Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Radi se isključivo o desnom biračkom tzijelu. ZaTO MORA PROMIJENITI RETORIKU,ALI TO JE NEĆE SPASITI,JER ĆE DESNO BIRAČKO TIJELO VEĆINOM APSTINIRATI. Sorry caps lock
Pričaćemo posle izbora.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radi se isključivo o desnom biračkom tzijelu. ZaTO MORA PROMIJENITI RETORIKU,ALI TO JE NEĆE SPASITI,JER ĆE DESNO BIRAČKO TIJELO VEĆINOM APSTINIRATI. Sorry caps lock

grci ne pisu cirilico, kolega vec svojim pismom staro grckim to jest novo grckim pismo ..i nema veze sa cirilicom
...

Vidiš uvijek nešto novo naučim. Mislio sam da je to ćirilica.![]()

Da tebi baba nije Srpkinja
![]()

otkud da znam sto su mi davni preci bili ..no da po jasnim cisti purger koji je postao bodul
porijeklo nema veze sa covjekom ..ili jesi ili nisi ..a i mnogo toga se stice odgojem ...
rekao davno ..mrznja je bolest a moze biti i zarazna ..na zalost ..ako se koristi kao trenutna politicka opcija gdje se pažnja želi preusmjeriti sa vaznih tem,a na emocije i nacionalni naboj
![]()
otkud da znam sto su mi davni preci bili ..no da po jasnim cisti purger koji je postao bodul
porijeklo nema veze sa covjekom ..ili jesi ili nisi ..a i mnogo toga se stice odgojem ...
rekao davno ..mrznja je bolest a moze biti i zarazna ..na zalost ..ako se koristi kao trenutna politicka opcija gdje se pažnja želi preusmjeriti sa vaznih tem,a na emocije i nacionalni naboj
![]()

Sa'ćemo da vidimo koliko su Hrvati emocionalno inteligentni. Ako Kosorka pobedi, možete odmah da stavite i kukasti krst pored šahovnice na zastavu, da se brate javno deklarišete.![]()
pa oni to prišivaju i odšivaju zadnjih 150 godina.Sa'ćemo da vidimo koliko su Hrvati emocionalno inteligentni. Ako Kosorka pobedi, možete odmah da stavite i kukasti krst pored šahovnice na zastavu, da se brate javno deklarišete.![]()

Nacionalni naboj. Bravo. To je najjace ozuzje u predizbornoj kampanji.
![]()

Žerli pridobiti desno biračko tijelo. U tijeku je borba za njihove glasove.Pričaćemo posle izbora.Kampanju zasniva na podgrevanju mržnje prema Srbima, a to nekako uvek upali kod Hrvata, čudo jedno.
![]()
Sa'ćemo da vidimo koliko su Hrvati emocionalno inteligentni. Ako Kosorka pobedi, možete odmah da stavite i kukasti krst pored šahovnice na zastavu, da se brate javno deklarišete.![]()
To isto važi i za vas ako Tadić izgubi izbore.![]()

Elaboriraj de ovu izjavu malo:![]()
Pa tko ti je opozicija.
1. SNS-odmetnuti radikali
2.SRS vojvode šešelja koji sjedi u Hagu
3. Koštunica koji je isto eksponent politike velike srbije.
1.Imena ljudi se pišu VELIKIM slovom, takođe i imena država.
2.Gde ti je ovde SPS?
3. Da li lud si ti?

i za kraj...nemože narod i država biti genocidna već pojedinci i grupe ljudi koji su genocid zapovjedili ili izvršili![]()
Imena zločinaca neću nikad pisati velikim slovom.![]()
To isto važi i za vas ako Tadić izgubi izbore.![]()

NECU BITI ZLOCEST NO ovakav post ne prilici jednoj razumnoj i inteligentnoj forumasici britka jezika ..
dali se da pobjedi ili ne ..sumnjam no ako pobjedi ..to ce biti dokaz da u hrvatskoj jos ima jako mnogo polu primitivaca ili primitivaca ..kojima nije dosta sto zive ovako vec su postali i mazohisti ...ebiga ..stvarno bi bili veci slepci od patriota na ovom forumu
![]()

Kosorka i Seselj bi bili divan par.![]()

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=09&dd=23&nav_category=167&nav_id=544153
Da li je ova normalna? Jesu joj novci isprali mozak? Zemlja koja nema nikakvu istoriju i ratne heroje mora se diviti zlocinu jer nema cime drugim. Pogledajte u tekstu koliku kolicinu gluposti je izjavila. Morace odgovarati i ona i ljepa njihova za sve sto su uradili.
Ko gubi ima pravo da se ljuti..