Sve cestitke strucnom stabu i momcima, pa cak i Marjanovicu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ti si crni izgleda popio bar dva bureta :mgreen:
Mislim da je vreme da se posveti koja reč jednom našem igraču.
Od početka osporavan, niko nije verovao u njega, svi su govorili da je štetočina. Niko nijednu lepu reč nije rekao za njega. I on je prestao da veruje u sebe, nije više znao ni loptu da vodi.
Ali jedan čovek, čovek koji zna kako se pobeđuje, je verovao u njega i uveo ga kad je bilo najteže, kad su Rusi spustili na -2. Naš junak, trinaesto prase, je smogao snage, došao na liniju za tri, uradio fintu pasa i šutnuo. Lopta se zakoprcala u mreži.
Da, to je Vasa Micić!!!![]()
![]()
![]()

Uvek me stid kada navijači žure sa pevanjem himne, bez ikakvog reda i ritma...
Bilo kako bilo neka nam je sa srećom! Vidimo se u finalu!

Sa ovim moram u potpunosti da se složim............
Iako me je kao čovek razočarao, dolaskom na mesto selektora, jer sam očekivao nešto drugačiji pristup, moram reći da je najveća istina baš tvoja rečenica.
To se rodiš sa tim, i džabe sve prepreke i svi problemi.![]()

EEEE tebe trazim strucnjak!!! Ti si onaj sto je pljuvo po Saletu i prico da je sarlatan...i pazi molim te takav strucni um poput tvoga je dozvolio sebi da eto 'prizna' jeli???
Na prazan stomak ne valja cirkati...ako dobijemo, vodim vas na jagnjetinu sa raznja, kakav zec, kakve ribe, kakvi bakaraci...))
Pogledajte prilog 455003

Najbolje da cemo Slovenaca da se plasimo. Neka idu nek jasu konje, a loptu nek ostave znalcima.
Elem, mi imamo mogucnost da im napravimo veliku stetu u reketu, a za razliku od Spanije, imamo dobre defanzivce na spoljnim pozicijama i ne verujem da ce Doncic i Dragic moci da rade sta hoce. Znaci dobra odbrana, jaka i cvrsta na granici faula, znaci forsiranje unutrasnje igre u napadu i nema zime za nas. Plus sto mislim da ce oni da izgore, nemaju rutinu igranja velikih utakmica kao mi.

Uzdigao sam ih i dao im na vaznosti. Ono, glorifikujemo protivnika pa ga zakoljemo na spavanju.Па не јашу они, они их само спремају и чисте као сваки други кошушари![]()

Не би Срби били срби да не омаловажавају друге нације. Ал добро, зато смо и ту где смо...
Не би Срби били срби да не омаловажавају друге нације. Ал добро, зато смо и ту где смо...
Par igraca su nam "ukrali", to cu nekako da im oprostim, ali onaj ajvar sto su nam ukrali nikad!Uzdigao sam ih i dao im na vaznosti. Ono, glorifikujemo protivnika pa ga zakoljemo na spavanju.![]()