Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je vreme da se posveti koja reč jednom našem igraču.
Od početka osporavan, niko nije verovao u njega, svi su govorili da je štetočina. Niko nijednu lepu reč nije rekao za njega. I on je prestao da veruje u sebe, nije više znao ni loptu da vodi.
Ali jedan čovek, čovek koji zna kako se pobeđuje, je verovao u njega i uveo ga kad je bilo najteže, kad su Rusi spustili na -2. Naš junak, trinaesto prase, je smogao snage, došao na liniju za tri, uradio fintu pasa i šutnuo. Lopta se zakoprcala u mreži.
Da, to je Vasa Micić!!! :klap: :klap: :klap:

Poslednja izmena:
Ti si crni izgleda popio bar dva bureta :mgreen:

Кад сам видео да улази само што нисам заплакао. Толико ми је жао што га пљујемо овде на форуму. Нико никад није рекао нешто лепо за њега. Чак и за Штимца и Бирчевића кажемо неку похвалну ствар, бар из зајебанције. Али за Васу никад ништа нисам позитивно прочитао.
И даде је онда кад нам се све затворило. Свака част и њему и Ђорђевићу који му је дао поверење онда кад је било густо.

Mislim da je vreme da se posveti koja reč jednom našem igraču.
Od početka osporavan, niko nije verovao u njega, svi su govorili da je štetočina. Niko nijednu lepu reč nije rekao za njega. I on je prestao da veruje u sebe, nije više znao ni loptu da vodi.
Ali jedan čovek, čovek koji zna kako se pobeđuje, je verovao u njega i uveo ga kad je bilo najteže, kad su Rusi spustili na -2. Naš junak, trinaesto prase, je smogao snage, došao na liniju za tri, uradio fintu pasa i šutnuo. Lopta se zakoprcala u mreži.
Da, to je Vasa Micić!!! :klap: :klap: :klap:

Јадни ми ако нам та јуначина у финалу буде мењала Јовића. :(

Uvek me stid kada navijači žure sa pevanjem himne, bez ikakvog reda i ritma...

Bilo kako bilo neka nam je sa srećom! Vidimo se u finalu!

A mene blam kad vidim balavurdiju na ovoj temi, koja ne prati kosarku pomno zadnjih 22 godine...u koja nema onaj osjecaj za prognozu...ono nesto paranormalno u sebi...ono nesto posebno, sto je Bog dao rijetkim...znas ono, kad vidis prilicno prosjecnu ekipu a imas osjecaj da moze daleko da dogura, samo zato sto je iz Srbije-zemlje kosarke...
Aj sad jedi malo pure i varenike, i dodji ovamo kad porastes zemljace...:)

- - - - - - - - - -

E da, sta sam ono htio da kazem...ovaaaj...SRBIJA breeeeeeeee!!!

DJyddYPXcAEF91h.jpg

Medalja je obezbedjena, to je najvaznije! Kao navijacu KKP posebno mi je drago zbog Milosavljevica, jer ju je odavno zasluzio, a pitanje je da li ce imati prilike da odigra jos neko veliko takmicenje u buducnosti.
Koje boje, videcemo.
Prednost Slovenaca je sto su u seriji pobeda, a mi smo u prednosti jer ipak imamo nekog iskustva igranja u zavrsnicama turnira.
Uzdam se u srecu, jer je red da malo bude na nasoj strani posle svega sto se izdesavalo, a Slovencima je valjda dovoljno i srebro za prvu medalju u istoriji, plus sto su prosle dve utakmice odigrali iznad realnih mogucnosti.

Bogdan i Boban odlicni, Lucic dobar
Kuzmic mislim da je ipak mogao bolje u napadu. I Macvanovi poeni su nedostajali veceras.
Rezervisti konacno dali doprinos, a morace tako da nastave.
Nadam se da ce Jovic ipak uspeti da odigra bar 10 minuta. Valjda je Vasa makar malo dobio na samopouzdanju veceras.

