!!!!!

preporucite mi neku kremicu za prve borice(nadam se da ce jos dugo da budu i jedine), nije bitno koliko kosta ako ima efekta. inace imam25godinica

Ja vec par godina koristim L'oreal-ove kreme protiv bora, i mogu da kazem da mi prijaju....Mozes da probas, a i vreme je da pocnes da koristis kreme protiv bora...bolje spreciti nego leciti....

jesam i ekstra je!!!!!!

I ja imam 25 godina i kristila sam vichy-jevu kremu oligo25 za bore i iskreno nije losa. A za bubuljice kad budem nasla javicu, jer ja ratujem svakakvim oruzijem vec godinama i nista. Nisam jos probala jedino Eucerin pa bih isto volela da cujem neka iskustva

Back