Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlicni smo bili, pre svega u odbrani. Posle pocetnog grca, cim smo poveli nismo ispustali prednost, iskontrolisali smo utakmicu i rutinski je priveli kraju. Koliko smo bili u utakmici govori i procenat slobodnih bacanja...

Kakvi smo mi carevi, ladno bez 7-8 igraca rutiniramo po cetvrtfinalu ne dozvolivsi da pobeda ijednog momenta dodje u pitanje. Stvarno svaka cast Saletu i momcima, oni su za mene sampioni, sta god da se dogodi do kraja.

Na Ruse moramo skroz ozbiljno, bataliti price da niko ne moze da nas dobije dva puta na jednom prvenstvu, skoncentrisati se maksimalno, ne gubiti fokus i idemo po pobedu. Ocekujem skroz drugaciji mec nego onaj u grupi. Pre svega mnogo bolju odbranu i kontrolu skoka sa nase strane. Treba napuniti Mozgova licnim greskama sto pre, a Sveda iskontrolisati. Mada on ima dosta izgubljenih lopti, pa dosta steti svojoj ekipi... Mislim da smo bolji i kvalitetniji i da cemo dokazati to na terenu.

Cudno je to sa Rusima, ja nisam gledao nas duel pa ne znam kako su nas dobili. Oni meni izgledaju kao ekipa koja se vrti oko Sveda, a znamo iz klupske kosarke kako prolaze ti himkiji. OK, tu su i jos neki dobri igraci, ali svejedno. Rezultat im govori drugacije.

Ako su u stanju da se pobiju sa nasima, bice nam tesko. Ako su ono sto se ja nadam da jesu, proci ce kao Italijani. Sved nek sutira do mile volje sto se mene tice, ako ih svedemo na njega, najveca verovatnoca je da ce proci kao Belineli.

Veceras dobijamo ali Slovenci su puni samopouzdanja to nije dobro. Sve pobede imaju a i jedan dan duze za oporavak. Moramo da odigramo paklenu odbranu da bi i to dobili. Valjda ce shvatiti nasi da su Slovenci najtezi moguci rival na EP. Nego da mi prvo drmnemo bracu Ruse pa da se onda pozabavimo Janzima.

Veceras samo hrabro i u meso. Srecno momci, verujemo u vas!

Ti kao da oni ovo citaju...:mrgreen:
Rusi nas se ne boje, mislim ovog naseg treceg tima, tako da ce biti zajebano...ali trebalo bi da ih dobijemo...dok nas se slovenci plase, imaju to strahopostovanje prema nama, bez obzira sto su u naletu...lakse mozemo sa njima nego sa rusima...

- - - - - - - - - -

Kako smo oduvali Itlijane. To je ocekivano. Cesto ih bijemo poslednjih godina na neko prvenstvo u grupi ili na ispadanje. Revans Rusima za grupu.

Ma da, sta nisi to reka prije utakmice...bjezi tamo...to je kukavicki prika...:)

Ti kao da oni ovo citaju...:mrgreen:
Rusi nas se ne boje, mislim ovog naseg treceg tima, tako da ce biti zajebano...ali trebalo bi da ih dobijemo...dok nas se slovenci plase, imaju to strahopostovanje prema nama, bez obzira sto su u naletu...lakse mozemo sa njima nego sa rusima...
Vise je za lokalnu upotrebu i razbijanje malera. Da parafraziram brata Djanija - da li Srbija pobedila ili ne, ubicu se od alkohola veceras. Gorece Srbija, gorece Beograd. :mrgreen:

I ja imam osecaj da cemo lakse da bijemo Slovence. Mislim da ce da izgore, nemaju nikakvu rutinu igranja finala, a posebno iz uloge favorita. Ali otom potom, da ne ostrim razanj dok je zec u sumi.

Vise je za lokalnu upotrebu i razbijanje malera. Da parafraziram brata Djanija - da li Srbija pobedila ili ne, ubicu se od alkohola veceras. Gorece Srbija, gorece Beograd. :mrgreen:

I ja imam osecaj da cemo lakse da bijemo Slovence. Mislim da ce da izgore, nemaju nikakvu rutinu igranja finala, a posebno iz uloge favorita. Ali otom potom, da ne ostrim razanj dok je zec u sumi.

Pa da...treba se naliti svakako..uci sa Kuzmicem u polufinale je pravi poduhvat...
Ipak Đorđević spada u top 5 ever nasih igraca, a i dolazi iz Partizana, nace on neko rjesenje sigurno...

Na prazan stomak ne valja cirkati...ako dobijemo, vodim vas na jagnjetinu sa raznja, kakav zec, kakve ribe, kakvi bakaraci...:)))
20170812_155004.jpg

Povredi se Jovic a taman da pohvalim Gudurica zbog trojke on napravi epohalnu glupost.

Vezao je nekoliko... U sustini, ima vremena za njega i ovo je skola. Neka je pogodio onu trojku i pokazao da moze biti kosarkas od njega. Greske moze ispravljati vremenom, a kosarkaski kliker koji ima se ne stice vremenom.

Sa ovakvim kriterijumom, samo je bilo pitanje kad ce se neko povrediti. Sudije i Rusi su bili dosta ogavni. Bilo bi 10+ sa normalnim sudjenjem, e sad nek sudije duvaju Svedu u mecu za bronzu.

Previse padova, ali nisu nasi bas toliko kvalitetni da odrze onakav nivo iz prvih 25min.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back