Košarkaška reprezentacija Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jake prati sreca.

Nemam promedbi na odlicnu utakmicu i pobedu Srbije.:kpozdrav:

Ipak, i dalje me drzi utisak da su igraci bolji od klupe.

Oni na klupi sto vode tim vise grese od igraca.:rtfm:

Nikako. Skauting je bio savrsen i zaustavili smo sve sto oni ihraju u napadu, totalno su se pogubili kad su videli da ne mogu da igraju kao inace. Za to je zasluzan Djordjevic i ostatak strucnog staba, a onda i igraci sto su uspeli da ispune sve to.

Ja samo ne razumem tu ostraćenost oko Bobija, te pominjanje zalizanog(usput ko je to nije mi najjasnije).
Da ne pričam kako pojedini ovde na temi o reprezentaciji pominju zalizanog(ko je to, opet), te Čovića, Radonjića....
Kakve veze ima Čović sa današnjom reprezentacijom?
ili Radonjić?
Uopšte ne shvatam i ne razumem s kojom se idejom oni spominju ovde?
Neki glume neke vajne opozicionare, pa valjda misle da je Djordjević isto što i oni...A Djordjević je jedna ljudka gnjida koja bi du.pe prodala za šaku evra, i to je već dva puta DOKAZAO svima ovde.
Kao trener nije ništa specijalno......Gde god je vodio ekipu popio je otkaz..............I kod nas bi trebao popiti jer evo već nekoliko godina, a nijedan novi igrač mu nije u ekipi..........Šta će raditi kad ode Teodosić?
A da, otiće i on, za početak u Bajern.
Da ponovim od malo pre i za vreme utakmice..............Djordjević je dobar ponavljač.ali čak ni to nije cela istina.
Jer da je tako, on bi bar PONEKAD, i u toku samog meča primetio stvari koje treba da se poprave..........A obzirom da se to nikada nije dogodilo, skloniji sam teoriji da sve to iza klulisa pripremi Muta, isto kao što selektira i ekipu.

Svakako ogroman uspeh naše košarke..........Samo što ovde mnogi ne shvataju da je uspeh postignu UPRKOS Djordjeviću, a ne zahvaljujući istom.

Rekao bih da snaga ovog tima nije u pojedinacnim vrednostima igraca (kao sto je to nekada bilo) vec u odlicnoj kolektivnoj igri.

Nikako. Skauting je bio savrsen i zaustavili smo sve sto oni ihraju u napadu, totalno su se pogubili kad su videli da ne mogu da igraju kao inace. Za to je zasluzan Djordjevic i ostatak strucnog staba, a onda i igraci sto su uspeli da ispune sve to.

Da je vodjstvo sa klupe bilo bolje pobeda bi trebala biti izrazena sa najmanje 50 razlike....

Ali, pobedi se ne gleda u zube.

Ubedljivo najbolja igra do sad.Pogotovo u odbrani.Mogli smo da prodjemo i sa mnogo manje primljenih poena od 61 ali i nije toliko bitno.Ovo je maksimalan uspeh i nevazno sta bude protiv Amerikanaca ovo je ravno zlatnoj medalji.

14046149_10209569932701029_1497398931508614605_n.jpg

:rotf: Predobro

Da znate kome da se zahvalite sto imamo ovakvog selektora (oni koji nisu u "Salo" fazonu jer Salo nece da ziherasi):

CqQlMLcXEAAbP2y.jpg

Kakav lik je ovaj Andjus...da li bilo ko veruje da se za bilo sta u ovoj zemlji pita on.Ja njega volim da gledam jer ima neobican i komican nastup i ima neke lude izjave ali je lik prs'o za medalju.
Ja iskreno nisam neki fan Djordjevica kao trenera.Kao bivseg igraca i Grobara svakako da ali kao trenera ne ali svaka cast za pripremu i postavku igre na ovoj utakmici.

