kozmetika,vase preporuke i iskustva

U toku leta...

• idem u solarijum

• stavljam kreme za samotamnjenje

• puštam da prirodno pocrnim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Cula sam da je protiv peruti odlican Vichy sampon.Da li je neko probao i da li valja

Vichy je super, ja ga trenutno koristim. Postoji za suvu i masnu perut.
Ja imam zeleni, taj je za masnu perut.
Ipak, sve zavisi koje sampone si ranije koristila, tj. koji su ti odgovarali a isto su protiv peruti.
Meni je ranije odgovarao Selsun, a Neutrogena, Micoseb, Nirel i Elementa su mi bili katastrofa.
Predlazem da u apoteci trazis tester da probas, jer sampon kosta oko 900din i moze se desiti da ti ne odgovara.

Vichy je super, ja ga trenutno koristim. Postoji za suvu i masnu perut.
Ja imam zeleni, taj je za masnu perut.
Ipak, sve zavisi koje sampone si ranije koristila, tj. koji su ti odgovarali a isto su protiv peruti.
Meni je ranije odgovarao Selsun, a Neutrogena, Micoseb, Nirel i Elementa su mi bili katastrofa.
Predlazem da u apoteci trazis tester da probas, jer sampon kosta oko 900din i moze se desiti da ti ne odgovara.[/QUOTE

Probala sam Micoseb i dobila gljivicnu infekciju po kozi na vratu,vise nikad s njim.Cula sam da je ovaj sampon skup,ali da vrijedi,al ipak cu te poslusati i uzeti tester,da ne prodjem ko s ovim prethodno navedenim.Nadam se da ce sve biti ok,i da cu se rijesiti peruti zauvjek.
Hvala ti puno,pozdrav

Ja sam imala tamne fleke po celu i po licu pored usiju prije dvije godine i u apoteci sam kupila kremu protiv fleka DermaMedica Dr Kozarev(to pise na kutiji)-pigment balance, od koje su mi fleke nestale nakon manje od mjesec dana koristenja i vise se nisu pojavljivale poslije toga.Krema je fenomenalno ucinkovita a kosta oko 6 eura, 40ml.Probaj i sigurno se neces pokajati.Nisam mogla da vjerujem kako iz dana u dan fleke blijede i na kraju potpuno nestanu .Nadam se da ces imati isti rezultat jer su mene te fleke po licu izludjivale.Sretno.

Ja sam prosle godine probla tu kremu, kao i moja mama i nista!

Sad sam kupila Vichy novadiol, krema za uklanjanje fleka koje nastaju usled starenja, ali sam citla na nekom forumu da je dobra i za fleke od sunca. tek je koristim 2 nedelje, pa videcemo...Da li je neko probao?

Moze li neko da mi kaze gde moze da se kupi tzv.pistolj za topljenje hladnog voska u patronama,uz to i patrone,trake..Jednom recju sve sto je potrebno za hladnu depilaciju u kucnim uslovima?Nisam iz bg-a,pa ako mozete da mi napisete ulicu i br..Hvala unapred :)

znam da postoji radnja za to u bg-u kod mc-a na slaviji, ali stao mi je mozak i ne mogu da se setim kako se zove. mada, svi tamo znaju o kojoj radnji je rec i jako su jeftini. topilica za vosak im je 999 din, a vosak od 60 pa na vise. znam da ti ovo sada nista ne znaci, ali pokusacu da pronadjem njihov prospekt i javljam ti. nemoj da se zaletis, jer cene jako variraju, tako da ce negde istu topilicu da ti ponude za 3.999 din.

znam da postoji radnja za to u bg-u kod mc-a na slaviji, ali stao mi je mozak i ne mogu da se setim kako se zove. mada, svi tamo znaju o kojoj radnji je rec i jako su jeftini. topilica za vosak im je 999 din, a vosak od 60 pa na vise. znam da ti ovo sada nista ne znaci, ali pokusacu da pronadjem njihov prospekt i javljam ti. nemoj da se zaletis, jer cene jako variraju, tako da ce negde istu topilicu da ti ponude za 3.999 din.
Bas sam se iznenadila!Znam gde je mek na Slaviji,ako mozes potrudi se da mi nadjes kako se tacno zove radnja.Gledala sam na netu,i nasla da ima u tc.passage topilica za 2.800,a vosak u roll on-u po 95din.Nije ni to nema velika cifra,ali sto bacati pare ako ima za jeftinije.Javi mi na pp.Hvala jos jednom :)

