kozmetika,vase preporuke i iskustva

U toku leta...

• idem u solarijum

• stavljam kreme za samotamnjenje

• puštam da prirodno pocrnim

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
jedno jaje, ukoliko imas suvu kozu dobro bi bio staviti samo zumance, a za masnu samo bjelance, kod mjesovite koze se stavlja komplet jaje
izmutis i u to dodas kukuruzno brasno... ono srednje krupnoce i to izmijesas
masiras lice tom smjesom... to ti je piling
nakon sto to odradis, tu istu smjesu stavis kao masku
licu bude predivno nakon toga

neko stavlja med i kukuruzno brasno

ako stavis krupno brazsno iziritiraces lice

da li je neko od vas koristio? zanimaju me vasa iskustva,imam mjesoviti tio koze,pomalo problematicnu. sad se stanje sa aknama i bubuljicama popravilo pa bi uzela neku kremicu sa zastitnim faktorom.
dr mi je preporucila njihovu kremu sa kamilicom jer mi normaderm nije odgovarala nikako..

opet sam kupila lorealov elajner, onaj zlatni, mislim zlatno pakovanje, probala sam nov carbon (cena je ista i kvalitet) ali mi se čini da se ovaj zlatni ipak nešto bolji mada teško da objasnim zašto, za nijansu kraća četkica, šta li je

Loreal carbon gloss je odlican eyeliner,probajte ga,cim se probudim ja ga stavim ,pa se osjecam ko Ejmi Vajnhaus,hehehe.....:klap:

Elem ,gledala sam tako Uvod u anatomiju i tamo ,one stazistice sve korise White stripes ,trakice za izbjeljivnje zuba,narucim ja to odmah od buraza koji je inace u Atlanti ,jer nisam primjetila da ima kod nas,probala sam,djelatna tvar je ustvari taj hidrogen u gelu , odlicna stvar,bas me zanima jel ste vec probale neke od slicnih preparata.....

meni je rodjak donosio vicy iz svajcarske ali svejedno nije pomogao...
necu da koristim vise ni skupe ni pune hemije kreme i ostale mazalice.
najbolje sto mi je ikad djelovalo je bio plantoderm i cinkova mast a smijesno su jeftini:worth:
pjena mi je od afrodite super,ekstra blaga a bas cisti i osvjezava lice zato bi i kremu da probam

Nisam koristila kreme za lice ovog proizvodjaca, ali mleka za telo su im odlicna :super: Moja mama je koristila njihovu kremu protiv strija u trudnoci i nema ni jednu striju(moja rodjaka takodje, ona se porodila pre par meseci, da ne mislis da znam samo iskustvo moje mame, a to je bilo davno:)). Tako da, trebalo bi da su i kreme za lice dobre.

Elem ,gledala sam tako Uvod u anatomiju i tamo ,one stazistice sve korise White stripes ,trakice za izbjeljivnje zuba,narucim ja to odmah od buraza koji je inace u Atlanti ,jer nisam primjetila da ima kod nas,probala sam,djelatna tvar je ustvari taj hidrogen u gelu , odlicna stvar,bas me zanima jel ste vec probale neke od slicnih preparata.....

a šta je sa onim belim helio plombama, da li i njih izbeljuje ili zubi bivaju šareni:dash:

pored svih tih svetskih imena ja jednom u par meseci kupim i koprivu-leskovac
jer mi bas prija kosi s vremena na vreme

a trazila sam neko sredstvo za suvo pranje kose
i nikako nista nisam nasla pre tog nesretnog krkinog seta
anyway, nastavljam sa potragom, a vi ako nesto znate pppujte

Poslednja izmena:
pored svih tih svetskih imena ja jednom u par meseci kupim i koprivu-leskovac
jer mi bas prija kosi s vremena na vreme

a trazila sam neko sredstvo za suvo pranje kose
i nikako nista nisam nasla pre tog nesretnog krkinog seta
anyway, nastavljam sa potragom, a vi ako nesto znate pppujte

Zar nema Avon nešto za suvo pranje? Mislim da sam videla nešto takvo, mada nisam probala, ali su im šamponi :super:

Back