Moj otac, koji basket prati negde od Ljubljane '70 i koji je gledao sve ex-YU legende od tada naovamo (Kića, Moka, Praja, Dražen, Kukoč, Bodiroga), kaže da je malo takvih igrača u životu video kao što je Teodosić. :worth:

E znas kako bi voleo da Amerima hebemo kev.u...ufff dosao bi na docek BG majke mi

Svi bismo to voleli. Ako momci odigraju kao u prvom meču protiv njih (ili kao noćas), nisu bez šanse.

I kad se ekipa vrati, svi novinari redom treba da se sagnu i popuše kitu Saši Đorđeviću, ako imaju obraza...

Pa dobro, ne svi, ali neki od njih da. Ali nemaju obraza, tako da niš' od toga. :kafa:

Australijanci su se gubili kada su nasi poceli da igraju KOLEKTIVNO I BRZO.....Individualne vrednosti su bile sekundarne u tim momentima.

Mi pričamo o tome da ekipu čini 12 IGRAČA.........Gde si ti video igrača za olimpijadu medju Štimcem, Nedovićem, Birčevićem, Simonovićem?
Pa nijedan od njih ne bi imao mesta ni u jednoj drugoj ekipi na turniru.
Mene sramota kad vidim Štimca kako se bekelji.
Još gore kad izadje na parket...........To košarkaš za olimpijadu????

Glavna posledica toga nije, na našu sreću neuspeh na terenu.............Posledica se mogla videti u zamoru igrača koji moraju da iznesu turnir bez gorepomenutih.
A sekundarna posledica je što će nam klinci koji su već danas ZNAČAJNO bolji od pomenutih ostati kraći za jedno važno iskustvo koje će im pomoći da kad dodje vreme zamene obne najbolje.

Poslednja izmena:
Ponosni Đorđević poručio Amerikancima: Svaka čast, vidimo se u Riju!
15. 09. 2014 - 00:01h

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević ponosan je na svoje izabranike, koji su osvojili srebro na Mundobasketu u Španiji.

"Orlovi" su u finalu izgubili od selekcije SAD sa 129:92, ali Đorđević nije imao za čim da žali.

http://sport.blic.rs/kosarka/svetsk...rikancima-svaka-cast-vidimo-se-u-riju/8rhknnk

:klap: :klap:

Mi pričamo o tome da ekipu čini 12 IGRAČA.........Gde si ti video igrača za olimpijadu medju Štimcem, Nedovićem, Birčevićem, Simonovićem?
Pa nijedan od njih ne bi imao mesta ni u jednoj drugoj ekipi na turniru.
Mene sramota kad vidim Štimca kako se bekelji.
Još gore kad izadje na parket...........To košarkaš za olimpijadu????

Ne poznajem igrace, na ovoj Olimpijadi ih vidim prvi put.

Po meni, ni jedan ne odskace od sredine ni po nekom izuzetnom kvalitetu, ali ni po slabostima.

Podjednaki su (na visokom nivou svi) i u tome je njihova snaga.

Ja samo ne razumem tu ostraćenost oko Bobija, te pominjanje zalizanog(usput ko je to nije mi najjasnije).
Da ne pričam kako pojedini ovde na temi o reprezentaciji pominju zalizanog(ko je to, opet), te Čovića, Radonjića....
ili Radonjić?
Neki glume neke vajne opozicionare, pa valjda misle da je Djordjević isto što i oni...A Djordjević je jedna ljudka gnjida koja bi du.pe prodala za šaku evra, i to je već dva puta DOKAZAO svima ovde.
Kao trener nije ništa specijalno......Gde god je vodio ekipu popio je otkaz..............I kod nas bi trebao popiti jer evo već nekoliko godina, a nijedan novi igrač mu nije u ekipi..........Šta će raditi kad ode Teodosić?
Da ponovim od malo pre i za vreme utakmice..............Djordjević je dobar ponavljač.ali čak ni to nije cela istina.
Jer da je tako, on bi bar PONEKAD, i u toku samog meča primetio stvari koje treba da se poprave..........A obzirom da se to nikada nije dogodilo, skloniji sam teoriji da sve to iza klulisa pripremi Muta, isto kao što selektira i ekipu.

