Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Gdje bi oni stigli kad bi svakom tako pusili![]()
Popušili su oni pre OI zna se kome, a sada su, zajedno sa pojedinim botovima ovde na forumu, definitivno ispušili...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje bi oni stigli kad bi svakom tako pusili![]()
Jake prati sreca.
Nemam promedbi na odlicnu utakmicu i pobedu Srbije.
Ipak, i dalje me drzi utisak da su igraci bolji od klupe.
Oni na klupi sto vode tim vise grese od igraca.![]()
Ja samo ne razumem tu ostraćenost oko Bobija, te pominjanje zalizanog(usput ko je to nije mi najjasnije).
Da ne pričam kako pojedini ovde na temi o reprezentaciji pominju zalizanog(ko je to, opet), te Čovića, Radonjića....
Kakve veze ima Čović sa današnjom reprezentacijom?
ili Radonjić?
Uopšte ne shvatam i ne razumem s kojom se idejom oni spominju ovde?
Neki glume neke vajne opozicionare, pa valjda misle da je Djordjević isto što i oni...A Djordjević je jedna ljudka gnjida koja bi du.pe prodala za šaku evra, i to je već dva puta DOKAZAO svima ovde.
Kao trener nije ništa specijalno......Gde god je vodio ekipu popio je otkaz..............I kod nas bi trebao popiti jer evo već nekoliko godina, a nijedan novi igrač mu nije u ekipi..........Šta će raditi kad ode Teodosić?
A da, otiće i on, za početak u Bajern.
Da ponovim od malo pre i za vreme utakmice..............Djordjević je dobar ponavljač.ali čak ni to nije cela istina.
Jer da je tako, on bi bar PONEKAD, i u toku samog meča primetio stvari koje treba da se poprave..........A obzirom da se to nikada nije dogodilo, skloniji sam teoriji da sve to iza klulisa pripremi Muta, isto kao što selektira i ekipu.
Svakako ogroman uspeh naše košarke..........Samo što ovde mnogi ne shvataju da je uspeh postignu UPRKOS Djordjeviću, a ne zahvaljujući istom.
Rekao bih da snaga ovog tima nije u pojedinacnim vrednostima igraca (kao sto je to nekada bilo) vec u odlicnoj kolektivnoj igri.
Nikako. Skauting je bio savrsen i zaustavili smo sve sto oni ihraju u napadu, totalno su se pogubili kad su videli da ne mogu da igraju kao inace. Za to je zasluzan Djordjevic i ostatak strucnog staba, a onda i igraci sto su uspeli da ispune sve to.
PredobroDa znate kome da se zahvalite sto imamo ovakvog selektora (oni koji nisu u "Salo" fazonu jer Salo nece da ziherasi):
![]()
OK, ako pri tom misliš na elegantnost nošenja peškira Štimca, ili raspremanja soba Nedovića.........Ako je to što fali timskom duhu, onda OK
Da je vodjstvo sa klupe bilo bolje pobeda bi trebala biti izrazena sa najmanje 50 razlike....
Ali, pobedi se ne gleda u zube.

E znas kako bi voleo da Amerima hebemo kev.u...ufff dosao bi na docek BG majke mi
I kad se ekipa vrati, svi novinari redom treba da se sagnu i popuše kitu Saši Đorđeviću, ako imaju obraza...

Ma 100 razlike je trebalo biti, ali je Djordjevic smece od trenera...
Australijanci su se gubili kada su nasi poceli da igraju KOLEKTIVNO I BRZO.....Individualne vrednosti su bile sekundarne u tim momentima.

Mi pričamo o tome da ekipu čini 12 IGRAČA.........Gde si ti video igrača za olimpijadu medju Štimcem, Nedovićem, Birčevićem, Simonovićem?
Pa nijedan od njih ne bi imao mesta ni u jednoj drugoj ekipi na turniru.
Mene sramota kad vidim Štimca kako se bekelji.
Još gore kad izadje na parket...........To košarkaš za olimpijadu????
Ja samo ne razumem tu ostraćenost oko Bobija, te pominjanje zalizanog(usput ko je to nije mi najjasnije).
Da ne pričam kako pojedini ovde na temi o reprezentaciji pominju zalizanog(ko je to, opet), te Čovića, Radonjića....
ili Radonjić?
Neki glume neke vajne opozicionare, pa valjda misle da je Djordjević isto što i oni...A Djordjević je jedna ljudka gnjida koja bi du.pe prodala za šaku evra, i to je već dva puta DOKAZAO svima ovde.
Kao trener nije ništa specijalno......Gde god je vodio ekipu popio je otkaz..............I kod nas bi trebao popiti jer evo već nekoliko godina, a nijedan novi igrač mu nije u ekipi..........Šta će raditi kad ode Teodosić?
Da ponovim od malo pre i za vreme utakmice..............Djordjević je dobar ponavljač.ali čak ni to nije cela istina.
Jer da je tako, on bi bar PONEKAD, i u toku samog meča primetio stvari koje treba da se poprave..........A obzirom da se to nikada nije dogodilo, skloniji sam teoriji da sve to iza klulisa pripremi Muta, isto kao što selektira i ekipu.
Svakako ogroman uspeh naše košarke..........Samo što ovde mnogi ne shvataju da je uspeh postignu UPRKOS Djordjeviću, a ne zahvaljujući istom.

S. MARKOVIC - 27:15 - 2p: 3/3 100% - 3p: 2/2 100% - 1p: 2/2 100%
Aleksandar Šapić @AcaSapic 30m30 minutes ago
Saša Đorđević na ovim olimpijskim igrama odigrao šah i na terenu i van njega.
Matirao ih je sve!
Kapa, dole.
Veliko poštovanje.
ili Radonjić?

Ja se dobro sećam kada si ti na ovom forumu pljuvao Ivkovića i pisao da mora da prepusti klupu nekom perspektivnom,borbenom i inteligentnom liku poput Đorđevića koji će dovesti do toga da naši igraju modernu košarku.Takođe,pljuvao si Teodosića i pisao da on nije igrač za tim i da mu nije mesto u reprezentaciji...
Sad ti je odjednom Đorđević gnjida koju izbacuju od svakuda,a Teodosić igrač bez koga se ne može
Veoma principijelni kosta.Čovek koji ima stav![]()

Ja se dobro sećam kada si ti na ovom forumu pljuvao Ivkovića i pisao da mora da prepusti klupu nekom perspektivnom,borbenom i inteligentnom liku poput Đorđevića koji će dovesti do toga da naši igraju modernu košarku.Takođe,pljuvao si Teodosića i pisao da on nije igrač za tim i da mu nije mesto u reprezentaciji...
Sad ti je odjednom Đorđević gnjida koju izbacuju od svakuda,a Teodosić igrač bez koga se ne može
Veoma principijelni kosta.Čovek koji ima stav![]()
Stimac izgleda i ponasa se ko kreten i ono majmunsko vesanje u zadnjoj sekundi uopste nije bilo sportski...
Zlato uzimamo, nemoj neko da se cudi ludnici u nedelju navece.Onako rasturanje dugo nije zabelezeno, kenguri ce pamtiti dok su zivi, kao sto rekoh nije za njih bilo finale.