sakatilo1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.488
Svi Hrvati, naravno.
kao i ti,takodjer....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi Hrvati, naravno.
I onda je mrmot zavio čokoladicu u folijuSlavim ga ko i svake godine u Čavoglavama.![]()
ma nije bitno što kažu, već ko kaže
kako slaviš? ajd mi reci
meni je to neradan dan kao i svaki drugi praznik osim Božića
Božić jedino slavim...jer nema ubijanja, smrti i nikome ne smeta...baš je onako lijep obiteljski blagdan, lijepa atmosfera, druženje, toplina, božični ugođaj, pjesme...
Čega se pametan stidi glup se ponosi.U ovom slučaju vi se ko fol stidite svojih ulizica,ali nikad ne bi bili ovako prepotentni da njih nije bilo.To vam je u krvi.Ono visok ste nivo,naj ste kad ono ćorak i sve to uredno negirate.Stoga pričaj to svojoj djeci i drugarima na kaficamaali isto misli da su primer neverovatno velike neinteligencije. politicke, socijalne, ekonomske. da malo bolje poznajem biologiju posmislio bih da su neka niza podvrsta u razvoju
eto sta moze da napravi agresivna religija, zloupotrebljena za necije babe zdravlje, a ne za korist vernika
ali isto misli da su primer neverovatno velike neinteligencije. politicke, socijalne, ekonomske. da malo bolje poznajem biologiju posmislio bih da su neka niza podvrsta u razvoju
eto sta moze da napravi agresivna religija, zloupotrebljena za necije babe zdravlje, a ne za korist vernika
A komšije kad će te svečano obeležiti početak rada Jasenovca?![]()
Ti ćeš nam biti počasni gost.![]()
Dogovoreno. Oćeš me ti dočekati sam ili ćeš imati i pratnju nekoga od američkih snaga?![]()
Za tebe je dovoljan i moj sin od 10 godina.![]()
Aj mrsimude pali.
Da se miševa plašim mačku bi sa sobom vodio.
Pre ce se slaviti kad Kosorka pukne na izborima.![]()
(Pred)izborne kampanje i u Hrvatskoj i u Srbiji su sa takvim ridikolima prave feste.
Ono sto ne valja je sto posle ridikoli uzjasu na vlast.
redikul a ne ridikol...![]()
(Pred)izborne kampanje i u Hrvatskoj i u Srbiji su sa takvim ridikolima prave feste.
Ono sto ne valja je sto posle ridikoli uzjasu na vlast.
Ti ćeš nam biti počasni gost.![]()
Povedi i nju. Moja lady je sredila jučer jednu za večeru.![]()