Svakako ogroman uspeh naše košarke..........Samo što ovde mnogi ne shvataju da je uspeh postignu UPRKOS Djordjeviću, a ne zahvaljujući istom.

Ti nisi ni dobar ponavljac, jer si sujetniji od sujetnog celavog prepotenka. :hahaha:

Ovo mora negde da se zabelezi:

S. MARKOVIC - 27:15 - 2p: 3/3 100% - 3p: 2/2 100% - 1p: 2/2 100%

A jedan Delavedolobova igra u NBA...

Isto tako, duel trupca Bejnsa i profesora kosarkaskih nauka gospodina Milana Macvana.

Aleksandar Šapić ‏@AcaSapic 30m30 minutes ago
Saša Đorđević na ovim olimpijskim igrama odigrao šah i na terenu i van njega.
Matirao ih je sve!
Kapa, dole.
Veliko poštovanje.

Poslednja izmena:
ili Radonjić?

Ja se dobro sećam kada si ti na ovom forumu pljuvao Ivkovića i pisao da mora da prepusti klupu nekom perspektivnom,borbenom i inteligentnom liku poput Đorđevića koji će dovesti do toga da naši igraju modernu košarku.Takođe,pljuvao si Teodosića i pisao da on nije igrač za tim i da mu nije mesto u reprezentaciji...
Sad ti je odjednom Đorđević gnjida koju izbacuju od svakuda,a Teodosić igrač bez koga se ne može :lol:
Veoma principijelni kosta.Čovek koji ima stav :hahaha:

Djordjevic se ogresio jedino od Milisavljevica..za njega je moralo biti mesta...Stimac izgleda i ponasa se ko kreten i ono majmunsko vesanje u zadnjoj sekundi uopste nije bilo sportski...ali nemamo vise toliko kvalitetne igrace na svakoj poziciji...Milutinov nece,Marjanovic glumi superstara veceg od Divca...ionako nemamo neki izbor da bude rezerva Raduljici kad vec ova dvojica nece...Djordjevic radi odlicno s onim cime raspolaze

A lepo sam vam rekao da idemo u finale.
Gde su eksperti kami, kosta, blajbi i ostali sabani? Hahahaha...

- - - - - - - - - -

Ja se dobro sećam kada si ti na ovom forumu pljuvao Ivkovića i pisao da mora da prepusti klupu nekom perspektivnom,borbenom i inteligentnom liku poput Đorđevića koji će dovesti do toga da naši igraju modernu košarku.Takođe,pljuvao si Teodosića i pisao da on nije igrač za tim i da mu nije mesto u reprezentaciji...
Sad ti je odjednom Đorđević gnjida koju izbacuju od svakuda,a Teodosić igrač bez koga se ne može :lol:

Covek koji sanja peskir....turski. :rotf:

Sve to što si naveo je istina.
Samo što ti iako pokušavaš da se dobro sećaš ipak imaš selektivno pamćenje.
A hoće to kada si zlonameran.
Da ne bih odgovarao bezveze, ja sam svoj stav i tada, i "usput" a i danas jasno obrazložio ovde nekoliko puta.
To što ti ipak imaš pamćenje pileta, ne znači da ja moram sto puta isto da crtam.

Ali ukratko u dve račenice, pošto duže bojim se , isto kao bauštelac, nećeš shvatiti......Ivković je upropastio srpsku košarku jer je uvek dolazio na gotovo, najčešće intrigama, i jedino mu je bilo važno da nadje uhlebljenje ili uzme procenat od transfera.
Djordjević je bio sjajno rešenje DOK se nije pokazalo da je još gori od njega.
Teodosić je pre tri četiri godine bio krava koja daje 30 litara mleka , pa sve to prospe.
Promenio se,, sazreo kao igrač.

Šta je to u svemu navedenom kontradioktorno?

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back