e nasla sam!!!
Donna cosmetics, Nemanjina 4, BG. tel 011 264 3627, 264 3572, 264 1752. imaju veliku ponudu i mislim da salju na kucnu adresu!
grejac za patronu mono je 990 din, vosak od 1 kg je 550 di, ali cene variraju u zavisnosti od toga koji vosak hoces i od cega. u patronama od 100g su od 60- 105 din, za nausnice vosak 120. ne znam da li te jos nesto zanima, ali ovo ti je ukratko! nadam se da ti je od pomoci jer stvarno nema potrebe da placas nesto mnogo, kada mozes sve isto da kupis ali za manje pare! javi sta si uradila!!!

e nasla sam!!!
Donna cosmetics, Nemanjina 4, BG. tel 011 264 3627, 264 3572, 264 1752. imaju veliku ponudu i mislim da salju na kucnu adresu!
grejac za patronu mono je 990 din, vosak od 1 kg je 550 di, ali cene variraju u zavisnosti od toga koji vosak hoces i od cega. u patronama od 100g su od 60- 105 din, za nausnice vosak 120. ne znam da li te jos nesto zanima, ali ovo ti je ukratko! nadam se da ti je od pomoci jer stvarno nema potrebe da placas nesto mnogo, kada mozes sve isto da kupis ali za manje pare! javi sta si uradila!!!

E, jesi li sigurna da je Nemanjina 4 ne Slaviji? Zato što je bila jedna radnja sa voskovima i tim čudima odmah iznad bolnice Sveti Sava do pre jedno 2 meseca i sad to više tamo ne postoji....

e nasla sam!!!
Hvala kigaku..Bolje za iste pare sto je taj skuplji da uzmem ovamo neki kvalitetniji..Otici cu kad budem isla u bg,bolje da vidim na licu mesta,trebalo bi to da bude skoro..Hvala jos jednom:)

ja sam cula da je rukavica uzas za kozu... kad bolje razmislim,pa to je obicna magicna krpa, a sa tim ne bih "drljala" po licu,narocito po ocima koje su mi jako osetjive a maskara mi je glavni deo sminke.
nego,jel neko probao lush sampone za kosu? kakvi su?

bolje da ne skidas sminku nego da koristis rukavicu!!! ma koliko je prala, na njoj ostaju prljavstine, skuplja se prasina...svasta nesto i kada kao treba da obrises lice, taman mu dodas jos malo stroke koja se gomila jos od prvog koriscenja! da je toliko dobra, vec odavno bi svaka kozmeticka kuca imala svoju...

Zene pomagajte!
Trazim jednu olovku za oci..boja nesto izmedju sive i braonkaste..nemam pojma cudna je boja...boja se zove TAUPE... inace olovka nije nesto markirana...kupovala sam je pre na Zelenjaku i na ulicama, kod Depoa i sl... To su one dugacke olovke, ako znate o cemu pricam. Medjutim sve ih je manje... a o ovoj boji da i ne govorim...ni traga. Bas mi je zao...bila mi je omiljeni deo dekorativne kozmetike u poslednjih par godina i ako je "ZLJ" marke :) Ako neka zna gde ima da se kupi...bas bi me usrecila! Hvala!

meni se nije baš nešto pokazala, a vrlo sam entuzijastično pristupila korišćenju =( i to je na početku bila ok, a posle..qq. mada možda ja i nisam baš merodavna pošto sam tada prolazila kroz određenu.. fazu..

nego, nega izrazito suvih stopala. meni kao da ni jedna krema nije dovoljno bogata..

meni se nije baš nešto pokazala, a vrlo sam entuzijastično pristupila korišćenju =( i to je na početku bila ok, a posle..qq. mada možda ja i nisam baš merodavna pošto sam tada prolazila kroz određenu.. fazu..

nego, nega izrazito suvih stopala. meni kao da ni jedna krema nije dovoljno bogata..

MARIGOLD CREAM - Neven krema. Ja je kupujem u Apoteci kod Kalenić pijace, blizu ugla sa Nevesinjskom...ne mogu trenutno da se setim kako se zove ulica. U Apoteku se silazi niz par stepenica.

Back