Danilo51
Primećen član
- Poruka
- 835
Ovaj lik citav zivot crta igracima kako moraju igrati kako flomaster kaze i kako on kaze namesto da ih pusti da "igraju"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj lik citav zivot crta igracima kako moraju igrati kako flomaster kaze i kako on kaze namesto da ih pusti da "igraju"
Doveo ga starkelja iz Pirota a ko ce....Stari demon je za penziju.Slažem se da Vasa nihe kriv što je u takvom stanju. Kriv je onaj koji ga je doveo na turnir.
Od boldovanog nema ništa.Ako bi posle Finske isli na Izrael ili Francusku, ne verujem da je to nesto pretesko. Ozbiljno, ali ne pretesko. Kao pravi konkurenti koji igraju najbolju kosarku su se pokazali Nemci, a bogami i Turci. Mi ne igramo lose, ali jos uvek to nije taj zalet. Bogdanovic je tezak udarac, ali mi imamo Micica i Gudurica koji su malo duvaju u trubu, dobro Guduric ipak bolji. Ti neki momenti gde su sinoc odbranom i efikasnim potezima u napadu iskocili nekoliko puta Jovic, Avramovic, Dobric,... to mi je neki pokazatelj da mozemo bolje, samo da se Vasilije prizove k sebi jer nam treba nadoknaditi Bogdanovica.
Starkelja iz Pirota je (bio) najveći motivator među trenerima. Pričao je o tome Bjelica. I Obradović i Vujošević su male mace za njega, dok recimo Duda Ivković to nije bio (iako je bio autoritet), pa je za pomoćnika uzimao u te svrhe Mutu Nikolića.Doveo ga starkelja iz Pirota a ko ce....Stari demon je za penziju.
Španija ispala nakon poraza od Grka. Da nam objasni sad analitički kako je to moguće kad imaju sistem.
Prognoziram Nemačka - Turska u finalu.
Zato što bi do zlata trebalo pobediti i Tursku i Nemačku, koje su pokazale bolju igru od naše.Zasto pesimizam da nema zlata?
Trebali smo da pobedimo Tursku?Zato što bi do zlata trebalo pobediti i Tursku i Nemačku, koje su pokazale bolju igru od naše.
Naravno,Trebali smo da pobedimo Tursku?
Znam da je igra bitna. Dobro za lakši put do finala su u pravu. Samo ja mislim da je ovo poraz bolje sad nego kasnije.Naravno,. Igralo se na pobedu jer bi se onda izbegla Nemačka u polufinalu.
Nije najbitnije kakve igrače imamo, bitno je kako sada igraju. Ne pobeđuju imena, već igra.
A da li je to bio poraz od bolje ekipe ?Znam da je igra bitna. Dobro za lakši put do finala su u pravu. Samo ja mislim da je ovo poraz bolje sad nego kasnije.
Naravno, ako ga.mora biti.Samo ja mislim da je ovo poraz bolje sad nego kasnije.
A ko je do sada spavao ?Nece biti lako, ali protiv Finaca je poslednja prilika da se prodrma ekipa i da se neki igraci konacno razbude.
Bilo bi dobro.. i lepoRecimo najpre Micic. Guduric mora dati veci doprinost u odsustvu Bogdanovica. Vukcevic ce takodje morati da mudrije koristi minutazu.
Kako sada igramo, bronza nam je dostupnaOnda nista, tesko cemo do bilo kakve medalje i to je to.