Sa ovim moram u potpunosti da se složim............
Iako me je kao čovek razočarao, dolaskom na mesto selektora, jer sam očekivao nešto drugačiji pristup, moram reći da je najveća istina baš tvoja rečenica.
To se rodiš sa tim, i džabe sve prepreke i svi problemi.:ok::ok:

EEEE tebe trazim strucnjak!!! Ti si onaj sto je pljuvo po Saletu i prico da je sarlatan...i pazi molim te takav strucni um poput tvoga je dozvolio sebi da eto 'prizna' jeli???

EEEE tebe trazim strucnjak!!! Ti si onaj sto je pljuvo po Saletu i prico da je sarlatan...i pazi molim te takav strucni um poput tvoga je dozvolio sebi da eto 'prizna' jeli???

Mene čekaš?
Šta sam ja to pogrešno rekao?
Da je Djordjević loš čovek?
Jeste, i to mnogo.
Da mu je reprezentaciju selektovao Muta Nikolić?
I to je istina.
Ali sam rekao da i da odlično rpepoznaje trenutak na terenu, da dobro vodi utakmice, i da je Teodosića doveo sebi.
Ali i to nije umeo na samom početku selektorske karijere,, pa se naučio, kao što se i Radonjić u Zvezdi naučio, i kao što se Vujošević naučio treniraući najbolju klupsku ekipu sa ovih prostora u istoriji, sa kojom je osvojio smao jedan Kup.
To što ti ne znaš da čitaš je tvoj problem.
Što se stručnosti tiče ja imam dokaze kroz deset godina na ovom forumu.
Šta ti imaš?
Neki moj promašaj, pa nasladjivanje istim?
Moje priznanje je upućeno onom čiji sam komentar citirao, pre svega.
Njegovo košarkaško znanje poštujem, kao i znanje još nekolicine ovde.
Ti zasigurno nisi medju njima.

- - - - - - - - - -

Najbolje da cemo Slovenaca da se plasimo. Neka idu nek jasu konje, a loptu nek ostave znalcima.

Elem, mi imamo mogucnost da im napravimo veliku stetu u reketu, a za razliku od Spanije, imamo dobre defanzivce na spoljnim pozicijama i ne verujem da ce Doncic i Dragic moci da rade sta hoce. Znaci dobra odbrana, jaka i cvrsta na granici faula, znaci forsiranje unutrasnje igre u napadu i nema zime za nas. Plus sto mislim da ce oni da izgore, nemaju rutinu igranja velikih utakmica kao mi.

Najbolje da cemo Slovenaca da se plasimo. Neka idu nek jasu konje, a loptu nek ostave znalcima.

Elem, mi imamo mogucnost da im napravimo veliku stetu u reketu, a za razliku od Spanije, imamo dobre defanzivce na spoljnim pozicijama i ne verujem da ce Doncic i Dragic moci da rade sta hoce. Znaci dobra odbrana, jaka i cvrsta na granici faula, znaci forsiranje unutrasnje igre u napadu i nema zime za nas. Plus sto mislim da ce oni da izgore, nemaju rutinu igranja velikih utakmica kao mi.

Па не јашу они, они их само спремају и чисте као сваки други кошушари :lol:

Не би Срби били срби да не омаловажавају друге нације. Ал добро, зато смо и ту где смо...

Шала је у питању, али опет са друге стране Словенци не салужују ни мало поштовања од стране Срба с обзиром на све њихове потезе у протеклих 30 година. Ал добро, оставимо то за неки други подфорум.

Не би Срби били срби да не омаловажавају друге нације. Ал добро, зато смо и ту где смо...

Haha...tako sam i ja kontao nekad, dok nisam poceo da putujem malo po Evropi...ima njih svakakvih, pa i u Sloveniji...bio i vidio...i spoznao da mi uopste nismo najgori...
Kad covjek malo prodje svijeta, tek onda shvati najbolje iz prve ruke...

- - - - - - - - - -

Uzdigao sam ih i dao im na vaznosti. Ono, glorifikujemo protivnika pa ga zakoljemo na spavanju. :mrgreen:
Par igraca su nam "ukrali", to cu nekako da im oprostim, ali onaj ajvar sto su nam ukrali nikad!
Platice sutra uvece...:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back