DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Ok, znaci max factor, lasting performance! Hvala. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicna! Probaj u Sephori (otvorila se tu, cula sam).
A kad si vec u tamo, pogledaj sminku marke Tarte, mnogo je dobra (pogotovo Smooth Operator tecni puder i rumenilo u stiku/bronzer, reci cu ti tacno koji cim mi muz izadje iz kupatila).
Urban decay i isto super, imaju dobre boje.
Za kombinovanu (oil-free, light weight ali napucano vitaminima i ostalim go.vancima za hidrataciju).
Najpre pozdrav svim diskutantima na forumu Krstarica.
Pitanje koje zelim da postavim ovom prilikom je zaista tipicno zenskoSta je to sto ste probale od kozmetike a da je na vas ostavilo pozitivan utisak, kao i koji su to proizvodi koji su po vama bacanje para? Takodje, slobodno postujte ovde sve vase male savete i tajne u vezi dobrog izgleda koje ste akumulirale u toku visegodisnjeg potrosackog iskustva
Mnogo je stvari koje kupujemo samo zbog reklame ili cisto da bismo probale nesto novo, a posle se kajemo. Ovo je nacin da se povezemo
da ne bi uzaludno bacale novac.
.....
То значи да се више пута на дан треба умивати
.
Moram da vam kazem da mi se ovaj Max Factor nista ne svidja. Ok, ne cmolji se, al' mi uvosti facu. Ne volem taj mat efekat, izgleda.
Ovaj Sante sto koristim je ipak zakon, ne vidi se ni da imam na licu nesto.
A kaze mi prijateljica da najvise reklamacija imaju za Max Factor i Dior sminku.
I meni je koza masna i osim pudera problem mi je naci neku dobru postojanu sminku za oci...posle max dva sata licim na pandu majke mi....
Ciciban sta ti koristis za oci?(i drugi naravno,koji imaju isti problem)
2x dnevno max, inace unistavas njen prirodni zastitni sloj!![]()
pa mislila sam da bash to i trazis jer stvarno ne cmolji...i meni uvosti facu pa ga zato koristim samo kad treba i to u kombinaciji sa colour adaptom
( koza mi je toliko masna da se leti i on ucmolji
![]()
Нисам успела да прочитам већину коментара, па ако поновим нешто,
извините.
Доста тога што сте написале
(а и сама постављачица теме) сам већ одавно испробала и на крају сам "усвојила"
неки мој Правилник!...
Најбитније је за жену да увек има чисту и лепо ошишану косу.
Наравно, важно је и да ли фарбана боја одговара тену и ...али
УВЕК коса мора да буде чиста, макар се морала прати сваки дан.
Слажем се са тобом да је маслиново уље права ствар. Ја га у
последње време стављам и у шампон за косу у тренутку прања косе.
И за лице је најбитније да буде увек умивено, што би рекли, чисто!
То значи да се више пута на дан треба умивати (ако си у могућности са временом)
али кад год споља уђеш укућу, одмах скидај шминку и умивај се, остави лице да слободно дише.
Препорука:
Сваки дан, макар по пола сата, без шминке, шетати поред реке или по неком парку који има пуно дрвећа, зеленила,..по могућности где је чист ваздух.
Кретати се што више,..да приметиш руменило на образима.
ОБАВЕЗНО после такве шетње умити лице,..прво млаком водом, благим сапуном и
на крају са хладном водом.
Пред спавање на лице утрљати , неку кремицу, на коју сте већ навикли
или нешто што је много добро,
с вермена на време у лице утапкати размућену (испрану у 9 вода,..
..а што у 9, немам појма, тако су и мени рекли) ..
....СВИЊКУ маст,..ону домаћу. (е сад, то је тешко набавити, али снађите се)
Све ово што сам вам препоручила је скоро бесплатно,...сем оног маслиновог
уља и свињске масти....
Од мене за сад толико,...
.
Moram da vam kazem da mi se ovaj Max Factor nista ne svidja. Ok, ne cmolji se, al' mi uvosti facu. Ne volem taj mat efekat, izgleda.
Ovaj Sante sto koristim je ipak zakon, ne vidi se ni da imam na licu nesto.
A kaze mi prijateljica da najvise reklamacija imaju za Max Factor i Dior sminku.
Ako nece da ti daju tester, onda trazis menadzera.![]()
с вермена на време у лице утапкати размућену (испрану у 9 вода,..
..а што у 9, немам појма, тако су и мени рекли) ..
....СВИЊКУ маст,..ону домаћу. (е сад, то је тешко набавити, али снађите се)
Ne zameri ali ovo nikako ne mogu da shvatim...
Jezim se od te svinjske masti oprane u 9(volela bih objasnjenje zasto nije u 8 ili 10 voda) i saveta da detetu kad mu se zacepi nos istu uguram u nosnicu.
Jednostavno se gadim...Mislim da postoji nesto bolje od svinjske masti za lice...
Znojenje je vrlo pozeljna stvar. Umivanje 2x dnevno sa sredstvom za ciscenje, ali ni voda nam nije sjajna, puna je kamenca.
Mozes i kosu da peres vise puta dnevno ako cemo po toj filozofiji.
Moram sad da korigujem prethodnu izjavu. Dobar je last performance, samo nikako ne smem puder u prahu preko njega. Eto to sam provalila.
Uopste sam provalila da taj finish sa puderom u prahu je besmislen, sto puta je prirodniji izgled bez njega.
E, izvini, ali pricas gluposti.
Umivanje sapunom i mazanje svinjskom mascu? Prvo oderes zastitni sloj pa zapusis pore mascu - odlicno!
Odmah po ulasku u kucu, opet umivanje sapunom, pa onda isto, posle dolaska iz setnje?
(Porumeneli obrazi?Cist vazduh u gradu?)
Maslinovo ulje u sampon?! Isto odlicno, ako ces da umastis kosu a ne da je operes.
A izlazenje napolje bez sminke - da, ali sa kremom sa zastitnim faktorom, ako cemo bas da pricamo o zdravlju.
Ne zameri ali ovo nikako ne mogu da shvatim...
Jezim se od te svinjske masti oprane u 9(volela bih objasnjenje zasto nije u 8 ili 10 voda) i saveta da detetu kad mu se zacepi nos istu uguram u nosnicu.
Jednostavno se gadim...Mislim da postoji nesto bolje od svinjske masti za lice...
...да не причам даље, да ти се не смучи живот,...ако ти је гадљива![]()
I meni skoro preporučivali svinjsku mast opranu u devet voda...Valjda za kijavicu, pa da guram u nos...
A, što to već neki pametni Srbin nije patentirao,kad je "za sve dobro"...??!![]()