okata
Zainteresovan član
- Poruka
- 219
Dok ne resis problem sa bubuljicama ne bi trebalo da koristis nista drugo i nikako neko brdo preparata koji se medjusobno potiru. Imala sam isti problem godinama, imam 24, i dok nisam krenula na tretmane i pocela da koristim samo ono sto su mi rekli nisam uspevala da resim problem. Pogotovo ako imas i mitisere odnosno komedone, onda obavezno kod kozmeticara, naravno nekopg dobrog da te ne bi unistio. Ja sam imala i po vratu brdo nekakvih bubuljica i po celu i svuda i verovala svakakvim preparatima medjutim nista. Kada sam krenula na tretmane dugo sam koristila samo neki losion koji su mi dali dok se cela ne izcistim i tek kasnije sam pocela i sa hijaluronskom kremom za profesionalnu upotrebu koju kpujem kod njih, kod kuce sama radim jednom u pet dana piling i koristim neke maskice ali je to samo za kucnu negu i odrzavanje a glavno je kozmeticar. Veruj mi neces se pokajati. Ali obavezno gde su profesionalci. Ovi moji jesu i uverila sam se sama a nisu nerealno skupi kao recimo Jasna koja koristi istu kozmetiku.